Shqiptaret ose me mire me thene arabet, romet (me nje fjale joshqiptaret) po dojn kombin shqiptar me e kthyer ne nje ambinet te erret! Protesta e asaj dite ishte nje pamje shum e kthjellet.
E rishkruajta kete thenie tenden vetem e vetem ti ta shohesh budallallekun dhe shqipen tende.
Edhe njehere, lexoje dhe analizoje. Nese nuk mundesh vet bile kerko ndihme, ndoshta dikush ta perkthen kete thenien tende.
Bjeri gomarit e jo samarit!
Une nuk pash ndonje problem ne shkrimi tim, pervec nje shkronje te harruar tek shprehja: (me nje fjalë jo Shqiptaret). Pra kam harruar shkronjen "ë".
Ndoshta mendon edhe per shprehjen:"Shiptaret" se kam gabuar.
E ke gabim nese mendon per kete. Qellimisht nuk e kam futur shkronjen "q" aty vetem per te bere dallimin se nje Shiptar nuk eshte Shqiptar!
Po ku merr vesh ti nga teknikat e shkrimit, stilet dhe format e tij!
P.S. Mos u merr me me mua se nuk je i denje!
"Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi!"
Te porosita pyete dike, se duket ty nuk ta ze koka krejte kete.
Vetem nje sqarim: shiptaret dhe shqiptaret jene nje, vetem ndryshon ne ate se kush e thot kete.
une jam shqiptar ne rradhe ta pare edhe jo arabofile as grekofile , ne rradhe te 2 besoje te orthodoxizmi
keto foto shoku qe shikojne une , tregojne nje kulture te prapambetur qe nuk ka vend ne trojet shqiptare , se eshte e demshme per nje shoqeri civiluzese ...
A mundesh per nje moment te me pergigjesh ne kontext juridik edhe social (harroje kuranin ) :
Me c te drejte ju sillesh ti femrave sikur jan placka ? Me c te drejte juridik , do martohesh me 7 gra ?
Une nuk kam problem me muslimanet shqiptare qe nuk jan fanatik edhe praktikojne nje form modeste te muslimanizmit ...
Po kam problem sic kam edhe me orthodoxet shqiptare qe flasin greqisht ...
ELEMENTET JO SHQIPTARE ARABE GREKE ETC NUK KANE VEND NE TROJET SHQIPTARE
Ndryshuar për herë të fundit nga IllyrianPatriot : 28-06-2010 më 09:46
I dont want to break his bubble , po ne statistika qe jan bere ne shqiperi ne 30,000 veta rezultatet treguan qe 68 % nuk praktikonin fe , 9 % ishin katolik , 11 % orthodox , 10 % musliman , 1 % bektashi , te tjeret evangeljist etc ...
keto jan statistikat per shqiperi , po jeni te interesuar mund te postoi linkun
Kur dje pashë një video me thirrjet ”Lahe i lahe il-allah, Takbir , Allahu ekber ” e ca thirrje të tjera, midis Kosovës nuk desha për të besuar.
Unë mendoj se drita e kuqe është ndezur dhe kjo është një shenjë e keqe dhe ugurzezë për Kosovën.
Më pëlqeu komenti që u dha mbrëmë në RTK në lidhje me këtë, prandaj si kurrë më parë na duhet një unitet që mos të hyj në trojet tona e huaja.
Ja edhe komentin e RTK-së:
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
IllyrianPatriot, me te vertete po te pyes se a je duke e ditur se cka po shkruan?
"Thua: A mundesh per nje moment te me pergjigjesh ne kontext juridik edhe social (harroje kuranin):
Me c te drejte ju sillesh ti femrave sikur jan placka? Me c te drejte juridik, do martohesh me 7 gra?
ELEMENTET JO SHQIPTARE ARABE GREKE ETC NUK KANE VEND NE TROJET SHQIPTQRE"
Keto jane fjale tua.
Se pari, pasi me drejtohesh mua, ti nuk me njeh fare dhe nuk e di a ju sillem femrave si placka, tjetra ti nuk e di a jame fare i martuar dhe a do te martohesha me nje apo me shume gra, e te mos e caktojme numrin 7.
Kjo eshte pergjigja ne kontekst "juridik edhe social", sic e kerkon ti.
Thua harroje kuranin per tiu pergjigjur ketyre pyetjeve. Pra nuk u pergjigja ne baze te kuranit. Tani une po te porosis: Lexoje Kuranin e nese vetem ne nje vend e gjene ku femra trajtohet si placke dhe burri duhet te martohet me 7 gra, une do ta pranoj ate cka ti te thuash ( pra do ta pranoj edhe fene ortodokse ), por mos te harrojme me ajete origjinale.
Nese kete nuk e gjene, kurr mos u perzi ne punet qe nuk i di.
E dyta: elementet joshqiptare arabe greke etc nuk kane vend ne trojet shqiptare. Dakord. Por se pari ti duhet ti dalloshe elementet arabe e greke nga ato fetare.
Deri te mesohesh ta artikulosh ate qe do ta thuash, nuk do te pergjigjem me.
Ne emer te All-hut,
Te Gjithemeshirshmiy,Meshirplotit!
Jetojme ne nje kohe te veshtir ku hallet me te cilat ndeshemi jan aqe preokupuse dhe ngarkuese,saqe eshte epamunder ti zbatojm te gjitha kerkesat e islamit.
Ndersa,fitoren ne ket bote dhe shpetimin ne boten tjeter nuk mund te arim ndryshe,vetem nese ndjekim porosit e Muhammedit alejhisselam.
Ne nje raste i drguarii All-llahut alejisselam eshte pyetur; O Resulull-llah,kerkesat e islamit me jan shumuar,me meso diqka qe te munde ti permbahem;,-Le te jete gjuha yte perhere efresket me te permendurit e All-llahut'',-u pergjigj ai alejsselami.
All-llahu ta vlersoft deshtimin tend gregu.
[COLOR="Blue"][/COLO
Duart e plakes, jan duar te arta.
Ndryshuar për herë të fundit nga ganimet : 28-06-2010 më 10:36
Krijoni Kontakt