Vogelushe, dergoje ketu ate shkrimin e lendis, ti hedhim nje sy.
Mos ik, rri dhe ca, te bejm nje te pa bere bashk, ta mbash calda per un bel pezzo![]()
Po
Jo
Vogelushe, dergoje ketu ate shkrimin e lendis, ti hedhim nje sy.
Mos ik, rri dhe ca, te bejm nje te pa bere bashk, ta mbash calda per un bel pezzo![]()
haha lol saura e paska radhen ky sot
i rregjistruar te dogji e ?
he e shikon si prekesh edhe ti
perderisa ben gallate prano gallate
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga HELEN OF TROY : 12-01-2011 mė 18:11
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Cfar shikon ti troje qe me dogji?
Nuk ke humor edhe ty kur te iken humori je me nerva
naten
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Epo me te permend nenen nje cik fshati, normal qe do reagosh, njerez jemi
nejse.
Pyetja eshte formuluar gabim.(lol) Duhej te fillonte me: A e keni partnerin anetar te FSH? Dhe pastaj te vazhdohej me ...a e keni tradhetuar ndonjehere?![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
E mi Helene me mban kandilin mua![]()
jane ca kokrra me nja 20 emra e te dalin andej -ketej a thua se po prekesh nga fjalet e ca viktimave anonime ....
une e quaj vleresim kane kohe te merren me mua
une flas vetem me miqt e mi qe njof
te tjereve s' ju a var
kjo si duket i acarron lol
i dogji te birit te k...e ...
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Ate qe vendosi ta kem per partner, do thote se nuk e kam thjesht vetem per gili vili, por sepse ndjej per Te, e rrespektoj, jam e sinqerte me Te, e perkrahi ne momentet e tij me te veshtira, jam mikja me e mire per Te dhe jo vetem thjeshte e dashur.... dhe po kete pres edhe nga partneri, dhe nese kemi nje lidhje te tille, ku japim e marrim dashuri, mbeshtesim njeri tjetrin, respektohemi etj etj... e nese do ta tradhetoja do isha vertete e paftyre, dhe femer pa karakter.
Nuk e kam tradhetuar as ne momentet e ndonje 'krize' ne cift, e lere me pastaj kur cdo gje shkon mire.
Nese do e tradhetosh, me e ndershme eshte t'i japesh me pare fund lidhjes, dhe me pas bej c'te duash.
Dikush qe tradheton partnerin, per mua eshte njeri pa karakter, hipokrit. Nuk tradhetohet shoku, le me pastaj dikush qe ke ndare me te perqafime dhe puthje.
Nuk ka rendesi cfare tradhetie eshte - ne cfare forme, sepse emrin e ka po njesoj : Tradheti - dhe kete e bejne vetem ata qe nuk kane karakter, njerezit e dobet.
Krijoni Kontakt