Më duket se isha i qartë kur thash se nuk e vras askënd për fe (sepse i përket një feje tjetër - ndryshe nga unë), nuk e vrasë askënd për shami.
Nëse ndodh lufta (gjë për të cilën nuk jam unë që vendosi por udhëheqësit e shtetit) nuk e njoh askënd nga kundërshtarët dhe nuk bëj kompromis me ta qofshin edhe të familjes sime.
Shpresoj që isha i qartë!![]()
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
po mire ti me te vertet je edhe kundra muslimanizmit por kryesisht je anti shqiptare,
ne kuvendin e kosoves se di a jan 2-3 te krishter te tjeret jan musliman,mire ti bir shkine kush don ti me ardh e me miratu ligje ne parlamentin e kosoves,ti i paske hanger edhe kokrrat e gomarit e tu paskan zgjat veshet dhe paske me u krym duke prit qe ne parlamentin e kosoves te vin njerez nga gabelistani e te aprovojn ligje per gabel,ti tash je tu mendu si nje gomar qe e kishte ngran ujku deri te veshet e ai lutej e allah ishalla jam anderr,por gomari sod e asaj dite nuk u ngrit.
Jane bo 12 faqe hajt tash fleni a nuk punoni . Eshte e hene
Me çka po luftojmë kundër vetës?!
Më duket se e keni ekzagjeruar pak këtë çështjen e shamisë, sa që nga disa po shihet sikur të kishim shpallur luftë, gjë të cilën asnjëherë nuk do ta bëjmë, ngase dje luftuam për këtë vend e sot nuk e kemi ndërmend të luftojmë kundër ketij vendi, ngase na mallkon feja
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
oj sharr e drunit, parlamenti koqovar ka miratuar nje kushtetut qe eshte e parapar per nje popull katolik, dhe ketu bie ndesh me kulturen e popullit.
Nese mendon qe mund ta luftoni islamin sic supozon fishtanoviqi, un ju them qe jeni guximtar, por megjithate, duhet ta provoni ne terren![]()
Krijoni Kontakt