http://www.youtube.com/watch#!v=Qlyq...eature=related
pjesmarrseve te kesaj temes, ju sugjerojt e shikoni pakez po pakez fare kete filmin.
lg
Po
Jo
http://www.youtube.com/watch#!v=Qlyq...eature=related
pjesmarrseve te kesaj temes, ju sugjerojt e shikoni pakez po pakez fare kete filmin.
lg
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Replike pa lidhje? lol Ate replike ta tregova qe fjala partner perdoret ne shume raste, nje prej te cilave partnere seksuale. Ke degjuar per Open Relationship? si quhen pjesemarresit? dreqėr? partnere quhen pra, prandaj e perdora, per kete arsye ka fituar ajo, edhe une bashke, satusin e partneres...
Po te me lexoni jo vetem nje postim (se me hegret, lol) do e kuptoni per cfare flas...
Po te tregoj rastin tim. Para nje viti isha lidhur me nje vjaze, dhe mbas ca kohe humbi ndjenja ke te dy, jo vetem ke mua, por edhe ke ajo. Vazhduam te qendronim bashke thjeshte se na u be zakon. Me pas, patem nje bisede, ku rame dakord per tipin e lidhjes qe patem, ishim te dy te ndergjegjshem qe nuk kishte me ndjenj mes nesh, qendruam bashke vetem sepse na pelqente shoqeria e njeri tjetrit, kishim mardhenie konstante (jo random sic tha njer ktu), pra, ishim si te lidhur, me sakte te lidhur, por ishim njekohesisht edhe te lire te bridhnim neper vende te tjera. Pra, kur une e 'tradhetova' me dike tjeter, nuk ishte tamam tradheti, pasi kishim rene dakord qe te bridhnim , une neper lule te reja, ajo neper livadhe...
Kete rast po mbroj, ne kete lloj lidhjeje, tradhetia nuk eshte ai rasti i neveritshem apo jashtzakonisht i pamoralshem, por nje lidhje qe e lejon edhe tradhetin...
Kupton?
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Jo ne fakt, une nuk e kuptoj si mund te perzihet shoqeria me seksin. Po thuaj o burr ajo me pelqente me shume ne krevat edhe sepse e kisha te sigurte dhe pike; sepse keshtu si thua ti ne keto lloj lidhjesh i bie qe ajo qe ke pasur ish-te dashur eshte partenrja nr.1, tjetra me te cilen ke kaluar 2 ore partnerja nr.2, tjetra me te cilen ke kaluar me pak se dy ore partnerja nr.3 e keshtu me radhe.
Ta marresh keshtu ohuuuu sa partner autobusi kam pasur une me te cilet kam bere te njejten rruge per ne shkolle. Kam edhe nje konstant, ate po e quaj partner nr.1, gjynah e meriton statusin apo nuk ulet perhere afer meje
Nejse nejse secili ka mendiment e veta
Zakonisht kur lidhesh si fillim ka nje ndjenje, ti e pelqen x person, dhe x personi te pelqen ty. Pra ndjenja eshte reciproke. Me kalimin e kohes ve re qe ti nuk e pelqen me aq shume sa me perpara, nuk mendon aq shume sac mendoje per ate, nuk te rreh edhe aq shume zemra kur ky person te merr ne telefon. Thjesht behet dicka formale, ti pergjigjem se e kam te dashur. Gjithashtu edhe ke ajo. Pra, ndenja nuk eshte me, te pakten, jo si me pare, ajo zhduket dhe i le vetes boshllik, ku ndihesh fajtor per te vazhduar lidhjen e per ta genjyer qe ti e do apo ku di une se cfare. Pandaj behert nje bisede ku i thua, : moj goc e mbare, gjerat nuk jane me si ne fillim" (icik me e modifikuar...) ndodh qe edhe ajo eshte gati per te te thene te njejten bisede, pra te dy ndihemi mire qe nuk kemi pse e genjejme njeri tjetrin per ndjenjen... pastaj kalon ne shoqeri... mban akoma ate titullin "i lidhur" por e di shume mire qe po gjete dike e cila te ben te te rrahi zemra me vrull, je i lire per te vepruar, dhe jo vetem une, por edhe ajo....
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
lol, prap sme ke kuptuar..
po gjithsesi eshte ceshtje koncepti, jam i sigurt qe edhe une po ta lexoja te shkruar nga dikush tjeter, do ta lexoja gjithe mosbesim, madje edhe do te shtoja pyetje per kete "lidhjen e cuditshme" te ketyre te dyve... lol
Pra, pa e perjetuar nje situat te tille, ske si ta imagjinosh kur je e mbushur plot me pyetje, qe ta themi sinqerisht, pyetje te cilat ne nje forum nuk mund te pergjigjen te gjitha...
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
Krijoni Kontakt