Close

Rezultati i Sondazhit: A e keni tradhetuar ndonjehere partnerin/en?

Votues
145. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

49 33.79%
  • Jo

96 66.21%
Faqja 27 prej 27 FillimFillim ... 17252627
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 270
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    kam tradhetuar disa partnere fikse shume here, por shume( as nuk di me numrin).
    partneren e fundit( qe eshte dhe my first love) nuk e kam tradhetuar kurre, kam ndryshuar radikalisht keto 2-3 vjetet e fundit, por e kaluara ime aspak brilante le hije tani dhe me demton keq me lidhjen qe kam...damn
    Ulisse, does she knows that ?

pse tradheti quhet kur merzitesh , eshte thjesht kalim kohe , kuptohet pa e kaluar limitin e zbavitjes .
    Enii, paske ndonje emer tjeter ti per tradhetine ?
    Kur merzitesh u quajtka tradheti - Po kur e ben keshtu per qejf, se ashtu je ne karakter , si quhet ?

Kurren e kurres t“kurres
    Bravo El Culpable ! Ja, ky qenka burre i vertete !
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    ajo eshte semundje ..lol quhet nimfomani .. dhe rralle njerez e kane ... po te tjeret pa kete semundje si do ti quajme ? ;p

i/e regjistruar Maska e xhibi
    Anėtarėsuar
    22-01-2009
    Postime
    73
    1/3 e pranokan qe kane tradhetuar, 1/3 tjeter kishte frike ta pranonte, nga keta qe ngelen gjysma s'kishte rene dakort me veten mbi konceptin e tradhetise, ca te tjere deshen ti mbushin mendjen vetes qe s'jane tradhetare po ka ndodhur ne raste kur justifikohej. Dmth i bie qe vetem 2.7 veta s'paskan tradhetuar.

i/e regjistruar Maska e Sea Melody
    Anėtarėsuar
    14-08-2011
    Vendndodhja
    Ne boten time
    Postime
    58
    Pasi pash ish te dashurin me nje femer tjeter,e fala dhe u ktheva prap me te sikur asgje ska ndodhur,pas nga jave e tradhetova me shokun e tij te ngusht,e bera per hakmarrje,dhe e braktisa menjehere.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Sea Melody Lexo Postimin
    Pasi pash ish te dashurin me nje femer tjeter,e fala dhe u ktheva prap me te sikur asgje ska ndodhur,pas nga jave e tradhetova me shokun e tij te ngusht,e bera per hakmarrje,dhe e braktisa menjehere.
    There is no honor among thieves !!!

Ne rast se dashnorin e tradheton me shokun e tij te ngushte, atehere ai per t'u hakmarre shkon me motren tende. Ne rastin tend konkret pyete motren, se ndoshta ta ka mbajtur si sekret . Just a hypothesis !
    UNE JAM TI-TI JE UNE

i/e regjistruar Maska e suada dr
    Anėtarėsuar
    04-04-2008
    Postime
    652
    Citim Postuar mė parė nga Pleakley Lexo Postimin

Ne rast se dashnorin e tradheton me shokun e tij te ngushte, atehere ai per t'u hakmarre shkon me motren tende. Ne rastin tend konkret pyete motren, se ndoshta ta ka mbajtur si sekret . Just a hypothesis !
    jam sh dakord me ty

Anėtarėsuar
    14-08-2011
    Vendndodhja
    Ne boten time
    Postime
    58

Ti cenke vertet nje budalla,ama nje budalla shume i madh,une te thash qe nuk jam ajo vajza per te cilen me fole,un jam nga Kosova,jam nga Prishtina,dhe skam te bej fare me njerzit nga Shqiperia,te kisha lutur te mos me pengosh me keto mesazhe me,ose do me detyrosh te dal nga forumi. Mos u bej i tepert dhe koketrashe,rrespekt
    GJITHQKA ose asgje.

ღ Ƴℓℓėʓ ღ Maska e RiGerta
    Anėtarėsuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Jo deri me sot. Gjithesesi, gjithemone (ose ne te shumten e rasteve) eshte nje arsye pse tradhetojme.Ju qe keni tradhetuar shpresoj te jeni falur nga partneret
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Sea Melody Lexo Postimin
    Ti cenke vertet nje budalla,ama nje budalla shume i madh,une te thash qe nuk jam ajo vajza per te cilen me fole,un jam nga Kosova,jam nga Prishtina,dhe skam te bej fare me njerzit nga Shqiperia,te kisha lutur te mos me pengosh me keto mesazhe me,ose do me detyrosh te dal nga forumi. Mos u bej i tepert dhe koketrashe,rrespekt
    Achilles was send to Skyros and disguised as a woman, thus becoming the first known cross-dresser, but unfortunately he was revealed by Odysseus and forced to join the army against Troy. Odysseus managed to reveal Achilles true identity by filling a cart with weapons, clothing and perfumes. While the women ran to see the clothes and perfumes, Achilles ran to he weapons. According to another version, Odysseus blew a horn, which made all the women flee except Achilles.

This means : Old habits die hard !!!

Dinakeria quhet Mashtrim dhe jo Zgjuarsi .

Sa per temen - Po tradhetove te dashurin do te thote te tradhetosh veten. Asnjerit nuk i ben dem, pervecse vetes.
    Nuk Kam Tradhetuar Kurre !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 18-08-2011 mė 11:45
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Anėtarėsuar
    14-08-2011
    Vendndodhja
    Ne boten time
    Postime
    58
    Achilles was send to Skyros and disguised as a woman, thus becoming the first known cross-dresser, but unfortunately he was revealed by Odysseus and forced to join the army against Troy. Odysseus managed to reveal Achilles true identity by filling a cart with weapons, clothing and perfumes. While the women ran to see the clothes and perfumes, Achilles ran to he weapons. According to another version, Odysseus blew a horn, which made all the women flee except Achilles.

This means : Old habits die hard !!!

Dinakeria quhet Mashtrim dhe jo Zgjuarsi .

Sa per temen - Po tradhetove te dashurin do te thote te tradhetosh veten. Asnjerit nuk i ben dem, pervecse vetes.
    Nuk Kam Tradhetuar Kurre !

Jemi tek forumi shqiptar dhe jo forumi anglez,ben mire te shkruash shqip,mos shkruaj nje gjuhe tjeter kishe une e dij anglishten,fol shqipsi duhet.
    Sa i perket temes: Po kam tradhetuar
    GJITHQKA ose asgje.

Faqja 27 prej 27 FillimFillim ... 17252627

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •