Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 58
    Citim Postuar më parë nga Zoti Basha Lexo Postimin
    Pse eshte kaq e veshtire te kuthet fjala 'neutralitet'? Turku vrau e pre 500 vjet, dhe tani nga inati i vjehres do fleme me millonane. Gishtin ti japim grekut, dhe gishtin turkut. Neutralitet!
    Nuk mund ta fusim ne nje thes dhe grekun dhe turkun se jane fe te ndryshme.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-01-2010
    Vendndodhja
    @
    Postime
    383
    Citim Postuar më parë nga Bsarti Lexo Postimin
    Kane ardhur si mik si vlla , thuaj si te duash por kete her kane ardheur per te shpetuar nga nje e keqe qe eshte kanosur Shqiprise e cila do te kishe pasur per qellim destabilizimin e Shqiprise .

Nje vizite pa paralajmrim ka nje arsyje shum te fort
    e dyta Greket jane shum te interesuar te bejne konflikt me Shqiptaret.
    Greket nuk munden edhe enderr me pa,mos te harrojme qe Shqiperia eshte ne NATO/OTAN....per ndryshe,i djek bitha grekut, e le me qe sja mban bitha.
    What goes around,comes around.

Mire qe erdhi turku se ngeli duke na pushtuar greku cdo vit.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga Bsarti Lexo Postimin
    Pajtohna me ty kur thu se forumi shqiptar eshte serioz , amo grekun nuk duhemi me dashte kurr ty po te vije keq qe po e shajna grekun ne forum , ata shajten para krejt botes shqiptarin qka je ti ?
    o Shoku une nuk jam tu mbrojt as grek e as turk,a e kupton se edhe po tu hidhen bomb berthamore ktyre dy shteteve nuk do me rruhej hic ????? une merakosem per vendin tim e jo te qaj hallin e vendeve te tjera se me duket absurde,sa shajta turkun menjeher u bona grek per ju,sa mendje holl qe jeni,c'ju hyn juve ne pun nese e doni turkun apo grekun,njeri na ka pushtu per 500 vjet ndesa tjetri na perbuz,ne s'po dum venin ton por duam te tjeret
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga Mitrovicali2009 Lexo Postimin
    keta patriota ketu qe folin per "sundimin" turk per 500 vjet, ata nuk jan te marrosur per shkak te sundimit. at jan te marrosur pershkak qe nje force muslimane prap po kthehet ne token shqipetar. domethan shumice e ketyre persona qe jan te marrosur jan katolik. keta nuk flasin keq keshtu vec per turkun, por per krejt musliman, te perfaqesuar edhe shqipetaret musliman.
    keshtu i meson bibli i tyre, ti urrejn personat te tjer fej, nuk keni qa te me besoni mua, vec shikoni historine.

per me shum informata ne biblin e tyre, vec shkkoni tek ky webfaqe(i krijuar nga nje ish-krishter). http://www.evilbible.com/
    Mos fol kot edhe une jam mysliman me fe dhe nuk du t'ja di per turkun,historia eshte histori dhe nese ti do ta mohosh athere hesht dhe mos nxirr pallavra qe katoliket e shqiperise kane frike nga myslimanizmi,kto jane pjelle e mendjes tate
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Nuk eshte e mundur te urresh edhe turkun edhe grekun? Po ke inat turkun, domethene qe ke qef grekun?

A nuk do ishte me mire ti urrejme te gjithe ata qe na kane pushtuar apo qe duan te na pushtojne?
    Ktu hyn feja ne mes o Qyfyre nuk kemi se cfare ti bejme,jane te ndame gjonat Besimtaret mysliman me Turqine,orthodoksat me Greqine,dhe qafira si puna ime jane neutral dojne qe edhe neve te marrim nje ane,budallik

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Nuk eshte e mundur te urresh edhe turkun edhe grekun? Po ke inat turkun, domethene qe ke qef grekun?

A nuk do ishte me mire ti urrejme te gjithe ata qe na kane pushtuar apo qe duan te na pushtojne?
    Ajo qe ka kaluar, ka kaluar me, nuk mund te kthehet prap.

Pra te mendojme ne kohen e tashme.

Ne duhet te pregatitemi per ate se cka na pret, si shpata e Demokleut.
    Ndrysho Firmën

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga Mitrovicali2009 Lexo Postimin
    keshtu i meson bibli i tyre, ti urrejn personat te tjer fej, nuk keni qa te me besoni mua, vec shikoni historine.

per me shum informata ne biblin e tyre

Me fal qe po dal jashte temes, ca osht bibli?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-01-2010
    Postime
    33
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Ajo qe ka kaluar, ka kaluar me, nuk mund te kthehet prap.

Pra te mendojme ne kohen e tashme.

Ne duhet te pregatitemi per ate se cka na pret, si shpata e Demokleut.
    i bie qe te lem pas edhe serbin dhe te shofim perpara po?

Citim Postuar më parë nga farsi Lexo Postimin
    i bie qe te lem pas edhe serbin dhe te shofim perpara po?
    edhe serbin edhe grekun, perpara e kemi.

A je ka kupton ose jo.

Turku eshte e kaluar.

Sot turku eshte mik e jo armik.

Flasim per sot dhe per te ardhmen.
    Ndrysho Firmën

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •