Close

Rezultati i Sondazhit: A e keni tradhetuar ndonjehere partnerin/en?

Votues
145. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

49 33.79%
  • Jo

96 66.21%
Faqja 14 prej 27 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 270
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Gadi e njejt sikur ato pyetjet Tuaja!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Nė qoftė se e njeh mirė Perėndimin, aty lidhjet zakonisht nisin nėpėr disko e klube nate. Pasi dehen, pėrfundojnė nė krevat, ndėrsa tė nesėrmen, pas seksit, fillojnė tė njihen. Rrallė ndodh qė marrėdhėnia tė vazhdojė, se nė shumicėn e rasteve mbaron aty. Kjo nuk ėshtė njohje graduale, se njohja graduale nuk fillon me seks.

Po edhe nėse nuk fillon kėshtu, do tė vijė dita qė do tė shkojė tek seksi. Epo ti nuk mund ta kėrkosh njeriun ideal duke bėrė seks me kėdo qė tė pėlqen e duke i provuar tė gjithė.

Ngado qė ta kthesh, asgjė s'mund ta pėrligjė shthurjen e sotme qė ka pllakosur shoqėrinė.
    Kjo eshte pjese e ndonje filmi apo thjesht deshira e nje mashkulli deshtak qe e vetmja menyre qe mund te coje nje femer ne krevat eshte nqs e gjen ne ndonje disko gjysme te dehur?

Boll pergjithesuat perendimin por flisni per rangun tuaj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga INFINITY© : 11-08-2010 mė 22:15

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Sa e komplikuat kete teme, cfare shpjegimi te them une, aman?

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Gadi e njejt sikur ato pyetjet Tuaja!
    ato te mijat jane shumeeeeee te thejshta enjohur...

oreeee,sa kuptova une,pyetja eshte: A keni tradhetuar,jo a do ta tradhetoni
    Ejj "never say never" .Ose shprehni moral blla blla .Thash me larte:Aksidenti ,taksirati dhe fati jane te mshehura ,vjeen e s'ki ku i iken ahahahahahhaha.Zot mos na provo me ato gjera 9taksirate) ahhaahhaah

Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin
    edhe po ma shtrove rrugen me flori ate gje se boj, se kam bo dhe as qe kam nder mend qe ta boj!
    qy rrugen me flori!
    Goceee,nese e ben per te ecur neper flori ,ajo nuk eshte tradheti ,eshte shitje (prostucion).Por fjala pa te shtruar fare flori ahhahahahahah

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Prandaj te thashe qe menoje mire kete muhabet

Citim Postuar mė parė nga KAT Lexo Postimin
    nga para apo nga mrapa

lolll, si mi lexon mendimet mer kodosh. te tjeret po i bin byces per qef ne keto dite sot, jo mo nje here te vetme per 10 milion euro. bej shaka, bej shaka, se ta di se jam duke vdek dhe ate pune se bej une, po thjesht doja 'tju tregoja ketyre gocave te ''ndershme'' te forumit qe mos te na bejne kot, se ketej nga tirona grate e martuara po i tradhetojne burrat e vet per qef te vet, jo mo per aq lek, qe jane kail te kalojne edhe nje lagje te tere brenda muajit. lol jo te gjitha kuptohet, ka dhe nga ato me namus, po sa vin e po firon dhe kjo lloj specie.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Pyetje e komplikuar, sepse nuk dihet ku fillon tradhetia: Me puthje ne faqe apo me shtrat? Kisha deshiruar qe para se te vendosi ta bej kete gje, te kem forcen te perfundoj lidhjen aktuale. Ka shume gjera qe obligojne te veprosh keshtu. Me se shumeti vetevetja. Nese e tradhetoj dike dhe e mbaj fshehte, do duhesha te jetoj tere jeten me nje frike dhe me nje sekret te rendesishem shume per lidhjen. Do mendoja se po te dinte ajo se kush ne te verette jam, nuk do te kishte kete bindje qe ka. Do te mendoja se ndjenjat e saj bazojne ne nje fikcion, jane te paverteta. E cila tradheti ia vlen gjithe kete terror qe do ia beja vetit pastaj? Nese mendoj se ia vlen, atehere eshte koha te nderprej lidhjen aktuale, ta bej "tradhetine" legale.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Pyetje e komplikuar, sepse nuk dihet ku fillon tradhetia: Me puthje ne faqe apo me shtrat? Kisha deshiruar qe para se te vendosi ta bej kete gje, te kem forcen te perfundoj lidhjen aktuale. Ka shume gjera qe obligojne te veprosh keshtu. Me se shumeti vetevetja. Nese e tradhetoj dike dhe e mbaj fshehte, do duhesha te jetoj tere jeten me nje frike dhe me nje sekret te rendesishem shume per lidhjen. Do mendoja se po te dinte ajo se kush ne te verette jam, nuk do te kishte kete bindje qe ka. Do te mendoja se ndjenjat e saj bazojne ne nje fikcion, jane te paverteta. E cila tradheti ia vlen gjithe kete terror qe do ia beja vetit pastaj? Nese mendoj se ia vlen, atehere eshte koha te nderprej lidhjen aktuale, ta bej "tradhetine" legale.
    Je i MADH

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    jo ne as nji menyr as nuk e kom menu ket gje....
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Faqja 14 prej 27 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •