Close

Rezultati i Sondazhit: A e keni tradhetuar ndonjehere partnerin/en?

Votues
145. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

49 33.79%
  • Jo

96 66.21%
Faqja 7 prej 27 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 270
    ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar mė parė nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Lexoje edhe nje here ate qe kam shkruajtur, nuk kam thene dikund qe i jep vlera...
    Ja te te bej nje rezyme shpejt e shpejt.

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    wow!!!! qenka bere nami ketu... 26,5% e paskan tradhetuar partneren... tani po qe ndjehem me mire. [...]

sdq. per disa qe pyeten se per ēfare e kam fjalen kur them "a e keni tradhetuar". te tradhetosh eshte te keshe mardhenie seksuale me dike tjeter. kaq. nuk eshte ndonje shkence e madhe
    kur nje femer "me ofrohet". nese mua me pelqen them PO. nuk jam gay......
    kur te behem baba, do ndryshoj. vetem atehere.
    deri atehere do bej ēfare te keme qejf.

Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Lexova debatet qė u zhvilluan dhe mė ngacmuan qė tė jap edhe unė mendimin tim pėr kėtė temė. Unė e gjykoj kėshtu:

Nė qoftė se gjatė fejesės ose martesės njėri tradhton, kjo ėshtė diēka tepėr e ulėt dhe nuk ka asnjė shfajėsim pėr kėtė.
    [...]
    Morali duhet kėrkuar vetėm nė lidhjet serioze, mirėpo njerėzit duhet tė martohen vetėm njė herė dhe tė kenė vetėm njė njeri gjatė gjithė jetės sė tyre. Kėshtu duhet tė jenė rregullat, ashtu siē kanė qenė dikur, por sot njerėzit edukohen ashtu si Admirali, qė tė bėjnė seks me sa tė duan e me kė tė duan, ndėrsa nė martesė tė shtrohen.
    Per mua Bato ka te drejte kur shprehet qe ne moralin e shoqeris se sotme, dhi admirėll ska bere ndonje paēavure. [...]
    Ose ju nuk keni lexuar cfare ka shkruar ai, e nisni e aludoni " poooo siiiiikur....", ose nuk kuptoni. Prandaj them ja fusni kot, po kot fare sepse: Pse ajo copa e letres e ben diferencimin ne nje lidhje?! Fakti qe je i martuar apo jo me ate personen qe ke perkrah?

Edhe tradhetia nuk eshte ti biesh kraharorit me mburrje duke bere gara kush bertet me teper, eshte idiotllik te jesh krenar per tradheti...
    Lexo, lexo perpara se te nxjerresh shprehje impresionuese nga dora!
    kur nje femer "me ofrohet". nese mua me pelqen them PO. nuk jam gay......
    Te njehsohet me te qenin homeseksual fakti se i thua jo dikujt tjeter qe nuk e ke partnere ne fakt nuk hyn hiē, po hiiiiiiē fare ne krenari!

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Ke menduar qe pasi e ke tradhtuar , cmund te mendoj ajo femer kur te sheh perkrahu me te dashuren , fejuaren ose gruan ..
    Uh ce mban dhe ajo veten se ai te un erdhi , ose vice versa nje mashkull per nje femer tjeter ,uh ca shet pordh ai mashkull se ja kam .... un ate qe ka perkrahu..
    Njeriu kur hedh hapin mendon dhe pasojat , kjo per mua e ben tjetrin te duket plere pa e ditur , dhe ty qe e ben ska acid te te laj se je lere aman se sme vijn fjale ta pershkruaj ...
    Desha ti barazpeshoja si femra sa per dijeni.
    Ishte virtuale me te panjohuren,dhe kjo qe kam ne krahe vetem buzeqeshi
    Nejse

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Eldushka moj eldushka.

Sa per tradhetine ajo nuk falet.

Nqs njeri shkon me nje tjeter, kur jane bashke, nuk ke cte thuash, morali ka rene kudo ne bote.

Kur njeri tradheton tjetrin, ky ose kjo do i breje ndergjegjja, nqs jo atehere po them ata do ti perseritin gjerat ashtu sic bene me pare. Nuk ma do mendja se besnikeria ekziston. Besnikeria eshte dicka qe vetem njeriu fisnik e zoteron ate.

Sa per fjalet e tjera ato jane te teperta..................

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga Kėnga Lexo Postimin
    E keni menduar ndonjeher,qe edhe flirtete ne net jane tradheti??!!!
    Me intereson nje pergjigje ,cinēerisht??
    Tani eshte pak e komplikuar problemi , pasi nga ana fizike jane te dy te virgjer
    Nuk kemi prova .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    dhe cfare te shtyn ty ta quash partnere ne nje lidhje te tille? qe per mua ne fakt nuk e meriton as emrin lidhje; lidhje seksuale ndoshta por jo me shume..
    dmth per cilen arsye ajo ka fituar "statusin e parteneres" ne mendjen tende dhe te tjerat jo? per interes apo vetem sepse ajo di te bej seks me mire? se une nuk di si ta shpjegoj ndryshe..sepse nese ka arsyje te tjera me te forta se keto atehere bie qe ti e tradheton ne kuptimin e mirefillte te fjales, nese jo nuk quhet lidhje, edhe ajo eshte njesoj si gjithe te tjerat.
    Kur perdoret fjala 'partner':

- Partnere kercimi

- Nje pjesetar i nje lidhjeje intime

- Nje mik i ciki ndan interesa te perbashketa dhe merr pjese per te arritur nje synim te njejte

- Nje pjestar i nje ortakerie

- Nje partner biznesi

Pra, mund ti vendos edhe emrin 'partnere', pasi partnere perdoret per shume kuptime, dhe fjala, partnere seksuale ka kuptim,
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar mė parė nga eldushka Lexo Postimin
    Ja te te bej nje rezyme shpejt e shpejt.
    Awwww sa cute.. flm qe u mundeve te besh nje rezyme vetem e vetem per mua...
    Ja te te bej edhe una nje rezyme, vetem edhe vetem per tyve
    Per mua Bato ka te drejte kur shprehet qe ne moralin e shoqeris se sotme, dhi admirėll ska bere ndonje paēavure.
    qe te jesh dakord me te paren
    Ne moralin e shoqerise se sotme, qe ta themi, eshte 0, gjithcka eshte e lejuar, e keshtu, duke pare nga ai kendveshtrim, tradhetia nuk eshte dicka e keqe, eshte dicka normale.. prandaj thashe morali i shoqerise se sotme, dhe nuk thashe "sipas meje"... ok?

Ose ju nuk keni lexuar cfare ka shkruar ai, e nisni e aludoni " poooo siiiiikur....", ose nuk kuptoni. Prandaj them ja fusni kot, po kot fare sepse: Pse ajo copa e letres e ben diferencimin ne nje lidhje?! Fakti qe je i martuar apo jo me ate personen qe ke perkrah?
    Ja te riperseris pse e shkruajta ate fjali qe ty aq shume te ka bere pershtypje saqe e bene me te zeze te dukshme, madhe edhe e nenvizon..

plus.. ku kam thene une.. " poooo siiiiikur...."? lol
    Une flas per mendimet e mia, jo per veprimet e te tjereve..
    Ne moralin e shoqerise se sotme, qe ta themi, eshte 0, gjithcka eshte e lejuar, e keshtu, duke pare nga ai kendveshtrim, tradhetia nuk eshte dicka e keqe, eshte dicka normale.. prandaj thashe morali i shoqerise se sotme, dhe nuk thashe "sipas meje"... ok?
    Nejse, ta kesh sa per info, i lexoj me vemendje, por jane gjera qe sme interesojne. Lexova pak nga admirali, me beri ca pershtypje ajo qe tha, po gjithsesi, eshte menyra e tij e logjikimit, e une ketu nuk kam ardhur me synimin ti nderroj mendje ndonjerit...ndoshta juve te gjithe... po une jo.
    Une fola me shume per ate cfare mendoj vete se justifikohet.. oki? doki?
    Lexo, lexo perpara se te nxjerresh shprehje impresionuese nga dora!
    Tu duk shprehje impresionuese? wow.. jo per gje, po nuk e thash per te impresionuar dike... nejse, vk.
    Te njehsohet me te qenin homeseksual fakti se i thua jo dikujt tjeter qe nuk e ke partnere ne fakt nuk hyn hiē, po hiiiiiiē fare ne krenari!
    e dashur eldushke... me duket se po gabohesh, nuk eshte shkrimi im ai, po citon dike tjeter...
    dhe per sa kohe eshte mendimi i tij, mua nuk me intereson shume.

lol, po qe jeni interesant juve? Doni patjeter ti pergjigjeni tjetrit, qofte edhe kot =)
    Si nje person qe njof, do ta thote patjeter fjalen e fundit... nese eshte vetem per kete, me thuaj, lol, mos te shkruaj me :P
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Kur perdoret fjala 'partner':

- Partnere kercimi

- Nje pjesetar i nje lidhjeje intime

- Nje mik i ciki ndan interesa te perbashketa dhe merr pjese per te arritur nje synim te njejte

- Nje pjestar i nje ortakerie

- Nje partner biznesi

Pra, mund ti vendos edhe emrin 'partnere', pasi partnere perdoret per shume kuptime, dhe fjala, partnere seksuale ka kuptim,
    Pfff replike pa lidhje..mos u kap kot te fjalet, o ben sikur nuk kupton ate cfare shkrova une ose vertete nuk e kuptuar sepse tek te gjitha ato lidhje qe ke renditur me lart ku perdoret fjala partner prezupozohet besnikeria nga te dyja palet. Kur nuk e mban fjalen e dhene quhet tradheti, eshte e kote te gjesh pretekste per ta justifikuar. Sdq akoma nuk i je pergjigjur pyetjeve qe te bera.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    lexo mire e mire ato qe kam shruajtur, edhe do e kuptosh.. perndryshe, mos fol fare ma mire
    Eshte hera e dyte qe ta them, sepse eshte hera e dyte qe ti derdellit duke interpretuar mendimin e dikujt tjeter (ne kete rast te Batos) edhe duke e bere terkuze. Kot pa lidhje...

Fakti qe nuk jep dot pergjigje, e tregon hapur kete.

Ti Mau je dakord me keto tradhetite keshtu? Po apo jo?

Shkurt... po... jo mjafton. Jo po te jete keshtu eshte ashtu e terci e verci nuk mbaron 10 vjet....
    Se ti ke 2 ore qe sillesh neper teme si balerine me fjongo edhe nuk thua asgje... thjesht citon e citon me postime e pergjigje qe te duken interesante.

Sa per keto "mos fol fare" e ku di une... ti macushke simpatike duhet te kuptosh qe sa te te rriten ty topat per te postuar dicka me testosteron ne forum, Interneti si mjet komunikimi do jete bere aq i vjeter saqe do i ngjaje pellumbave me leter te kemba.

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Do isha kurioz thjeshte te dija sa te ndershem apo besnike jane anetaret e forumit shqiptar ndaj partnereve te tyre...
    Sa eshte kjo perqindje?

Sa per ty qe hape temen me mire ta kishe hapur tek nenforumi i psikologjise.

Se ketu me sa shoh une ti kerkon nje pergjigje, pergjigjen mund ta gjesh tek ai nenforum.

i/e regjistruar Maska e kitty_ket
    Anėtarėsuar
    22-06-2010
    Vendndodhja
    Jupiter
    Postime
    125
    Tradhetia e mirefillte nuk falet, kjo dihet kur ekziston ndjenja ne mes, kur esht hedhur ideja qe do jete dicka serioze ose te pakten edhe sikur ideja te jet qe te kalosh nje periudhe te mire kohe me dike,duke ndare interesa te njejta,ide mendime ndjenja.Brenda kufijve te serioziteti qe 2 “partneret”duan t’i japin.Por duhet saktesuar qe nqs cdo gje esht thjesht per kenaqesine reciproke te te dy paleve,ateher nuk mendoj se quhet tradheti. Vete qellimi per te qene me dike,me te cilin ke rene dakort qe do jet thejsht per te kaluar kohen e ben te qarte qe nuk ka asnje impenjim te perfshire,mund te “tradhetosh” dhe pse ne realitet nuk do ishte aspak tradheti,por thjesht nje kerkim tjeter i asaj kenaqesie,le te themi, per te cilen kishe rene dakort te kishe me personin ne fjale,te cilin/en sipas shumices po e tradheton.
    (\_ _/) .'♥
    (='.'=)♥
    (")_(")

Faqja 7 prej 27 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •