Close
Faqja 66 prej 118 FillimFillim ... 1656646566676876116 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 651 deri 660 prej 1175
    i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Tregojn qe ISLAMI eshte ardhmeria, dhe gjeja me e shenjt qe kan shqiptaria.

Krishterizmi dhe Ateizmi mos te mendojn qe do te bejn vend ndonjehere ne Kosove e Shqiperi.

Jemi duke perjetuar kohen e zgjimit, boll më me laicizma e krishterizma anti-shqiptare !

Islami eshte feja e Shqiptarit !

Per hir te 1.3% te katolikeve ardhacak, nuk do e fshehim fejën Ton !,.. perkundrazi, do ta ekspozojm dhe do ta bejm ligje Shtetëror !
    Katolik ardhacak ?????
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2010
    Postime
    56
    Shqiptaret ose me mire me thene arabet, romet (me nje fjale joshqiptaret) po dojn kombin shqiptar me e kthyer ne nje ambinet te erret! Protesta e asaj dite ishte nje pamje shum e kthjellet.
    E rishkruajta kete thenie tenden vetem e vetem ti ta shohesh budallallekun dhe shqipen tende.
    Edhe njehere, lexoje dhe analizoje. Nese nuk mundesh vet bile kerko ndihme, ndoshta dikush ta perkthen kete thenien tende.

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga tibar Lexo Postimin
    Shqiptaret ose me mire me thene arabet, romet (me nje fjale joshqiptaret) po dojn kombin shqiptar me e kthyer ne nje ambinet te erret! Protesta e asaj dite ishte nje pamje shum e kthjellet.
    E rishkruajta kete thenie tenden vetem e vetem ti ta shohesh budallallekun dhe shqipen tende.
    Edhe njehere, lexoje dhe analizoje. Nese nuk mundesh vet bile kerko ndihme, ndoshta dikush ta perkthen kete thenien tende.
    Bjeri gomarit e jo samarit!

Une nuk pash ndonje problem ne shkrimi tim, pervec nje shkronje te harruar tek shprehja: (me nje fjalë jo Shqiptaret). Pra kam harruar shkronjen "ë".
    Ndoshta mendon edhe per shprehjen:"Shiptaret" se kam gabuar.
    E ke gabim nese mendon per kete. Qellimisht nuk e kam futur shkronjen "q" aty vetem per te bere dallimin se nje Shiptar nuk eshte Shqiptar!

Po ku merr vesh ti nga teknikat e shkrimit, stilet dhe format e tij!

P.S. Mos u merr me me mua se nuk je i denje!
    "Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi!"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2010
    Postime
    56
    Te porosita pyete dike, se duket ty nuk ta ze koka krejte kete.
    Vetem nje sqarim: shiptaret dhe shqiptaret jene nje, vetem ndryshon ne ate se kush e thot kete.

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar më parë nga tibar Lexo Postimin
    Per Illyrian Patriot: Turp per ty dhe per bashkemendimtaret tu. Prej nga, si shqiptar, gjithe keto fyerje? Kur te tjeret qe jane te fese se krishtere, ne muslimanet nuk i quajme as italianufil e as grekofil e as e as... e ti keshtu. Turp. Feja eshte personale dhe e identifikon vet personin si musliman, katolik, ortodoks apo... e jo si shqiptar, italian grek, jahudi apo...
    a nuk te vjene fare turp ti quash motrat shqiptare, vetem pse jane muslimane " gra me shtate burra ". Turp, turp, turp... Sipas mendimit tim dhe asaj si paraqitesh, mbaje emrin Illyrian, por nuk te takon ajo Patriot.
    Ishalla te bie ne mend cka ke thene e permiresohesh, natyrisht nese je shqiptar e jo vetem i krishter apo ateist.
    une jam shqiptar ne rradhe ta pare edhe jo arabofile as grekofile , ne rradhe te 2 besoje te orthodoxizmi

keto foto shoku qe shikojne une , tregojne nje kulture te prapambetur qe nuk ka vend ne trojet shqiptare , se eshte e demshme per nje shoqeri civiluzese ...

A mundesh per nje moment te me pergigjesh ne kontext juridik edhe social (harroje kuranin ) :
    Me c te drejte ju sillesh ti femrave sikur jan placka ? Me c te drejte juridik , do martohesh me 7 gra ?

Une nuk kam problem me muslimanet shqiptare qe nuk jan fanatik edhe praktikojne nje form modeste te muslimanizmit ...

Po kam problem sic kam edhe me orthodoxet shqiptare qe flasin greqisht ...

ELEMENTET JO SHQIPTARE ARABE GREKE ETC NUK KANE VEND NE TROJET SHQIPTARE
    Ndryshuar për herë të fundit nga IllyrianPatriot : 28-06-2010 më 09:46

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar më parë nga medaur Lexo Postimin
    Katolik ardhacak ?????
    I dont want to break his bubble , po ne statistika qe jan bere ne shqiperi ne 30,000 veta rezultatet treguan qe 68 % nuk praktikonin fe , 9 % ishin katolik , 11 % orthodox , 10 % musliman , 1 % bektashi , te tjeret evangeljist etc ...

keto jan statistikat per shqiperi , po jeni te interesuar mund te postoi linkun

Për mua është brengosës fakti ”Protesta për shamitë nëpër shkolla”

Kur dje pashë një video me thirrjet ”Lahe i lahe il-allah, Takbir , Allahu ekber ” e ca thirrje të tjera, midis Kosovës nuk desha për të besuar.

Unë mendoj se drita e kuqe është ndezur dhe kjo është një shenjë e keqe dhe ugurzezë për Kosovën.

Më pëlqeu komenti që u dha mbrëmë në RTK në lidhje me këtë, prandaj si kurrë më parë na duhet një unitet që mos të hyj në trojet tona e huaja.

Ja edhe komentin e RTK-së:
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2010
    Postime
    56
    IllyrianPatriot, me te vertete po te pyes se a je duke e ditur se cka po shkruan?
    "Thua: A mundesh per nje moment te me pergjigjesh ne kontext juridik edhe social (harroje kuranin):
    Me c te drejte ju sillesh ti femrave sikur jan placka? Me c te drejte juridik, do martohesh me 7 gra?

ELEMENTET JO SHQIPTARE ARABE GREKE ETC NUK KANE VEND NE TROJET SHQIPTQRE"
    Keto jane fjale tua.
    Se pari, pasi me drejtohesh mua, ti nuk me njeh fare dhe nuk e di a ju sillem femrave si placka, tjetra ti nuk e di a jame fare i martuar dhe a do te martohesha me nje apo me shume gra, e te mos e caktojme numrin 7.
    Kjo eshte pergjigja ne kontekst "juridik edhe social", sic e kerkon ti.
    Thua harroje kuranin per tiu pergjigjur ketyre pyetjeve. Pra nuk u pergjigja ne baze te kuranit. Tani une po te porosis: Lexoje Kuranin e nese vetem ne nje vend e gjene ku femra trajtohet si placke dhe burri duhet te martohet me 7 gra, une do ta pranoj ate cka ti te thuash ( pra do ta pranoj edhe fene ortodokse ), por mos te harrojme me ajete origjinale.
    Nese kete nuk e gjene, kurr mos u perzi ne punet qe nuk i di.
    E dyta: elementet joshqiptare arabe greke etc nuk kane vend ne trojet shqiptare. Dakord. Por se pari ti duhet ti dalloshe elementet arabe e greke nga ato fetare.
    Deri te mesohesh ta artikulosh ate qe do ta thuash, nuk do te pergjigjem me.

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga Gregu Lexo Postimin
    Nje turk i tha Ismail Qemalit:
    Ne po shkojm por pas do te na keni ter jeten! (cfare mallkimi!)

Derisa po ecja ne rruget e Prishtines, fillova te degjoj zhurma dhe thirrje: allahu ekber, allahu ekber...
    Per nje moment mbeta i habitur! Po shikoja as ku jam valle, a jam zgjuar?! Ishte drite dhe jo nate. Megjithate mu kujtua kur "hijenat" therrisnin: allahu ekber, dhe pastaj e vran xha Hysenin dhe shume njerez te cilet mundoheshin te mesonin shkronjat shqipe.(shiko videon me poshte, sidomos minuten 6:22 e mbrapa)

Historia po tenton te na kthehet serish. Do te vij dita qe duhet me i kapur pushket e me luftu edhe me kete dukuri banale!

http://www.youtube.com/watch?v=AVzJR...eature=related
    Ne emer te All-hut,
    Te Gjithemeshirshmiy,Meshirplotit!
    Jetojme ne nje kohe te veshtir ku hallet me te cilat ndeshemi jan aqe preokupuse dhe ngarkuese,saqe eshte epamunder ti zbatojm te gjitha kerkesat e islamit.
    Ndersa,fitoren ne ket bote dhe shpetimin ne boten tjeter nuk mund te arim ndryshe,vetem nese ndjekim porosit e Muhammedit alejhisselam.
    Ne nje raste i drguarii All-llahut alejisselam eshte pyetur; O Resulull-llah,kerkesat e islamit me jan shumuar,me meso diqka qe te munde ti permbahem;,-Le te jete gjuha yte perhere efresket me te permendurit e All-llahut'',-u pergjigj ai alejsselami.

All-llahu ta vlersoft deshtimin tend gregu.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Jojo o injorant (po e marr per bazë shkrimin tend), nuk jemi duke luftuar për tradita të huaja.
    Ti injorancen tënde e tregove kur nuk dite ti dallosh termet shami dhe perçe ja fotoja qe ke sjell, nuk ka të bëjë aspak me protestën dhe aspak me atë qe po kerkojmë ne.
    Ne kerkojmë lejimin e shamisë (mbulesës, hijabit) e cila përveç se është obligim fetar, është bërë edhe pjesë e traditës sonë, gjithashtu vlen të cekët se edhe Katolikët e kanë pjesë të traditës së tyre.

Shamia, Mbulesa (hijabi)

Ajo që ke sjell ti është perçja, apo ferexhja për ata që e kuptojnë më ndryshe që në arabishte quhet burka ose nikab, e ska lidhje me debatin, me kerkesat dhe me protesten tonë.
    E dimë se ke injorancë të theksuar në aspektin fetar, mirëpo mos e shpreh aq hapur.
    Qyky shiqim i ksaj qikes po me duket pak i njohur si qika e Bilallit,nashta shamija ma ka ber pak tevdil.
    Tani nga kjo qupa po e kuptoj se femrat po u dashka me u mbulu te terat me feregje . Allahu xh,h na udhzoft , jemi ne kohra te veshtira duke jetuar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ganimet : 28-06-2010 më 10:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •