Gadi e njejt sikur ato pyetjet Tuaja!![]()
Po
Jo
Gadi e njejt sikur ato pyetjet Tuaja!![]()
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga INFINITY© : 11-08-2010 mė 22:15
Sa e komplikuat kete teme, cfare shpjegimi te them une, aman?![]()
oreeee,sa kuptova une,pyetja eshte: A keni tradhetuar,jo a do ta tradhetoni
Ejj "never say never".Ose shprehni moral blla blla .Thash me larte:Aksidenti ,taksirati dhe fati jane te mshehura
,vjeen e s'ki ku i iken ahahahahahhaha.Zot mos na provo me ato gjera 9taksirate) ahhaahhaah
lolll, si mi lexon mendimet mer kodosh. te tjeret po i bin byces per qef ne keto dite sot, jo mo nje here te vetme per 10 milion euro.bej shaka, bej shaka, se ta di se jam duke vdek dhe ate pune se bej une, po thjesht doja 'tju tregoja ketyre gocave te ''ndershme'' te forumit qe mos te na bejne kot, se ketej nga tirona grate e martuara po i tradhetojne burrat e vet per qef te vet, jo mo per aq lek, qe jane kail te kalojne edhe nje lagje te tere brenda muajit. lol jo te gjitha kuptohet, ka dhe nga ato me namus, po sa vin e po firon dhe kjo lloj specie.
Without deviation from the norm, progress is not possible
Pyetje e komplikuar, sepse nuk dihet ku fillon tradhetia: Me puthje ne faqe apo me shtrat? Kisha deshiruar qe para se te vendosi ta bej kete gje, te kem forcen te perfundoj lidhjen aktuale. Ka shume gjera qe obligojne te veprosh keshtu. Me se shumeti vetevetja. Nese e tradhetoj dike dhe e mbaj fshehte, do duhesha te jetoj tere jeten me nje frike dhe me nje sekret te rendesishem shume per lidhjen. Do mendoja se po te dinte ajo se kush ne te verette jam, nuk do te kishte kete bindje qe ka. Do te mendoja se ndjenjat e saj bazojne ne nje fikcion, jane te paverteta. E cila tradheti ia vlen gjithe kete terror qe do ia beja vetit pastaj? Nese mendoj se ia vlen, atehere eshte koha te nderprej lidhjen aktuale, ta bej "tradhetine" legale.
jo ne as nji menyr as nuk e kom menu ket gje....
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Krijoni Kontakt