Personi qe i kerkon news-et deri ne mogadishu duhet te jete vertet njeri pa jete![]()
Personi qe i kerkon news-et deri ne mogadishu duhet te jete vertet njeri pa jete![]()
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
Te gjitha diktaturat jane njesoj!!!
Ky ngulmim i vazhdueshem per te thelluar sa me shume dallimin midis burrit dhe gruas ne Islam, ben te mendosh se myslimant kane probleme gjinine femerore!!!Kjo "domosdoshmeria" e mjekrres, per te treguar burrerine, apo mbulimi i femres per te mbuluar pasigurine mashkullore, jane tregues te nje krize psiko-sociale, e cila vazhdon qe prej 14 shekujsh.
A thua vertet burri matet nga mjekrra ne shekullin e 21-te???!!
A thua vertet virtyti i femres matet me gjatesine e shamise??!!
Sa pak fè ka ne kesisoj sjelljesh dhe sa shume angushti!!!!
Jarigas
Zgjatja e mjekrës e detyrueshme në Mogadishu
sa bote e trashe. me duket marrezi nje gje e tille. impunim... bah!
ja. jemi ne nivelin e atyre zhenive ketu qe duan t'i dalin kundra gjithe europes dhe thone qe femrat neper shkolla nuk duhet te mbajne shami.
Vasudhaiva Kutumbakam
akoma me kete teme???
une te them: merr shembull nga bashkimi eurpian dhe vendimet e europarlamentareve.
ti thua: jo. do marr shembull nga keto somalezet se jane me te zgjuar. me mire t'i impunosh tjetrit edhe paraqitjen e jashtme.
ky eshte realiteti. une arsyetimin tim e lidhi edhe me vendimet e atyre qe i mbaj si me te zgjuar se une. beje edhe ti nje gje te tille.
apo keni nostalgji per kohen e xhaxhit? nuk ju mjaftuan 50 vite ku ju thonin si te visheshit e si te mbanit floket???
DEMOKRACI
Vasudhaiva Kutumbakam
Krijoni Kontakt