po foli shkurt , "PO" :P
Po
Jo
po foli shkurt , "PO" :P
Cdo Hap Ka 1 Penges,Ama I Forti Kurr Nuk Ngec.
Moderator, e di vet ti...
Dje ne rruge pashe nje plake rreth te 70-ave. Kishte nje shkop ne dore e shkreta edhe ecte duke e dridhur. Sapo kishte dale nga zyra e pensionit.
Me duheshin ca leke dreqi e mori. Keshtu nuk u mendova shume. Ia hoqa shkopin edhe e rrezova ne toke. Nderkohe qe ajo qante pertoke, i grabita kuleten me gjithe pension edhe ia futa nje shqelm barkut.
Pastaj rruges po pyesja veten, nese jam une i vetmi qe bej keshtu gjerash???
Joooo.... u futa ne internet edhe pashe qe raste si ky, kishte me mijera....
Oh cfare lehtesimi. Me ne fund u ndieva mire. Me ne buzeqeshje te stampuar ne fytyre, ika edhe i bera rrush e kumbulla gjithe leket e plakes.
Ne fund pat edhe idene gjeniale ta ndaj ketu me ju kete histori.
Mos me gjykoni sepse askush nuk eshte pa mekat.
E kshuuu... ca hengret per dreke sot?
Ne fakt as me intereson as ca ben ai, as ndonje tjeter me jeten e tij private. As jam gjykatese, as prokurore qe te shoh e qartesoj se sipas vepres cfare denimi meriton x apo y. Une gjumin e bej si shqerre per vete. Ketu diskutoj ne parim e nisur nga parimi cdokush eshte i lire te beje cfare te doje me jeten e tij. Amaaaaa, idiotlliqet qe dikush ben, nuk ka perse te na i shese si vlera! Kaq e thjeshte eshte menyra sesi e shoh une ceshtjen.![]()
Kam pershtypjen se ti as e ke iden se cfare eshte nje lidhje , te dashurosh ne tere kuptimin e fjales .nese une kam nje lidhje, nuk arrij te keme edhe nje lidhje tjeter paralele. kete jo.
thjeshte me ka ndodhur te tradhetoj me ndonje femer qe nuk kerkon lidhje...
bota eshte plot me femra te tilla...... fatmiresisht
sdq kur te krijoj familje do te jeme 100% i ndershem ndaj partneres.
deri atehere......... do shfrytezoj rinine.
ke 50 vjeēare qe i bejne keto gjera, sepse jane pishman qe nuk kane bere gje kur kane qene te rinj. hahaha... une te pakten nuk do jeme pishman.
Per sa i perket "lidhjeve" ti be cfare te duash edhe une gjithashtu ,por ne darke takohemi ne shtepi , nje pyetje kisha une (kot per informacin )
A kane keta meshkuj pak krenari mashkulli ?
Ps. Edhe pas marteses do tradhtosh lol, forca e zakonit![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Izadora : 28-06-2010 mė 15:05
Jeto sot se neser nuk i dihet
Kot po i bini ne qafe Admiralit. Ai te pakten po e thote i ka shoqe me benefite (eshte i cilter, i sinqerte lol ). Nuk ka dashuri ne mes fare. E kur ska dashuri ska dhe tradhti. Ska tradhtu njeri, se nuk i ka premtuar asgje. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
kush thot jo genjen doren ne zjarr as per vete se ve me.
Kur linda qava dhe te tjeret qeshen......
Kur te vdes tjeret do te qajn dhe une do qesh
Jam_Ajo
ku di une. ndoshta ashtu si thua ti eshte...
mua thjeshte me pelqejne femrat. jane ēdo dite e me te thjeshta... kjo eshte e pamohueshme.
25 vjeē jam dhe akoma nuk i kam shkuar mbrapa asnje femre. kurre. kam nje pune te mire. flas 5 gjuhe. jam duke mbaruar nje shkolle te mire. fizikisht i pelqej femrave. dhe jo vetem... si perfundim nuk bej asgje te gabuar.
do isha kurioz t'i shikoja keto meshkujt e ndershem ketu sikur t'i afrohet ndonje femer e bukur dhe keto zoterinjte t'i thone: ik largohu!
e po jam i mendimit se flasin kot, sepse nuk i ka ndodhur kurre nje gje e tille...
Vasudhaiva Kutumbakam
1) Gjahu dhe gjahtari , tradicionalia eshte mashkulli eshte gjahtari dhe femra gjahu , tek ty ndodh e kunderta .
Megjithse nga te dhenat nuk dukesh mashkull pa tru , thjesht je ne kerkim por se cfare vetem ti e di lol
2) Meshkulli i ndershem nuk ekzistoin , por meshkulli qe dine te frenojne veten dhe dine te dashuroj me zemer .
Mendimet si frenon dot , por veprimet din ti kufizosh .
Ekzitojne edhe meshkuj qe jane trasparent ne mendime , sorry por gjithmon me eshte dukur budallallik .
Nejse shije shije kjo Bote !
Ps. Helen mbaje vet burrnesh![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
Cilat janė shkaqet psikologjike qė e shtyjnė gruan ta tradhtojė besnikėrinė bashkėshortore?
Hulumtimet e shumė seksologėve, psikiatėrve dhe psikologėve, tregojnė se ekzistojnė dy lloje tė tradhtive. E para ėshtė tradhtia e dėshiruar qė bėhet me vetė qėllimin e njėrit prej bashkėshortėve; dhe e dyta, ėshtė tradhtia e pa dėshiruar qė bėhet pa qėllimin e ēifteve bashkėshortor. Tradhtia e paqėllimshme krahasohet me fatkeqėsinė nė komunikacion, kur ajo na ndodh pa dėshirėn tonė. Ky lloj i tradhtisė ndodh nė ato situata kur njėri prej ēiftit bashkėshortor pa u pėrgatitur paraprakisht dhe papritmas, ndeshet me personin e tjetėr tė seksit tė kundėrt. Kjo ėshtė njėra prej aspekteve tė shprehura, tė cilės, shumica e grave tė martuara nuk i kushtojnė kujdes tė duhur. Statistikat tregojnė se ky lloj i tradhtisė ėshtė i shpeshtė, ashtuqė, nė kėto raste, qė tė pengohet kriza martesore eventuale, patjetėr, nė mes vetė ēiftit, duhet tė ekzistojė mirėkuptimi dhe toleranca maksimale.
Motivet e tradhtisė sė dėshiruar mund tė ndahen nė tri kategori.
Nė kategorinė e parė bėn pjesė tradhtia vetėm pėr kėnaqėsi, pra "seksi pėr seks", pastaj, nevoja pėr ndryshim, pėr fitimin e pėrvojės ... etj, e qė tė gjitha kėto mund tė klasifikohen si motive kureshtare. Nė kėtė grup tė tradhtisė bėjnė pjesė mė tepėr meshkujt se sa femrat.
Nė kategorinė e dytė tė tradhtisė janė tentimet e personave qė tė lirohen nga ndonjė lidhje e mėparshme ose ekzistuese e dashurisė. Kėshtu, p.sh. shumica e femrave tė pakėnaqura shpesh pėrgatisin martesėn tjetėr edhe pse ende kėnaqen nė sigurinė e martesės sė parė. Dhe, sė fundi, nė grupin e tretė tė tradhtisė, bėjnė pjesė tradhtitė qė bėhet prej inatit, hakmarrjes, sadizmit apo pėr tė treguar efikasitetin e seksualitetit personal.
A mund tė konsiderohet mungesa e orgazmės gjatė aktit seksual me burrin, si shkas i shpeshtė i tradhtisė bashkėshortore tek ne, kur dihet se nė tė shumtėn e rasteve, burrat tanė aktin seksual e pėrfundojnė vetėm me kėnaqėsinė e ejakulimit personal, pa u brengosur" pėr orgazmėn e partnerit tjetėr?
- Njė prej faktorėve kryesor qė femra nuk ėshtė e kėnaqur nė marrėdhėniet seksuale, ėshtė arsye se ajo nuk pėrjeton orgazėm. Hulumtimet nė botė tregojnė se vetėm 47 pėr qind tė femrave pėrjetojnė orgazėm sė paku njėherė nė marrėdhėniet seksuale, kurse hulumtimet qė kam bėrė unė, kanė treguar se 69 pėr qind tė bashkėshortėve nuk pėrjetojnė orgazėm nė marrėdhėniet seksuale. Prej tyre 71.86 pėr qind tė femrave dhe 87.75 pėr qind tė meshkujve mendojnė se mospėrjetimi i orgazmės ėshtė njėra prej arsyeve kryesore nė tradhtinė bashkėshortore.
Pėrjetimi i ndjenjave seksuale te meshkujt dhe femrat ndryshojnė, prandaj kėto kanė edhe fazat e gradacionit tė paraqitjes sė tyre. Te femrat ndonjė fazė kalon mė ndryshe se te meshkujt. Shpesh faza e akumulimit tė ngacmimeve zgjat mė tepėr se sa te meshkujt, kėshtu qė kulmi apo "platoa" vjen mė vonė, kurse faza e relaksimit ėshtė zakonisht mė e gjatė.
Pėrjetimi i orgazmės-kėnaqėsisė seksuale, te femra mund tė jenė nė dy forma; si orgazėm me kohėzgjatje tė shkurtėr dhe orgazma e vazhduar gjegjėsisht valė-valėsh. Derisa reakcionet psiko-emocionale nė kohėn e pėrjetimit tė orgazmės te meshkujt mund tė jenė tė ndryshme, tė pėrcjella me shqetėsim tė madh dhe tė fortė, deri te orgazma shumė pak e ndjeshme, te femra, parametrat e saj arrin nė pėrmasa shumė mė tė mėdha. Mirėpo, kurrsesi nuk duhet harruar faktin se, pėrjetimi i orgazmės, si te femrat ashtu edhe tek meshkujt ėshtė njė dukuri individuale dhe ajo shumė vėshtirė mund tė parashikohet mė parė. Gjithēka varet prej gjendjes fizike, emocionale nė momentin e aktit seksual, parapėrgatitjes, "paralojės seksuale" dhe faktorėve tjerė psiko-fizik. ėshtė e vėrtetė se natyra e mashkullit ėshtė mė tepėr egoiste prandaj ai, pas orgazmės i kthehet "gjumit" kurse femra mbetet me "gojė tė hapur".
Krijoni Kontakt