Gjermania
Australia
Serbia
Gana
Gjermania
Australia
Serbia
Gana
Gjermania
Australia
Serbia
Gana
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Shpresoi gjermania pasi i ka ren grupi let nuk sma mer mendja te ket ndo nje veshtersi per te kaluar ne raundin e dyt
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
si tifoz gjerman kisha qejf serbin po dhe se kisha qejf
kam frike se do na nxjerrin probleme te medha sic ben dhe kroacia keto vitet e fundit
gana dhe australia kane ekipe te mira
besoj sdo e kemi aspak te lehte
JO SEKS PARA MARTESE
Gjermania besoj se do kaloje, por dhe Serbia ka treguar se eshte rritur shume dhe ka zhvilluar lojra shume te bukura. Gjithashtu mos harrojme qe dhe Ghana eshte nje ekip shume fizik dhe mund t'i hape probleme kujtdo ekipi.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Si tifoz jam per Gjermanine, por me kete trajner idiot qe kemi cfare nuk mund te presim. Nqs thereet lojtare si Gomez, Hitzelsperger, Tasci, Boateng, dhe le futbolliste si Howedes, Kiessling, Kroos, jashte atehere shpresat e mia jane per Euro 2012 dhe Boterori 2014. Kete boteror shkojme apo nuk shkojme me shume se grupet, NQS KY PSEUDOTRAJNER VAZHDON TE BEJE GJITHCKA CORAP.
Sa per ekipet e tjera besoj qe eshte nje grup i ekuilibruar dhe ku besoj qe Ghana do jete ekipi i cili me Gjermanine kalojne grupin. Shpresoj me gjith shpirt qe serbet te dalin ne fund.
Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.
Gjermania dhe Australia.
SPECIAL ONE
RAUL # 7
do t'a degjenerojme serbine, se i eshte rrite shum mendja
p.s
rregulloni sondazhet se dy ekipe kalojne grupin
Po pra, Dushkoja (Dusko Tosic) na kishte thene qe Die Manschaft nuk kalon as grupin pasi gjasme kena probleme ne sulm. Nje perseritje e rezultatit te italia 90' nuk do ishte keq. 2 Klose, 1 Poldi, edhe Ballack edhe dushko me popovicet e tjere te ikin me bisht nder shale, te pusi mamase
Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.
une si kam shume bese kesaj skuadre
hala spo shoh nje sulmues me ba be ne te
te shohim kiesling sa do vazhdoje
edhe ballack nuk eshte ai qe ka ken
nuk i shof te lehta ndeshjet
mertesaker kishte than sot se nese nisena sikur i kemi te sigurta ndeshjet ka mundesi te kthehemi heret ne shpi
özil dhe kroos me marin nese jane ne form do ecim shume por te shohim
JO SEKS PARA MARTESE
Ja ndeshja per te cilin theksova ne postimin me pare:
Krijoni Kontakt