Close
Faqja 46 prej 118 FillimFillim ... 3644454647485696 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 451 deri 460 prej 1175
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-06-2010
    Postime
    84
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    kush ashte ne listen e injorimit shife prapavijen tane!!!!!????????
    Une i kisha lut administratoret qe menjiher te fshin nga ky forum,se ju po ndejllni vllavrasje ja shife faqen tande kjo tregon qka mshifet pas shamis tande.
    http://www.youtube.com/user/gimcheee.../2/TTQa9uv25T8
    bash video e fort qenka kjo eshte vullneti shumices qe jetojn ne kosov........kam thene dhe prap them nese ju islamofobist jeni diqka kunder neve perkrahne referendumin kur te bejn kerkes muslimant per nje qeshtje

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-06-2010
    Postime
    84
    Citim Postuar më parë nga apacer Lexo Postimin
    Edhe une jam kunder shamis ne shkolla shpi te vet kurr mos ta hjek per shkoll jo Kosova osht shtet laik edhe nuk ka ven per shami ktu .............
    edhe enver hoxhaj ne emer te kushtetutes komuniste ka masakru njerez e ka debu.........pra edhe ne emer te laicizmit nuk mundesh te besh gjera qka jan ne kundershtim me vulnetin e shumices....pra duhet te dalum referendum qe ta ndrrojm kete kushtettut

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Ministri i arsimit tha
    Nuk zgjedhen problemet duke ulurit ne rrug,adresa per zgjedhjen e problemit per mbajtjen e shamis eshte gjykata kushtetuse.
    Po qka marrin vesh kanibalet qka eshte gjykata kushtetuse o zotri minister,ketyne veq ne menyren amerikane duhet me i emancipu.

"Përpara jush kanë kaluar popujt ndaj të cilëve janë zbatuar ligjet, ndaj udhëtoni nëpër tokë dhe shikoni si qe përfundimi i atyre që përgënjeshtruan". (Ali Imran, 137)
    Ndrysho Firmën

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    po mir ti mos shit tash men,nese je musliman shqiptare nuk ke pse me tregon mu se eshte problem qe bashke po e jetojm nuk po flasim per kohen e gjergj kastriotit qe dueht ti referohemi dokumentav.
    Po ku ke ni ti Musliman pa Kur'an ??

Apo ndoshta je special

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Qdo gje rregullohet me ligj,pra nuk ka te drejt askush qe te mos e zbatoi ligjin.
    Paramendojeni qe neser te krijohet nje grup nudistesh qe ne shkolla te shkoin pa rrobe,kjo nuk lejohet pra aty ku shtepin e ndajm me te gjith duhet respektu rregulloren qe vlen per te gjith.
    As keta te shamiave e askush tjeter nuk kan shanc te shkelin ne rregulloret qe ka kriju shoqeria jon per shkollat.
    Nuk munesh qysh ti teket dikujt me shku ne shkoll,ka rregulla,sot po lypin muslimanet shamia,neser katoliket do kerkoin diqka te tyre,pastaj neser mund te krijohen fe te reja psh jehovas dhe te kerkoin edhe ata diqka te tyre,shkolla do te shendrrohej ne pazar e ne shqiptaret kemi me shum nevoi per shkolla te mirfillta e jo per pazare sepse pazare kemi sa han dreqi.
    Ne qoftse ministria leshon pe ketu duhet ta dij qe situata do ti dal jasht kontrolli,sepse ka shume femij ne shkolla qe i pengon shamia ne mes tyre do krijohet armiqesi.

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    ndonjehere kur ulesh dhe e mendon kete gje .......... gjithmone perpilon pergjigje pozitive.

pro shamise.

me duket kot te ndalohet veshja e dikujt. eshte veshje.
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Po ku ke ni ti Musliman pa Kur'an ??

Apo ndoshta je special
    Po mir ti a e din ku ashte kurani apo bibla ato ose nuk kan ekzistu fare,ku keta te sotit jane vetem kamufllazh,kurse ti cka di per nji dicka qe kurre se ke pa,ti mundesh te flasesh per nji liber qe ua kan ofru armiqet tane,kjo vlen edhe per biblen,po hajt maronjani qefin vehtes me biblakuran pasi keto jane probleme personale,kurse mos e perini me qeshtje komtare,tung

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Don't Lexo Postimin
    ndonjehere kur ulesh dhe e mendon kete gje .......... gjithmone perpilon pergjigje pozitive.

pro shamise.

me duket kot te ndalohet veshja e dikujt. eshte veshje.
    po tishte problemi i veshjes,shamis ky eshte preteks per me ja qel rrugen ketyre,shifi,shikimte kanshem me republiken islamike te kosoves.
    http://www.youtube.com/user/gimcheee.../2/TTQa9uv25T8

Le te bejne referendum. Ta marrin vesh njehere e mire nese shumica eshte pro apo kunder, qe mos rrine njerezit te zihen kot. Nese shumica duan te mbulohen, edhe sikur komplet kok e kembe, prap le ta bejne se jane shumica. Nese shumica nuk do qe te lejoje shamite, atehere mos lejohen.

Faqja 46 prej 118 FillimFillim ... 3644454647485696 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •