Pershendetje
Po e bej nje sondazh per kanalet televizive shqiptare, cilet i pelqeni me shume dhe shikoni me shume.. ?
ps: ne sondazh mund te votoni me shume se nje opcion
Top Channel
Alsat TV
Tvsh
Explorel 1 & 2
JuniorTV
Digitalb 5, 6, 7, 8
Bang Bang
Top News
News24
My Music
BBF
Tirana Tv
RTK
Koha Vision
RTV 21
MTV 2
Vision +
Koha Tv
Klan Tv
Cufo Tv
Tjetër
Pershendetje
Po e bej nje sondazh per kanalet televizive shqiptare, cilet i pelqeni me shume dhe shikoni me shume.. ?
ps: ne sondazh mund te votoni me shume se nje opcion
Ndryshuar për herë të fundit nga km92 : 21-07-2007 më 06:23
Top Channel, Explorel 1&2, Digitalb 5,6,7,8 , My Music , MTV 2 , Alsat, Klan
Un per vete me shume i shikoj keto dhe me pelqejne shume: Top chanel, juniorTV,My Music, bbf & tirana tv![]()
asnje ,as me shkon ne mendje ti shoh dhe nga inati per budalleqet dhe genjeshtrat qe thone si kam lidhur fare .
me mire raga daga ne anglisht se sa brockullat qe flasin ata qe te semurin nga koka .
My-Music e shoh gati gjith diten, sepse jam ne pune edhe normale Tv rri ndezur gjith diten tek muzika.
Po Channel X ku eshte ne sondazh?![]()
![]()
Shumica do mbeten pa votuar, mandej do i shpallim zgjedhjet e pavlefshme. Duhet te nderhyj KQZ (Keshilli Qendror Zgjedhor) te fut edhe kete opcion, dhe do kete fluks votuesish.![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Top Channel
Alsat TV
Digitalb 5, 6, 7, 8
My Music
BBF
RTV 21
#VamosArgentina
Postuar më parë nga Davius
hahahaha
Mu kujtua ky kanali, nuk e kam harruar po isha me dy mende te vendos ne sondazh apo jo, dhe nuk e vendosa po kush eshte shikues i rregullt i ketij kanali te shkruaj, mos ngurroni![]()
Top Channel, Alsat TV, Explorel 1 & 2, JuniorTV, Digitalb 5, 6, 7, 8, Top News, My Music & Rtk
Keto i shikoj me shume, po ka edhe tjere qe i shikoj![]()
Krijoni Kontakt