Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 32
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    ato i kan majt me qef jo me detyrim
    Po me qef edhe une e kisha bere. Bile, bile me shuuume qef.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Paqeja me ju.Mos e rruni fare,mjekren.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Paqeja me ju.Mos e rruni fare,mjekren.
    Tamam.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    qka ju intereson juve a e leshojm mjekrren apo jo pse perziheni ne punet personale te huaja nese i leshojm mjekrrat askush sdo ju ves juve sepse ju svleni asgje dhe smund te ndikoni aspak qe te ndalohet mjekrra andaj pse e qani koken kot

pse ju perziheni ne punet tona personale ndersa ne nuk perzihemi ne jeten tuaj ?
    jeni ba si grat e kqija qe ter diten marrin neper goj
    une ju them se ju jeni me te kqinje se sa ata qe i kritikoni

une ket shtet nuk e perkrahi qe ka marr kete vendim mirpo prap se prap ky shtet eshte i pavarur dhe populli vendos per fatin e vet dhe ne edhe nese i livdojm edhe nese i kritikojm nuk do ket as dem e as dobi
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Nuk mendoni se e njejta gje mund te ndodhe edhe ne Kosove e Shqiperi nese i lehet dore te lire ideologjive fetare ekstremiste?!

Muaj me pare i njejti grup islamik ka nxjerre xhevahire te tjera. Ne ate rast ka kerkuar radiove te zones te ndalojne cdo lloj muzike ose ndryshe..........

http://www.google.com/hostednews/afp...QFbcHEFdf4WJcA
    Nese shumica jane fetare ekstremiste, atehere le te bejne cfare te duan. Por ama duhet ta percaktojne njehere e mire se ca perqindje jane fetare, e ca perqindje jo.

Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    qka ju intereson juve a e leshojm mjekrren apo jo pse perziheni ne punet personale te huaja nese i leshojm mjekrrat askush sdo ju ves juve sepse ju svleni asgje dhe smund te ndikoni aspak qe te ndalohet mjekrra andaj pse e qani koken kot

pse ju perziheni ne punet tona personale ndersa ne nuk perzihemi ne jeten tuaj ?
    jeni ba si grat e kqija qe ter diten marrin neper goj
    une ju them se ju jeni me te kqinje se sa ata qe i kritikoni

une ket shtet nuk e perkrahi qe ka marr kete vendim mirpo prap se prap ky shtet eshte i pavarur dhe populli vendos per fatin e vet dhe ne edhe nese i livdojm edhe nese i kritikojm nuk do ket as dem e as dobi
    Zgjatja e mjekrës e detyrueshme në Mogadishu
    Hezb al-Islam, një grup mbështetës islamik në Somali, ka urdhëruar të gjithë burrat që jetojnë në zonat e Mogadishut që të lënë mjekër.

Moalim Hashi Mohamed Farah, një prej drejtuesve të lëvizjes tha: "Duke nisur që sot burrat duhet të lënë mjekër dhe ai që nuk do ta respektojë këtë rregull, do të përballet me pasoja".

Farah e dha këtë deklaratë në një prononcim për shtyp. Sipas tij, rritja e mjekrës është një detyrë morale, e urdhëruar nga profeti Muhamed e që duhet mbrojtur si praktikë fetare.

Ku flet per ty ky lajmi?

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Si nuk pati ndonje fe,qe te detyrojn grate te mbajne mjeker e burrat shami.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-06-2010
    Postime
    84
    po ky komandant asgje te keqe nuk ka thene perkundrazi kjo eshte dasht moti te ndodh gje qe na dallon prej grave po ashtu edhe prej qafirave.Ibn Omeri (Allahu qoftë i kënaqur me të) transmeton se i Dërguari i Allahut (salallahu alejhi ue selem) ka thënë: “Shkurtoni mustaqet dhe lini mjekrat.” Buhariu në Fet’h el Bari 10-351; Muslimi 146-147.

Transmeton Ebu Hurejra (Allahu qoftë i kënaqur me të), se i Dërguari (salallahu alejhi ue selem) ka thënë: "Shkurtoni mustaqet dhe lini mjekrat dhe kundërshtoni mexhusët." Muslimi 3/147.
    . shkurtoni mustaqet e leshoni mjekrrat qe te dalloni prej te tjereve per arsye se muslimani duhet te dalloj prej te te tjereve, ne at kohe te krishteret kan leshu mjekrrat ndersa jahudit jan rruajtur secili ka pas identitetine vet dhe keshtu muslimanet i eshte bere obligim kjo gje qe te dallojm prej te tjereve.....pra edhe ketu kjo eshte bere vetem per muslimanet e jo per jo muslimanet ngase ata qe nuk jan musliman duhet ta paguajn xhizjen lloj tatimi ndersa muslimanet duhet ta praktokojn fen ashtu te plot eh jo pak xhahiljet e pak islam keshtu jo nuk praktikohet islame vetem ashtu te plot duhet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Postime
    547
    Mire de, ceshtje dallimi nga te tjeret qenka. Pra, mbajtja e mjekres pa mustaqe nuk eshte urdher i Zotit per shpetimin e shpirtit, por thjesht nje shenje e jashtme dalluese. Personalisht nuk shoh asgje te keqe ketu. Kjo eshte njesoj sic grupe te ndryshme njerezish pelqejne te mbajne floke te gjata apo te qethura per x apo y arsye te tyren. Kujt i pelqen e mban, kujt s'i pelqen vazhdon me modele te tjera.

Paqja me ne!
    Adoremus in Aeternum Sanctissimum Sacramentum!

Djal Mistrec Maska e DebatikasI
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Atje ku nuk flitet per Besim Fetar!
    Postime
    124
    Detyrim fetar????

Shume poshtersi.
    Djemte E Bashkuar Anetar Te Ideve Komuniste

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •