http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=124547
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=124547
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Pra në Spanjë lejohet shamia, por ndalohet ferexhja
E njejta gjë duhet të ndodh edhe në Kosovë
Ti je hija e Kastriotit
Edhe unë jamë për foton e par aty ... shumë e bukur dhe mua më pëlqen ama jo kështu sikur kjo ninja.. asesi kështu s'bon vallaj jo.
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
[QUOTE=gimche;2771639]Shamia (Mbulesa, hijabi):
[B]----------------------------------------------------------------------------------------------------[QUOTE]
Edhe pse vet jam musliman nje gje spo arrij ta kuptoj.
Ne kete foto gruaja ka mbuluar vetem floket.Te veshuren tjeter e ka si te gjitha femrat tjera.
Ku eshte mekati ose harami nese i duken floket.
Njerezit nese mund te quhet provokim me shume eksitohen nga syte ose buzet sesa nga floket.Pse te mbulohen.
Kryesorja zemra te mbetet e paster dhe besnike.
Po fatlum pyetje me vend. Flokët gjithashtu janë tërheqëse dhe do të thoja se ushtrojnë pikën kryesore, ngase e dimë si reagon mashkulli ndaj një bjondine, zeshkane me flok të gjata, apo ndonjë kaqurreleje. E mbulimi i flokëve është fshehje (enigmë) e asaj që ka përbrenda. Zoti në Kur'an thotë: "O ti Pejgamber, thuaju grave tua, bijave tua dhe grave të besimtarëve le t’i vënë shamitë (mbulojë) e veta mbi trupin e tyre, pse kjo është më afër që ato të njihen (se nuk janë rrugaçe) e të mos ofendohen. All-llahu fal gabimet e kaluara, Ai është mëshirues." (Kur'an 33:59)
Nuk kam ndëgjuar asnjëherë se ndonjë femër e mbuluar është fishkëlluar nga ndokush (konform asaj qe nenvizova), sepse një femer me shami nuk i provokon meshkujt, sa i përket veshjes ti the se me perjashtim të shamisë qenka e njejtë unë do shtoja edhe diç, se kjo nuk ka rroba të ngushta (për trupi) por mesatare.
Ti je hija e Kastriotit
Krijoni Kontakt