Ne nje lidhje perfekte edhe kur jepet mundesia tradheti nuk ka.Pyetja eshte a ka lidhje te tilla?!
Po
Jo
Ne nje lidhje perfekte edhe kur jepet mundesia tradheti nuk ka.Pyetja eshte a ka lidhje te tilla?!
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
Sa filma shikon dhe ti mi dreq lol
Jo re jo se gjith filmat jan me tradhti
Ket e kom mor ka pervoja![]()
Hej ty te lumt pra.
Ja dhe pergjigja e pyetjes sime lidhje te tilla paska neper bote.![]()
Ka mo ka , thjesht te kesh deshiren dhe dashurine dhe pasionin![]()
O zot o zot sme shkon ne mendje tradhtia![]()
[QUOTE=Kėnga;2822883] Cilat janė shkaqet psikologjike qė e shtyjnė gruan ta tradhtojė besnikėrinė bashkėshortore?
QUOTE]
Nuk ka shkaqe psikologjike por fizike sepse nje grua qe tradhton sidomos ne shoqerine tone eshte e perdale dhe kurveria per mendimin tim eshte ne gjene.
Ndonese jam per barazine ndermjete gjinive por per mendimin tim ne keso raste burrit edhe i falet disi por gruas assesi jo.
Jashtezakonisht me iritojne ato femra qe edhe tradhtojne edhe tentojne ta mbajne martesen,nese nuk e don rruga me e mire eshte te ndahesh e te vazhdosh jeten.
Ndersa sa i perket pyetjes ,nuk kam tradhtuar asnjehere ,edhe nese burri im do me tradhtonte une kurre nuk do bie ne nivelin e tij.
Askush nuk mund te tradhetoj askend,pa e tradhetua veteveten,keshtu qe une nuk tradhetova veten time kurr.....
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Krijoni Kontakt