Definitivisht INFINITY ka mungese te vitamines K
Po
Jo
Definitivisht INFINITY ka mungese te vitamines K
Se besoj se jan te verteta keto qe jan shkrujt ne kete teme. Mbase ka dhe nga ato apo ata qe jan ne fillimet e dashurise dhe skan ber akoma tradheti po me vone te gjithe do e bejn ate
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
une jam i martuar,por? ndodhi nje here qe isha i ftuar ne nje parti ,gota shtonte goten ,kercyem deri vone dhe ne funde ndodhi ajo qe ne te vertete nuk duhet te ndodhte .do thoni juve ? a jam bere pishmend,po! shume, sepse e dua gruan time shume dhe kemi dhe 2 femije shume te bukurndihesha keq ? por me kohen kaloje ,dhe gjithemone kur vete ne pari mundohem mos te pi? ose nuk pi fare ?
Saher qė po mė jepet rasti .. vallaj spo bėj shaka ... ku ka mė qef se tinxa .. sikur cigarja tinxa mė shumė tė knaq.. ashtu dhe hmm hmm ;-)
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Une me endrra? Ehe, sic besoj ke babagjyshi i Vitit te Ri, sic besoj tek princi kalterosh, sic besoj te perrallat edhe tek mbyllja "jetuan te lumtur deri ne fund te jetes se tyre".
Aha nese me referohesh mua, duhet te dish qe qe ne rini ma ka ndaluar doktori konsumin e alkolit ne sasi te larte. Jo per gje, por mbeta duke u bere problem ne lagje e mehalle e moren mase ēalkoholizmi ndaj meje. : D
Meqe une jam goca te them qe per mua kjo qe ke pershkruar ti nuk hyn fareee, po fareee fareee tek aspekti i njohjes. : )) Rrjedhimisht nuk mund te merret si argument ndersa flet per njohje graduale. Pervec kesaj, gjykoj se goxha bibe duhet te jete nje femer, per te gjykuar se mund te jete "THE ONE" per dike qe ka njohur ne disko, ndersa eshte tape e qe ne mengjes as i kujtohet se cfare ka ndodhur. Keshtu qe te faleminderit per pervojen tende, qe interesante, por jashte teme. : D
Absolutisht qe jo. Njeriu mund te jete i martuar e te tradhetoje sic ndodhe jo vetem ne perendim (se me kujtohet ketu filmi "Koncert ne vitin 1936" kur thoshin "oksidenti"). Shthurja, tradhtia nuk njeh as kufij shtetesh as kufij raportesh.
Une gjykoj se idealja nuk ekziston. Cdo gje eshte eshte yin yang. Cdo gje eshte me te mira dhe te keqia, njerzit, lidhjet me ta, raportet qe krijohen. Njohja graduale nuk eshte justifikim per gjykimin tim. Perse? Edhe pse njerezit nuk mund t'i njohesh vertete si jane edhe pse mund te kalosh vite te tera me ta, perseri duhet te kalosh kohe me nje person per ta ditur sa i "vlen lekura". : )) Nuk eshte institucioni i marteses ai qe ben qe mos kete shthurje e tradhti, jo. Them se eshte pikerisht mosvleresimi i duhur, mosnjohja e duhur, pershpejtimi edhe fluturimi i personave te perfshire ai qe sjell me teper rritjen e divorceve, tradhtive ne martese e gjithe dukurive te tjera te ngjashme.
Mua me duket paradoks qe permendet dicka qe te con dhe juridikisht ne te papergjegjshem sic eshte pija ne sasi, e me pas qe diskutohet per gjykime e vleresime qe duan pergjegjshmeri e vemendje 100 %. Njohja graduale nenkupton te shohesh si reagon njeriu, cfare botekuptimi ka, cfare vesesh, cfare cilesish pra ne thelb te njohesh personin ne fjale e te tentosh te dallosh sa arrin te merresh vesh me te. Te pakten une ate nenkuptoj ndersa perdor ate togfjalesh.
Keto fjalite qe permbajne fjalen "perendim" me duken te dala mode. Kjo sepse nuk shoh ndonje dukuri me kufi gjeografik. Kudo qofte njeriu i krijon marrdheniet, situatat e cdo gje perreth vetes ashtu si e gjykon per te drejte. Vendndodhja luan rol ZERO ne kete drejtim. Nje njeri qe e ka ne gjak egoizmin e etjen misherore, coje ne majen e nje keshtjelle e do e gjeje daljen per te kenaqur sedren e vet.
Per mua jane pikerisht zinxhiret qe cojne ne shthurje, thatesira krijon etje e keshtu qe e shoh pertej diskos e njerezve ne perendim e mosmarteses problemin.![]()
me ka ndodhur ndoshta ngaqe nuk e doja aq sa te mos e tradhetoja.....ne momentin qe ndodhi kuptova qe se doja dhe u largova nga ai......
Para se te jepemi me zemer pas dickaje..lete vezhgojme sa te lumtur jane ata qe e zoterojne ate....!
Krijoni Kontakt