Close
Faqja 17 prej 27 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 264
    i/e regjistruar Maska e salihaj
    Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Si kosovarqe ashtu edhe pejonq...!

Citim Postuar mė parė nga aska_peja Lexo Postimin
    Faleminderit Salihaj, po shkruj Kosovarqe masi veq Kosovar je, a beson se prej se i pash keto foto sot paradite, hala kryt nuk mka pushu pi dhimtes, sa qe edhe dhimta kres mka kap, e kur shkoj pushim ne Kosov ja u ndij muzikat serbisht neper kere, ahhh thom vet me veti kaj her qysh si vjen mbare pi vetes, kurse ata tjert prujn ktu Lepa Brena ne Forum, mos vet o bur
    Ju pėrshėndes! Unė kam lindur nė komunėn Istogut (Burimit), i dalur nė Pejė 1959, pėrveē posteve tė ndryshme mė e ėmbla e qe shkruhet me shkronja tė arta ka qenė posti i profesorit. Andaj, kur shkoja te nėna nė Shushicė flisja itogqe, kur ligjėrojsha diktoja nė gjuhėn e unjėsuar (pastėr shqip), pjesėn dėrmuese te tė folurit e flas pejonqe! Po mund tė flas edhe si drenicasit, rugovasit, deēanasit me "rr" etj. Qellimi i kėtij shkrimi ėshtė qe kryesisht tė flasim e tė shkruajm shqip dhe ta kultivojmė dashurin shqiptarqe ashtu siē na ka hije. Kam edhe unė mjaft foto tė qunave dhe bashkluftėtarėve tė mi, por zotėriut Fatlum i lumtė e nuk po ja "prishi" Albumin nė tė cilin gjeta ca miq tė mi nga Peja shembull siē ishte Dr. Begolli edhe mik edhe kolegė me profesion. Respekt, njėkohėsisht respekt pėr ēdo gjė qe ėshtė shqiptare dhe pėr tė mirė tė shqiptarve.

Kosovė e Shqiperi nje Maska e aska_peja
    Anėtarėsuar
    30-01-2006
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    362
    e njoh shum mir at rethin, edhe pse jam bash Pejon, kam shetit shum andej, Shushic Vrell Banje Gjyrakofc, kam pas hallen te martume ne Ozdrim, e di sigurt qe e din ku eshte, se andej edhe duhet te kalosh per ne Istog, po keto foto qe i ka pru Fatlumi duhet ti sheh i biri shkines cosmopolitan007

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Fshati Bradash,viti 1998

Fshati Koshare,viti 1998

Refugjat brenda Kosoves,Llapushnik 1998

Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Ne fshatin Kotorr,1999

Ne fshatin Llapushnik,1999

Fshati Billushe,1999

Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Fshati Krushe,ne rivarrimin e te vrareve

Abri e Eperme,tetor 1998

Fshati Recak,nje nene prane varrit te birit te saj.

Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Fotot ne vazhdim jane te marra nga aeroplanet luftarak amerikan qe bombardonin caqet serbe ne ate kohe.
    Ne foto mund te shihet kolona e gjate e refugjateve shqiptare te perndjekur nga forcat serbe.

Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Shtepite dhe fshatra te tere te djegur nga forcat serbe.Fotografi nga aeroplanet luftarak amerikan

Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    “Kam kėputur zinxhirin dhe kam hapur derėn. Atė ēast u shfaqėn trupa njerėzish. Nė shikim tė parė, pashė fėmijė gjysmėlakuriq, veshje pleqsh e tė rinjsh“.
    Kėshtu ėshtė shprehur zhytėsi profesionist nga Kladova Zhivadin Gjorgjeviēi pėr gazetėn "Politika". Ai, mė 6 prill 1999, me ftesė tė policisė sė Kladovit u zhyt nė lumin Danub, tek vendi Tekia. Vėrejti se nėn ujė kishte njė kamion - frigorifer i tipit „mercedes“, me ngjyrė jeshile: frenat e dorės nuk ishin bllokuar, kurse nė shtypėsen e gazit kishte njė gurė tė madh. Presa „HE Gjerdap 1“ me fuqi prej 200 tonelatash nuk kishte mundur tė tėrhiqte frigoriferin, tė vėrejtur sėpari nga tė dehurit. Kur me propozimin e Gjorgjeviqit u hap dera - sė andejmi filluan tė binin kufomat. Ai thotė se ishte fjala pėr tridhjetė viktima tė tė dy gjinive. Duke u mbėshtetur nė pėrvojėn e tij, trupat kishin qėndruar nė ujė mė sė paku dhjetė ditė. Gjithashtu edhe frigoriferi nuk ishte futur nė lumė nė vendin ku u gjet, por diku tjetėr.

Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412

Paramilitar dhe polic serb duke plaqkitur shteipte shqiptare

Faqja 17 prej 27 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •