antar të Ushtris çlirimtare Kombëtare u ekzekutuan e heret në mengjes nga Polcia e Kosovës në bashkpunim me Ministrin e Brendshme të Macedonis dhe te ndihmuar nga KFOR-i !
Pasi 4 Persona nuk i ishin bindur urdherit për tu ndalur ne Postbllokun që kishin ngritur KFOR-i dhe SHPK-ja dhe kishin shten ne drejtim te KFOR-it dhe Policis ata ishin qelluar për vdekje !
Bilanci 4 të Vrar dhe nje i plagosur rend dhe me pas në Grupin tjeter ishin arrestuar 4 veta dhe ishte kapur arsenal i madh armesh edhe kunderajror që ishte destinuar për Ushtrin çlirimtare Kombëtare në trojet e pushtuara nga Sllavomaqedonet
po a edhe me vdekjen manipuloni a...turp tju vije bre..a e shihni ku keni mberritur..na sillni varrime njerezish gjoja per cka.cka kishte lidhje ky varrim me e pru ketu...a nuk e dime ne muslimanet qe cdo varrimi i falet xhenazja..ja kishit montuar edhe nje femije duke kenduar..
bobo ku arrin marrezia...o poetriku i londres ku i ke gersheret..hiqi keto budalliqe nga forumi se po ju diskretitojne cdo dite e me shume...
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
ti po e quan musliman..kurse une do e quaj shqiptar..nese ky paska dhene jeten per atdhe atehere dergojeni tek tema e elites kombetare apo diku tjeter..nese ka dek per atdhe nuk ka lidhje me kete teme..por nuk besoj se ky na e ka dhene jeten per atdhe..sa njerezit vriten nuk do i bejme deshmore te atdheut..nuk kemi diku lufte dhe ky po lufton per atdheun e tij..nga sa di une ky eshte vrare ne kosove dhe nga sa di une ne kosove sot per sot nuk ka lufte..per ke u vra atehere..apo per allahun..injorante..
nuk e ka prure ketu pse ky djale dha jeten per atdhe jo..ky as qe e di kush eshte ky i vdekur..e ka sjelle ne kete teme vetem e vetem pse ata qe kane shoqata islamike kane xhiruar nje ceremoni varrimi kur te ndjerit po i falet xhenazja, dhe po i kryhen ca rite fetare muslimane....per te na treguar neve se ja ky kana musliman..sikur ne nuk e dime se pjesa dermuese e popullsise shqiptare eshte muslimane..dhe sikur nuk e dime ne se cdo te vdekuri i falet xhanazja..a mos ndoshta e pa ky i forumit kur ky djalosh mori abdes,fali sabahun mori armen e doli me luftu per atdhe..se ju jeni aq telepatik sa i dini edhe cfare ritesh fetare ka kryer para se te vdese..siq ja ditet edhe baces adem..nuk guxon njeriu te vdese se ja qitni ceremonine ne forumin islamik..dhe me ceremonine e vdekjes ne dore te shkoni neper ata qeveri qe ju japin fonde te majme dhe tju thoni se ja puna jone ne perhapjen e fese..
jeni bere per tu meshiruar..po pate nje njeri me by.the perpjete e bini ne forum dhe e ngrini ne qiell si besimtar musliman..po pate nje njeri me mjeker menjehere e bini ne forum per te na thene ja edhe nje tjeter musliman...po pate nje kastravec me ca shkarravine ne trupin e tij menjehere na e bini ne interrnet dhe na ttregoni mrekullite e kastravecit..mjerane kastravecesh..qeshin besimtaret me miopine tuja..sepse per te qeshur jeni bere..
ne fakt per veten tuaj ju po ja arrini qellimit..mjer miopet qe ju ndjekin juve..
Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 24-06-2010 më 13:16
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
malsori puna jote u pa nuk ja vlen me fol me ty
ti nuk e di se si jetojn shqiptaret ne ilirid
ti nuk e din se pas perfundimit te luftes ne ilirid jan vra 400 ish ushtar te uqk dhe ketu mundohesh me shit men nese nuk e din gjendjen e nje populli me mir mos fol per te hesht
ky e meriton te publikohet ne ket forum sepse ishte musliman dhe ishte edhe hoxh hogj ishte edhe shoku i tij qe u vra te dy kan studiu ne vendet arabe e di se kjo te djeg por qka ti bejm gjithmon hogjollart i kan dal zot kesaj tok
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
armiqt e kombit shqiptar po edhe te fes islame edhe mbas lufte kan punu dhe kan eliminu heronjt tane permes disave shqipefolesa dhe natyrisht qe keta kan vlere per neve dhe te kisha lut juve malsori a ka mundesi me mbylle mos me jap komente se vertet na lodht, nuk mbetet kund pa i shti hundet a nuk keni tjeter pun po vetem te mireni me musliman.....pse nuk largohesh si ne muslimant qe nuk po nderhyjm ne forumet krishtre po edhe ortodokse.
po mir mor evev kjo ishte para dy muajve cka ka tash te diskutohet per kete gje.....un thash se keni zbuluar dic te re ne lidhje me vrasjen e tyre.....
Jetë e rëndë.......!!!
nuk ke ide me diskutuar me mua i dashur ximi i abedinit.kjo eshte arsyeja qe nuk ta mban me diskutuar me mua ty e disa jaranave te tu...sepse nese ty dhe jaranave te tu jua ka erresuar syte feja mua mi ka hapur keta sy realiteti ..nuk te detyron kush te diskutosh me mua keshtu qe me mire studio edhe per jeten civile e jo veq per ate fetare..
e di shume mire si jetojne shqiptaret ne maqedoni..shume me mire se sa mund ta dish ti..nuk kam thene diku se ata po jetojne ne parajse..por mos harro se ne maqedoni edhe shqiptaret jane ne qeveri..pra ky qe na doli hoxhe sot ( bre sa hoxhat na dolen ..me duket se me shume se sa gjenerale qe pati UCK-ja) ka votuar qe shqiptaret te jene ne pushtet..e tani ky ngrihet me luftuar kunder shqiptareve..cka i thua ti kesaj..a u vra ky person nga policia shqiptare..a do te thote se ky shqiptar po luftonte kunder shqiptareve..nuk mund te thuash ndryshe..sepse kerkund nuk pash nje polic maqedonas qe ky trimi ta luftonte..pastaj pse nuk i pelqen nje njeriu qeveria apo shteti o burra te marrim armet dhe te ngrihemi ne lufte..jo ximi i abedinit..shteti ka rregulla..nese te kan pushtuar atehere krijoje ushtrine tende dhe luftoje pushtuesin..ashtu siq e krijuan popullsia shqiptare ne maqedoni dikur UCK-ne..dhe nga te gjitha trevat shqiptare shkuan luftetare pa dallim feje apo krahine..
une nuk desha ta gjykoj ne kete aspekt kete djale ..pra ne aspektin e se a luftoj per vatan a per shejtan..ska rendesi..une e ngrita si marri tuajen per te sjelle edhe varrime per propogande fetare xim..kjo eshte e turpshme..pse nuk e filmuat qe ne fillim varrimin dhe e dergonit videon te elita kombetare ku te gjithe ne te shkruanim per heroin me te ri tonin..por ju filmuat veq faljen e xhenazes dhe kesaj falje ja montuan nje femije duke kenduar a thua kishim te benim me nje ceremoni fetare..kjo ishte e turpshme ..kjo ishte marria e rradhes qe bejne ekstremistet qe cdo gjeje ti veni nje bisht fetar..nuk e dija se edhe varrimin do e manipulonit..po cte besh nga ju pret gjithcka...
Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 24-06-2010 më 14:02
malsori te thash qe ti nuk e di gjendjen ne ilirid dhe kjo eshte e vertet
malsori te thash qe 400 ish ushtar te uqk jan vrar pas perfundimit te luftes ne ilirid
me mijra shqiptar shumica ushtar jan mbyllur neper burgjet sllavo maqedone e shum prej tyre jan denu me burgim te perjetshum per vepra qe kurr si kan punu
keta nuk jan kthy kunder qeveris per te hy ne pushtet mirpo keta skan tjeter rrug shokit ose te dorzohen dhe te masakrohen neper burgjet sllavo maqedone siq jan masakru mijra te tjer ose te kapin pushken dhe te mbrojn veten dhe vendin e vet dhe keta trima kan zgjedh qe me mir eshte te luftohet sesa te dorzohen
per ty keta dhe te gjith ne muslimanet jemi ekstremista por kete e di mesemiri zoti dhe per fat te mir ai do na gjykoj
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Krijoni Kontakt