Close
Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 84
    BeLeGu Maska e KaLajsi
    Anėtarėsuar
    19-05-2004
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    365

Lumturia vetjake mbi vuajtjet e tjetrit/tjetrės!

A do ta ndertonit lumturine tuaj mbi vuajtjen e nje tjetri???....

Jepni mendimet tuaja..

Nese po pse..??

Nese jo pse..?

Une ...them se po ....sepse lumturia i ka rrenjet ne Vuajtje...sa i thell qe jam o zot..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KaLajsi : 30-04-2008 mė 17:09
    Jufka ime ...

Elbasanlli 4eve® Maska e AnGeL_DeViL
    Anėtarėsuar
    16-01-2008
    Vendndodhja
    As Ne Toke,As Ne Qiell
    Postime
    507
    Me kete lloj kohe secili shikon lumturine e vet edhe si intereson per vujatjet e dikujt tjeter
    Trimi Mire Me Shoqe Shume

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Varet nga situata , por gjithmone kur dikush eshte i lumtur dikush tjeter vuan dhe anasjelltas, bota ka nevoje dhe mban gjithmone ekuiliber.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    kalajsi,ke te drejte,te besh te vuajne te tjeret,eshte e paevitueshme,te gjithe e bejme ne nje menyre apo ne nje tjeter.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga land Lexo Postimin
    kalajsi,ke te drejte,te besh te vuajne te tjeret,eshte e paevitueshme,te gjithe e bejme ne nje menyre apo ne nje tjeter.
    Mendon se e bejme te gjithe?!
    Nuk jam dakort me ty...
    Mund te them me bindje te plote qe kurre nuk e kam ndertuar dhe as nuk do mundem te ndertoj lumturine mbi vuajtjet e tjetrit!

Nje person te tille do ta quaja egoist.Lumturia fitohet duke dhene dashuri dhe duke dhene gjithēka te sinqerte,ajo ndertohet mbi baza te forta morale dhe aspak duke bere keq.Ka shume njerez ne kete bote qe vuajne vete per te bere te lumtur te tjeret dhe fatkeqesisht edhe kjo nuk eshte e drejte,por te pakten eshte me njerezore.
    "Carpe Diem"

DaRk §©®īžt Maska e ThE_DaRk_NiGhT
    Anėtarėsuar
    03-01-2008
    Vendndodhja
    Aty Ku Gomari Thyen Kaviljen Dhe Shqiponja Rrine Me Nje Kembe
    Postime
    634
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Varet nga situata , por gjithmone kur dikush eshte i lumtur dikush tjeter vuan dhe anasjelltas, bota ka nevoje dhe mban gjithmone ekuiliber.
    Ke te drejte lal cdo gje eshte ne ekuliber.Varet edhe nga situata nqs ja vlen nqs jo.Cdo gje bashkepunon me njeri-tjetrin aty ku eshte e mira eshte dhe e keqja

Kshu si kane ardh kohen njeriu mendon per veten e vet ose xhepin e vet nuk i interesojne te tjeret se car bejne
    Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Sdiskutohet qe PO.
    Secili per vete, zoti per te gjithe (thone)
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Happy Maska e milanistja_el
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar mė parė nga KaLajsi Lexo Postimin
    A do ta ndertonit lumturine tuaj mbi vuajtjen e nje tjetri???....
    Jepni mendimet tuaja..

Nese po pse..??

Nese jo pse..?

Une ...them se po ....sepse lumturia i ka rrenjet ne Vuajtje...sa i thell qe jam o zot..
    Teme shume e goditur dhe qe te ben te mendosh. Nese do me duhej te zgjidhja ta ndertoja lumturine time mbi vuajtjen e nje tjetri apo jo, pergjigja do te ishte NEGATIVE. Nuk do te doja kurrsesi ta ndertoja lumturine time mbi vuajtjen e nje personi tjeter, por ndonjehere te ndodh te besh gjera qe ti s'do te doje, ndoshta ne menyre te pavetedijshme, ndoshta sepse ti zgjedh ate rruge qe mendon se eshte me e drejta per ty dhe qe sipas teje eshte e drejte dhe per personin tjeter, por gjithmone pa marre parasysh ndjenjat apo mendimet e tjetrit dhe ne kete menyre dashje pa dashje lendon dike dhe nderton lumturine tende diku... me dike tjeter.

P.sh: Dikush na dashuron dhe ne nuk ia kthejme me te njejten monedhe, sepse kemi sy dhe zemer per dike tjeter... si rrjedhoje e largojme nga jeta jone, e lendojme ndonese nuk duam... ndertojme lumturine tone me personin qe zgjedhim, por mbi nje vuajtje. Nese do me pyesni ketu a eshte e drejte kjo gje??? Me egoizem do te thoja po, sepse ēdokush kerkon lumturine e tij, Po sepse te pakten s'e genjen personin, me mire nje fund me dhimbje se nje dhimbje e pafund, por njekohesisht do te thoja dhe jo, sepse kush dashuron e di sa vuhet kur personi qe do nuk ta kthen ne te njejten monedhe.

Per fat te keq jam gjendur te ne dyja situatat... te lendoj dike dhe te me lendojne, por rezultati eshte i barabarte, vuhet ne te dyja rastet dhe kur e di qe po lendon dike dhe kur te lendojne.
    Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Kush nga ju e nderton dashurin mbi vuajtjet e tjetrit meqe po thoni e bejme perdite. Me jepni nje shembull. personalisht nuk e ndertoj lumturine time duke shkelur mbi vuajtje sepse kush e bene kete as e ka njohur e as ka per ta njohur lumturin.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    une sdo e ndertoja pasi thjesht sdo ishte lumturi duke e ditur se nje tjeter person vuan per shkakun tim
    JO SEKS PARA MARTESE

Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ta bėjmė vuajtjen kryq pėr shpėtimin tonė
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 03-10-2007, 02:36
  2. Balsami i lumturisė
    Nga E_LUMTURA nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-02-2007, 18:59
  3. Valbona Bozgo - Hamėndje
    Nga Fiori nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 20-10-2006, 15:41
  4. Sjell materializmi lumturine?
    Nga Kryeplaku nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-06-2005, 18:53
  5. Fjale te urta per lumturine
    Nga Pelasgian nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 06-03-2003, 06:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •