Close
Faqja 34 prej 118 FillimFillim ... 2432333435364484 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 1175
    ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Do i luftojme edhe keta, shpejt i vjen dita ketyre. Deshirojne vendin me na kthyer si Afganistan e Saudi Arabi kurse anen tjeter Turqia po shkon cdo dite duke u evropinizuar dhe po i largojne gjithe kulturen e paket arabe qe e kane ne anadoll.

U ardh dita me thon turp qe jena musliman, sa mire ishim para 20-30 viteve pakten kishim nje islam paqesor dhe nuk kishim influenca arabe.

Te lumt Fishtani edhe une shprehi vullnetin te dal ne luft kunder ksi lloj musliman.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    dmth nuk e perjashtoni ju te keti sekti te ri qe jeni te gatshem te vritni edhe vllaun per fe.!!!!!!!! me gjitheate une po komentoj me ju qorras dmth.normalisht une nuk di se kush jeni nga vini etj.edhe pse nuk me interson kush je e nga vjen vetem me interesoj kush jeni dhe qka kerkoni e kjarte .
    Më duket se isha i qartë kur thash se nuk e vras askënd për fe (sepse i përket një feje tjetër - ndryshe nga unë), nuk e vrasë askënd për shami.
    Nëse ndodh lufta (gjë për të cilën nuk jam unë që vendosi por udhëheqësit e shtetit) nuk e njoh askënd nga kundërshtarët dhe nuk bëj kompromis me ta qofshin edhe të familjes sime.

Shpresoj që isha i qartë!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Më duket se isha i qartë kur thash se nuk e vras askënd për fe (sepse i përket një feje tjetër - ndryshe nga unë), nuk e vrasë askënd për shami.
    Nëse ndodh lufta (gjë për të cilën nuk jam unë që vendosi por udhëheqësit e shtetit) nuk e njoh askënd nga kundërshtarët dhe nuk bëj kompromis me ta qoftshin edhe të familjes sime.

gimche
    Musliman-Shqiptarë-krenar

Gimche te lumt po punoni kunder vetvetes.!!!!!!!!!!

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Po normal qe jo, kurse vet katoliket i kan dizajnuar keto ligje anti-islame pro-vatiaknqe.

Te njejtet njerez qe ndaluan shamin, vite me par miratuan lejen e ndertimit te katedrales ne mesin e muslimaneve.
    po mire ti me te vertet je edhe kundra muslimanizmit por kryesisht je anti shqiptare,
    ne kuvendin e kosoves se di a jan 2-3 te krishter te tjeret jan musliman,mire ti bir shkine kush don ti me ardh e me miratu ligje ne parlamentin e kosoves,ti i paske hanger edhe kokrrat e gomarit e tu paskan zgjat veshet dhe paske me u krym duke prit qe ne parlamentin e kosoves te vin njerez nga gabelistani e te aprovojn ligje per gabel,ti tash je tu mendu si nje gomar qe e kishte ngran ujku deri te veshet e ai lutej e allah ishalla jam anderr,por gomari sod e asaj dite nuk u ngrit.

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Jane bo 12 faqe hajt tash fleni a nuk punoni . Eshte e hene

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    jo nuk po ju kritikojn vllaznillaku i juaj perkundrazi po ju vajtojn.
    Serbet dhe shqiptaret e besimit te krishter kan te njejten fe.

Serbet masakruan muslimanet shqiptar dhe boshnjak.

Sot, jeni ju ata qe kerkoni masakrimin e shqiptareve dhe boshnjakeve musliman.

Pse ? Sepse keni nje fe, nje qellim, nje betej te perbashket.

.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    gimche
    Musliman-Shqiptarë-krenar

Gimche te lumt po punoni kunder vetvetes.!!!!!!!!!!
    Me çka po luftojmë kundër vetës?!
    Më duket se e keni ekzagjeruar pak këtë çështjen e shamisë, sa që nga disa po shihet sikur të kishim shpallur luftë, gjë të cilën asnjëherë nuk do ta bëjmë, ngase dje luftuam për këtë vend e sot nuk e kemi ndërmend të luftojmë kundër ketij vendi, ngase na mallkon feja
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    po mire ti me te vertet je edhe kundra muslimanizmit por kryesisht je anti shqiptare,
    ne kuvendin e kosoves se di a jan 2-3 te krishter te tjeret jan musliman,mire ti bir shkine kush don ti me ardh e me miratu ligje ne parlamentin e kosoves,ti i paske hanger edhe kokrrat e gomarit e tu paskan zgjat veshet dhe paske me u krym duke prit qe ne parlamentin e kosoves te vin njerez nga gabelistani e te aprovojn ligje per gabel,ti tash je tu mendu si nje gomar qe e kishte ngran ujku deri te veshet e ai lutej e allah ishalla jam anderr,por gomari sod e asaj dite nuk u ngrit.
    oj sharr e drunit, parlamenti koqovar ka miratuar nje kushtetut qe eshte e parapar per nje popull katolik, dhe ketu bie ndesh me kulturen e popullit.

Nese mendon qe mund ta luftoni islamin sic supozon fishtanoviqi, un ju them qe jeni guximtar, por megjithate, duhet ta provoni ne terren

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Do i luftojme edhe keta, shpejt i vjen dita ketyre. Deshirojne vendin me na kthyer si Afganistan e Saudi Arabi kurse anen tjeter Turqia po shkon cdo dite duke u evropinizuar dhe po i largojne gjithe kulturen e paket arabe qe e kane ne anadoll.

U ardh dita me thon turp qe jena musliman, sa mire ishim para 20-30 viteve pakten kishim nje islam paqesor dhe nuk kishim influenca arabe.

Po more si jo. Vec krisne plumin e par

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Nëse ndodh lufta (gjë për të cilën nuk jam unë që vendosi por udhëheqësit e shtetit) nuk e njoh askënd nga kundërshtarët dhe nuk bëj kompromis me ta qofshin edhe të familjes sime.

po une te thash se te kuptova,flm.vetem nuk u pajtova as me ty si me ket rposa sepse nje mendim e paskeshit,vetem ai krejt haptas se nuk di ma shum kurse ti ma msheft

Faqja 34 prej 118 FillimFillim ... 2432333435364484 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •