Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 58 prej 58
    i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Mitrovicali2009 Lexo Postimin
    o losh, erdogani eshte edhe me shum mik me popullin shqipetar se ushtria turke.
    erdogani na she neve sikur vllazni, kur ushtria sikur nje mik qe te perdorim per interesa tona.
    erdogani pa hezitim e ka njoft pavarsine e kosoves, kurse ushtria ka then qe duhet te presim reagimin e botes.
    mos fol palidhje ketu o peder i vatikanit.
    turqija islamike, eshte padyshim aleati me i fort i kosoves/shqiperise.
    ti a i ke pa shkollat/universitetet qe i ka hapur turqija ne shqiperi? nese jo un ta dergoj videon e e sheh vet.
    turqija e erdoganit eshte nje sen shum pozitive se perpara. tashme nuk i ka te njejtat politike sikur amerikes, qe te vetmen arsye qe jan ardh ne kosove eshte qe ta ndertojn at baz gjigante ne kosove. dhe qe ta ken nen kontrol tyre, gazesjelles ballkanike. ti ja je naiv, injorant ose vec nje peder i vatikanit me nje("personal agenda")
    Erdogani eshte spiun i CIA,ma ka thene nje turk.
    Ti je pjesmarres nga Mitrovica

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Nuk ka lidhje se Turqia do te jete muslimane ,apo katolike, me rendesi eshte qe shqipetaret te kene afer vetes nje aleat te fuqishem si qe eshte Turqia. Osmanlijte nuk i kane kthyere shqipetaret ne islam me dhune . Shqipetaret kane qene jane dhe do te jene popull lakmues .

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga Mitrovicali2009 Lexo Postimin
    o losh, erdogani eshte edhe me shum mik me popullin shqipetar se ushtria turke.
    erdogani na she neve sikur vllazni, kur ushtria sikur nje mik qe te perdorim per interesa tona.
    erdogani pa hezitim e ka njoft pavarsine e kosoves, kurse ushtria ka then qe duhet te presim reagimin e botes.
    mos fol palidhje ketu o peder i vatikanit.
    turqija islamike, eshte padyshim aleati me i fort i kosoves/shqiperise.
    ti a i ke pa shkollat/universitetet qe i ka hapur turqija ne shqiperi? nese jo un ta dergoj videon e e sheh vet.
    turqija e erdoganit eshte nje sen shum pozitive se perpara. tashme nuk i ka te njejtat politike sikur amerikes, qe te vetmen arsye qe jan ardh ne kosove eshte qe ta ndertojn at baz gjigante ne kosove. dhe qe ta ken nen kontrol tyre, gazesjelles ballkanike. ti ja je naiv, injorant ose vec nje peder i vatikanit me nje("personal agenda")
    Ja edhe Klodi version turkoshak.
    Po i kam pare shkollat dhe universitetet qe ka hapur Turqia per t`u mesuar shqiptareve turqisht. Cdo njeri qe njoh qe ka bere qofte edhe nje vit ne ato shkolla ka dale trushplare si puna jote.
    Idiot ne katror.
    Sa shkolla shqip ka per ata miliona kosovare qe jane ne Turqi?
    Bo.le turku.
    -

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Postime
    394
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Ja edhe Klodi version turkoshak.
    Po i kam pare shkollat dhe universitetet qe ka hapur Turqia per t`u mesuar shqiptareve turqisht. Cdo njeri qe njoh qe ka bere qofte edhe nje vit ne ato shkolla ka dale trushplare si puna jote.
    Idiot ne katror.
    Sa shkolla shqip ka per ata miliona kosovare qe jane ne Turqi?
    Bo.le turku.
    HAHAHAAHAHAH qfar loshe hahahahaha

nuk po mundem ta gjej at video te top channel ku ka treguar se studented me te mir ne gjitha lande(matematik, shkence, histori, shqip ett.), kan cen ne gjimnazin turk.
    keta studente jan studen islamik, dhe notat te tyre kan cen 30% me te mira se tjera shkolla ne tirane.
    kur ta gjej ket video, do ta postoj ne ket tem
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mitrovicali2009 : 30-06-2010 më 19:57

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Un nuk jom Grek burr as skom miqsi as s'njo ndonje grek perndryshe kom neveri ndaj sllave
    sdi pse jeni kap me to nese SJE TURK JE GREK jo o burr sjom as Arab as Turk as Grek
    Shqiptar.
    E di une. Sepse deshirojne te te bejne presion per te hyre ne klubin e tyre turko-arabo-e-tjero-gabele. Sipas kuptimit shqiptari s'mund te jete kunder sundimit turk te cilesdo menyre, por vetem greku. Paramendo cfare belbezimesh mendore. Njerez qe s'i kane dy qeliza funksionuese ne tru. Po ku me rruhet mua a me influencon kultura turke apo greke? Per mua qe te dyja jane sundim. Sepse s'jam as turk e as grek.

Behen kinse nuk dijne se nese ka gje, per te cilen qendron te qenurit shqiptar, atehere kjo gje eshte lufta kunder sundimit turk. Te tille ishin duke filluar prej prinderve neper zemren intelektuale e deri tek heronjet legjendare te kombit tane. Andaj neve qe burojme prej tyre, nuk kemi si te jemi ndryshe. S'ka me shqiptaresi sesa te luftosh per te pastruar vendin nga influenca e vjeter turke dhe mbrojtur ate nga influenca e re. Per mua mendimi yt eshte i drejte. Per turqit mendimi yt eshte i gabueshem, kjo eshte e vetekuptimte.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    ........ Osmanlijte nuk i kane kthyere shqipetaret ne islam me dhune . Shqipetaret kane qene jane dhe do te jene popull lakmues .
    Ke te drejte. Kete e kan bere me referendum.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    Nuk ka lidhje se Turqia do te jete muslimane ,apo katolike, me rendesi eshte qe shqipetaret te kene afer vetes nje aleat te fuqishem si qe eshte Turqia. Osmanlijte nuk i kane kthyere shqipetaret ne islam me dhune . Shqipetaret kane qene jane dhe do te jene popull lakmues .
    Ne fakte, deri diku ke te drejte...,Po te kthehesh prapa ne histori...,mjerishte ne shqiptaret gjithmone kemi qene popull sevil ,qe ne kontekste kohore gjate historise e kemi tepruar me servilizmin tone ,pikrishte kjo edhe ka bere qe te shkelim dhe mbi ato parime qe jane esensiale per identitetin e nje kombi, dhe keshtu dal ngadal ,te psojme humbje te medha nder shekuj sa i perket identitetit tone kombtare...!E njejta gje vlene edhe sot ,nese dikur pranonim perandori te huja qe nga rromaket e deri te otomanet...,sot e trgojme nje servilizem te pashoq,ndaj ndikimit te kultures perndimore dhe proamerikane deri ne ate mase ,sa qe nuk dihet jemi ne shqiptaret me perendimore apo vete perendimoret

Ps.Jemi te çuditshem ne shqiptaret kur pranojme nje dogme ,ide apo ideologji, ne fillim kete e pranojme pa rezerva ,duke mos lene gje per vete, dhe me vone ,po kete ide e anatemojme ,mallkojme ,duke krijuar antagonizma te medha nga mberurinat e koncepteve te huaja ,qe jane krijuar gjate historise ,si vrima te zeza ne trupin dhe shpitin e shqiptarit...!

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    ncnc Marre pom vjen me i lexu shum do poste ktu . Kur dojm me u msu me e qmu me e dasht vehten na ? Apo jemi msu gjith me i dasht te huajt me shum se vehten ??
    We are all Aliens

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •