Close
Faqja 25 prej 118 FillimFillim ... 1523242526273575 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 1175
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Ahahahahahaha

O Edwiinnn, e gjithe bota e din qe kosova eshte e banuar me 98% musliman.

Askush nuk duhet befasuar nese te gjithe leshojn mjekrra dhe mbulohen !

Feja zyrtare e Kosoves dhe Shqiperis eshte Islami, per kete, s'ka nevoj te shenohet ne kushtetut kur kjo eshte REALE, EGZISTUESE !

Un te krishteret i konsideroj si goxha guximtare qe nga njehere ia lejojn vetes te flasin per muslimanet. S'eshte mir te luhet me zjarr, se diten kur te digjen, s'do te gjejn ilaq per te sheruar.

Tregoni respekt ndaj Mazhorancës Shqiptare.
    Heu, me duket se jetokam ne nje dimension tjeter e nuk e dikam qe feja zyrtare e Shqiperise dhe Kosoves eshte islami dhe se Kosova ka 98% myslimane...Degjo, mysliman jam edhe une me origjine, por as me rruhet hic per talibanet. Une besoj ne Zot, jo ne mjekrrosha qe bejne blasfemi!

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    Leri se opozita kete pune e kane. Llomotisin e llomotisin por kot, s'ka efekt, msa fjalet e Rames e Ramushit, lol.
    Opozita jeni ju besimtaret ndersa mazhoranca jane ateistat, ke ngatrru fjale
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    Opozita jeni ju besimtaret ndersa mazhoranca jane ateistat, ke ngatrru fjale
    Ku ashtu...??

Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Ku ashtu...??
    Ca vendi jeton ti ?????Kabul????Se ktu ne Shqiperi rralle shihen me sy
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Ca vendi jeton ti ?????Kabul????Se ktu ne Shqiperi rralle shihen me sy
    Ketu me lart lexova sssee ishin shtuar bajagi shume "mjekrroshat" ne Shqiperi.
    Kujt t'i besoj tani??

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    Pse gjithnje lloji i juaj perdor fjal fyese ,pa me trego se qfar feje kan qen trimat shqiptar,a kan qen qata trimat shqiptar bije te nenave qe mbajn shami,a kan qene qata trima vellezer te motrave qe lloji juaj i ndalon bartjen e shamis .
    E pra qata trimat shqiptar kan qen me fe islame...me fal ndoshta tdjeg.
    Jo me fale une trimat qe i kan pas nanat shqiptare e me shami nuk po i shaj po po i shaj keta qe po tentojn qe me urdher te sllavoruseve me e ndyte identitetin te shqiptareve,nuk ka se cka me me djeg,se edhe une jam nji i lindur musliman si te gjithet ama jo i gabelistanit,edhe kot mundohen se shqiptarin nuk mundet askush me e ba fetar ate le ta harron cdokush.Per nje shami qfare e bajne te gjitha nanat e ka bajt edhe nana ime,ama jo te talibaneve,edhe ate e ka bajte vetem kur ka udhtu dikund,por jo edhe ne shtepi,ne shtepi e ka pas si gjitha nanat,vetem nji mbeshtjelles te flokeve.Kurse kete qe po kerkohet nga arabomagjypsat kjo eshte vetem e vetem qe ta njollosin kombin tone shqipetar,kjo eshtedeshire e kahershme e rusosllavogabeleve qe shqipetareve sa me teper me jav izolu femren,pasi ata e din qe gruaja e ngrit dhe e shkarron familjen,e nese kete e arrin pastaj kollaj per ta.
    E ti mos u mundo qe nanat te trimav shqipetar ti fusesh me nji thes me nanat e rusosllavofilav se nuk guxon se paku moralisht ta bajsh nji krahasim te till.
    PS Trimat shqiptare nuk kan qen as musliman e as te krishter por ata kan qene shqipetar dhe per shqiptari edhe kan luftu,e nuk kan luftu per me ardhe dikush prej gabelistanit e me jau burgos vajzat e tyre e masandej edhe me jav dhunu,si qe ishte rasti i fundit ne nji fshat te drenices me ate"hogj" duken.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sharri-Liburna : 20-06-2010 më 15:18

Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Kujt t'i besoj tani??
    Hajde shihe vet me syte e tu ca te te them

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Hajde shihe vet me syte e tu ca te te them
    Kam pare e kam pare sa jam befasuar me numrin e shumte te tyre.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Kujt t'i besoj tani??
    Per sigurine kombetare edhe nje mjekrrosh eshte "shume" sepse ai neser mund te hedhe veten ne ere e merr ne qafe 50 persona te tjere, dhe ne rastin tone, 5 000 mjekrrosha jane me te vertete nje rrezik i madh per sigurine kombetare. Se sic shihet nga komentetet, ata jane te etur per gjak dhe nuk do te kursejne asnje, ashtu sic po bejne vellezerit e tyre ne Pakistan qe vrasin njerez neper xhami. Ketu shihe se sa "besimtare" jane keta njerez qe vrasin njerez vetem pse falen. KEta jane njerez te djallit!

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin

nese nje femre te ciles i moheohet shkollimi per shkak te shamis nuk eshte diskriminim ather une nuk e di qka eshte diskriminimi
    Nuk i mohohet shkollimi, por i ofrohet shkollim pa shami. Ajo pastaj nuk mund te ndahet nga shamia, dhe i mohon shkollimin vetevetes.

Shpjegimi juridik:

Kemi dy fakte. Fakti i pare eshte se nuk ka deshmi se Allahu ka urdhderuar bartjen e shamise. Fakti i dyte eshte se te pakten gjysma e grave muslimane nuk perdorin shami. Keto dy fakte tregojne: Shamia nuk eshte ligj i patjetersueshem i fese islame. Pra nuk eshte gje e kerkuar me patjetersi nga Allahu. Dhe me ndalimin e shamise, vajza nuk detyrohet te sjellet ne ate menyre, sic nuk sjellet askush brenda komunitetit te saj fetar (brenda grave muslimane). Fijen e diskriminimit nuk e ke ketu.

Diskriminim ke vetem ne fjalet e imamit, i cili eshte nje: Analfabet juridik, dhe dy: I interesuar te depertoje fene e tij me cdo cmim, perfshire edhe cmimin e manipulimit te njerezve si ti duke i genjyer keta se ketu ka nje diskriminim. Sepse sa me shume qe leh qeni i imamit (xhemati) aq me i rendesishem behet ai dhe feja e tij. Dhe si mund te rrite imami te lehurat e xhematit te ti, p.sh. Ximi Abedinit? Duke e manipuluar ndjenjen e drejtesise se tij! Duke i thene atij: Duan ta shkaterrojen Islamin, na urrejne, na diskriminojne, e te tilla genjeshtra.

Ketu e ke situaten momentalisht.

austria e ka te rregulluar me kushtetut
    Si quhet neni i Kushtetutes se Austrise qe paska garantuar shamine?

ndersa per shtetet tjera nuk e di mirpo e di se me shami jan te lira te shkollohen te studiojn te punojn etj
    Lexo cfare te shkrova: Shamia eshte e lejuar, kjo eshte e vertete. Por jo per shkak se ligjet europiane e kerkojne kete gje shprehimisht. Por per shkak se ligjdhenesi nacional (parlamentet e sheteteve te Europes) nuk sheh nevoje ta ndaloje. Nenkupton: Po te shohin nevoje, e ndalojne pa problem. Kuptohet, jo cfaredo nevoje, por nevoje me relevance publike. Keso "nevoje" ne shqiptaret kemi qe moti. Prandaj Ministri Hoxhaj ka vepruar ligjshmerisht kur ka ndaluar shamine.

*
    Ndryshuar për herë të fundit nga chino : 20-06-2010 më 15:05

Faqja 25 prej 118 FillimFillim ... 1523242526273575 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •