Close

Rezultati i Sondazhit: A e keni tradhetuar ndonjehere partnerin/en?

Votues
145. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

49 33.79%
  • Jo

96 66.21%
Faqja 5 prej 27 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 270
    Citim Postuar mė parė nga eldushka Lexo Postimin
    Aaaa, ky po qe qenkerka postim prej bur(r)i me namuz. Lexo o prijes!
    Gjerat nisin ne menyre graduale. Ti nuk shkon direkt e ne gjendje civile e ben celebrim me dike qe sapo takon e njeh.
    Ketu mund te ndaloje dhe mos te shkoje me tej sepse Bato trimi nuk beson ne kete gradualen qe po permend ti por e quan cthurrje ate dhe per kete fajeson perendimin. Bato eshte me parimin qe gruaja duhet pare per here te pare diten e dasmes dhe duhet te jete e virgjer qe Bato t'i nxjerri fisit dhe fshatit carcafin me gjak qe atij t'i rrahin shpatullat per zgjedhjen e mire qe ka bere.

Sa per temen, per ta thene pak ndryshe ate shprehjen e Eldushkes: "Payback is a b.tch."
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 08-09-2010 mė 23:46

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar mė parė nga ChuChu Lexo Postimin
    e dashur 'Dushke: Bato i ndan femrat ne dy kategori: ato per sekth, dhe ato per martese. atyre per martese u propozon qysh diten e pare, e s'i del koha te tradhetoje.

bato, xhan, xhan. lol.
    Paska sy keshtu qe ne shikim te pare?! Hallall! Qenka per fallxhor, ta mbajme afer pra.

i/e regjistruar Maska e Cuccador
    Anėtarėsuar
    08-10-2009
    Vendndodhja
    Everywhere
    Postime
    203
    Un uomo che fa il moralista č un buggiardo,una donna che fa la moralista č brutta!!!

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Balo eshte me parimin qe gruaja duhet pare per here te pare diten e dasmes dhe duhet te jete e virgjer qe Balo t'i nxjerri fisit dhe fshatit carcafin me gjak qe atij t'i rrahin shpatullat per zgjedhjen e mire qe ka bere.
    Ahaaaaa, e po dashka qe zonjeza grua t'i mblidhka pervojat pas martese! Sa mire, njeri me guxim! E kam zili kedo qe ka kaq shume besim ne vetvete!

Citim Postuar mė parė nga Cuccador Lexo Postimin
    Un uomo che fa il moralista č un buggiardo,una donna che fa la moralista č brutta!!!
    Une nuk bej moralisten, ama jam brutta, come la befana! Si i behet? ://

Anėtarėsuar
    08-10-2009
    Vendndodhja
    Everywhere
    Postime
    203
    Se kam thene une ate fraze.E ka thene Charles Bukowski.
    Keshtu qe per cdo ankese ik drejtohu Charlsit...varrin e ka ne San Pedro.

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Se kam thene une ate fraze.E ka thene Charles Bukowski.
    Keshtu qe per cdo ankese ik drejtohu Charlsit...varrin e ka ne San Pedro.
    Askush nuk permend shprehjet e dikujt, nese nuk beson ne te apo njehson veten me ate shprehje, apo ti e ke thjesht per te treguar sa shprehje njerezish te famshem arrin te fiksosh? Gjithsesi, mendova se e kishe shkruar nisur nga ai postimi im me siper, prandaj replika.

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Per mua Bato ka te drejte kur shprehet qe ne moralin e shoqeris se sotme, dhi admirėll ska bere ndonje paēavure. Fundja fundit, kur lidhesh me nje person thjesht per mardhenie edhe asgje me teper, mbajtja e fjales nuk eshte se eshte e detyrueshme, me sakte, nuk jep fjale fare. Thjesht lidhesh edhe kaq. Dhe mbas lidhjesh, nese nuk te afron dicka tjeter pervec trupit e bukur apo oret e kendeshme kur djersa e njeri tjetrit perzihet, nuk ka ndonje detyrim moral, si nga pala ime e si nga pala e asaj. Ndryshe, ne shoqerine e sotme, quhet "Open relationship", ku ne cifi (ne i thencin cift) partneret jane te lejuar te kene mardhenie fizike me partnere te tjere jashte cfitit.
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Anėtarėsuar
    08-10-2009
    Vendndodhja
    Everywhere
    Postime
    203
    Nuk te ishte drejtuar ty fraza.I ishte drejtuar personave ne pergjithesi qe paragjykojne rrethanat e te tjereve pa ditur qe njerezit qe paragjykojne me shume jane ata qe kane me shume komplekse per veten.
    Mjaft me kete historine qe 'je e shemtuar'.E morem vesh.Sipas meje nuk do jesh dhe aq e shemtuar.Do vetem t'ja delegosh zotit paaftesine tende per te krijuar lidhje dashurore.

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar mė parė nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Per mua Bato ka te drejte kur shprehet qe ne moralin e shoqeris se sotme, dhi admirėll ska bere ndonje paēavure. Fundja fundit, kur lidhesh me nje person thjesht per mardhenie edhe asgje me teper, mbajtja e fjales nuk eshte se eshte e detyrueshme, me sakte, nuk jep fjale fare. Thjesht lidhesh edhe kaq. Dhe mbas lidhjesh, nese nuk te afron dicka tjeter pervec trupit e bukur apo oret e kendeshme kur djersa e njeri tjetrit perzihet, nuk ka ndonje detyrim moral, si nga pala ime e si nga pala e asaj. Ndryshe, ne shoqerine e sotme, quhet "Open relationship", ku ne cifi (ne i thencin cift) partneret jane te lejuar te kene mardhenie fizike me partnere te tjere jashte cfitit.
    Edhe kjo e ben te jete vlere tradhtia? E t'i biesh kraharorit me mburrje?! O po ja fusni kot, po lere ate. Degjo dicka, secili e ka koken mbi shpatulla, e te beje cfare te doje per mendimin tim, prandaj askush nuk ka te drejte te interpretoje zgjedhjet e kerrkujt. Por ama kur nisin njerezia e ngrene ne piedestal disa gjera qe vetem te virtytshme nuk jane, aty pastaj thjesht qe mos t'i lesh te ngordhin ne cool-itetin e tyre prej te pavleri, replikon!

Nuk te ishte drejtuar ty fraza.I ishte drejtuar personave ne pergjithesi qe paragjykojne rrethanat e te tjereve pa ditur qe njerezit qe paragjykojne me shume jane ata qe kane me shume komplekse per veten.
    Mjaft me kete historine qe 'je e shemtuar'.E morem vesh.Sipas meje nuk do jesh dhe aq e shemtuar.Do vetem t'ja delegosh zotit paaftesine tende per te krijuar lidhje dashurore.
    Ndonje karrige pacienti ke prane? Qe te di ku te akomodohem ndersa nis e te tregoj historite e shpirtit tim te sflitur nga zhgenjimet qe me sjell paaftesia ime. Eh jete makabre.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga eldushka : 25-06-2010 mė 09:23 Arsyeja: Korrigjim

Anėtarėsuar
    08-10-2009
    Vendndodhja
    Everywhere
    Postime
    203
    Citim Postuar mė parė nga eldushka Lexo Postimin
    Qe te di ku te akomodohem ndersa nis e te tregoj historite e shpirtit tim te sflitur nga zhgenjimet qe me sjell paaftesia ime.
    Nuk e kam shtrenjte...te isha si ti do e merrja parasysh kte ide.

Faqja 5 prej 27 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •