Close
Faqja 98 prej 118 FillimFillim ... 488896979899100108 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 971 deri 980 prej 1175
    i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    askush nuk deshiron ti mbuloj femrat pa deshiren e tyre dhe askush kurrrrr sdo ket te drejt te bej nje gje te till

shamia eshte obligim nga zoti dhe vet femra vendos per veten e saj e ne asnje menyr nuk guxon te nderhyj mashkulli dhe te mbuloj me dhun

per te vertetu se shamia vendoset me deshir ne kosov dhe shqiperi ke me mijra shembuj , sepse ke shembull edhe hoxhen ku shum prej tyre grat dhe vajzat e tyre i kan pa shamia dmth ai nuk e detyron grun te vej shami edhe pse ka mundsi te bej nje gje te till
    Xim,ndoshta askush nuk deshiron femrat ti mbuloje me pa deshiren e tyne mirpo qe atyre iu manipulohet kjo eshte me se e vertete,sepse qe ne femijeri te saj i rrefehet se "nese nuk e ve mbulesen atehere do shkosh ne xhehenem" dhe kinse se eshte urdher nga Zoti , dhe kjo eshte nje menyre e mire per t'i trembur ata kur jane te vegjel dhe qe pastaj ne moshen madhore te vazhdoje me ate ide kurse ne te vertete Zoti nuk urdheron kurre femren te bart shami ,ne kohet e vjetra njerezit kur luteshin koka mbulohej vetem ne tempull (falltore) dhe jo ne vende publike apo diku tjeter apo ne disa vende bartja e shamise ishte vetem ne tradite e atij e populli ,mendoj se nje fe "Universale" nuk duhet ti permbaje asi lloj normash deri aty qe te obligoj personin deri ne veshje sepse me sa kam lexuar ne Kuran per 'hixhabin" nder te tjerat thuhet se femra duhet te jape pergjegjsi (llogari) dhe arsyje se pse nuk bart shamine dhe kjo do te jete nje "minus" apo do ti kushtoj asaj ,pra ne Islam nuk eshte njesoj si femra qe bart shami si ajo qe nuk bart!

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anëtarësuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Tetovë: Hoxha tenton të abuzojë seksualisht një vajzë të mitur

Posted by shqipmedia1 on Qer 11th, 2010 // 9 Comments
    94Share

Tetovë – Një hoxhë nga rajoni I Tetovës të cilit nuk I bëhet I ditur identiteti ka tentuar të abuzoj seksualisht me një vajzë të mitur 12 vjeçare në ambientet e xhamisë në një lagje të Tetovës, raporton televizioni Kanal 5 .

Ngjarja ka ndodhur para tre ditësh gjatë mësimit fetar në xhami ku hoxha pasi ka mbaruar ligjëratat ka ndaluar vajzën e mitur 12 vjeçare në ambientet e xhamisë dhe ka filluar të kap për dore, të përkëdhel dhe më në fund të puth. Vajza ka flliar të bërtas dhe ka mundur të ik nga hoxha dhe ka alarmuar prindërit dhe së bashku kanë paraqitur rastin në polici.

Hoxha, është marrë menjëherë në hetime dhe gjykatësi hetues I ka caktuar paraburgim 1 mujor.

Shqipmedia
    Rrime shtrembur e flasim drejt.
    Si rasti i hoxhes ka dhe prifterinj pedofil. Mos i ngaterrojme gjerat. Nuk ke pse e citon ketu kete artikull.

Njatjeta.

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga *suada* Lexo Postimin
    Rrime shtrembur e flasim drejt.
    Si rasti i hoxhes ka dhe prifterinj pedofil. Mos i ngaterrojme gjerat. Nuk ke pse e citon ketu kete artikull.

Njatjeta.
    nuk ka lidhje se kush i benë prifti a hoxha,tash po flasim per hoxhen e kur te flasim per priftin ia paraqesim te metat e priftit.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    nuk ka lidhje se kush i benë prifti a hoxha,tash po flasim per hoxhen e kur te flasim per priftin ia paraqesim te metat e priftit.
    Tash po flasim për shaminë dhe protestat, për pedofili hape një temë në vete sepse ketu shihet se i sherben perçarjes, ngase sjell postime jashtë teme vetëm e vetëm ta degradosh debatin, epo këtë e bën në mungesë të faktëve dhe kultures debatuese.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    o i nderuar nese ke dicka personalisht me mu,mujm me fol,se kto qe i ke shkru jane mendimi yte qe gjithmon kritikon,edhe temat i ke ndryshu ktu po shkruhete dicka tjeter e mos i perzi politiken,e mos shkruj dicka qe seshte e vertet dicka qe ke ndegju fjal rrugesh...a nese menon qe e ke mire vetem vazhdo e hajde mbrapa meje ku te shkruj une ti brapa meje....BYE BYEE
    Jo un politik nuk po bej,as nuk kam me ty privatsht asgje,vetem po tregoj te verteten,e mos ejani ketu tash te shitni patriotizem,duke i parashtruar kerkesat qe nuk i kontribojn qeshtjes komtare,e per dy dinar e nji pistole nuk shitet qeshtja komtare,e ti mos kamoflo se un po flas fjal te huja,dhe me injoranc nuk mundesh ta fshehesh karakterin tend,kurse sa i perket temav qe po ua nderroj kahjen,ktu po gabon une vetem po e them ate qe duhet me e then,e nuk po flas qysh juve ju kan organizu qarqet e caktuara per ta njollos kombin,me ligje te gabelve,ket mos e harro se ketu nuk jeni me mjekrrosha qe i keni ne ferizaj,e me ju tregu se si prodhon hurme ne begrac,po ketu jeni ne forumin shqiptar.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Tash po flasim për shaminë dhe protestat, për pedofili hape një temë në vete sepse ketu shihet se i sherben perçarjes, ngase sjell postime jashtë teme vetëm e vetëm ta degradosh debatin, epo këtë e bën në mungesë të faktëve dhe kultures debatuese.
    Mir ti zotni i nderuar ne po flasim per shami,ne po flasim per koleget tuaj,ne po flasim qka ju po kerkoni te beni me kombin,un ty te kam trgu se qfare jeni duke kerku,ti mos u ben nje engjell,se nen masken e engjellit eshte i meshehur nje dreq,se ti me fytyren her te engjellit e her te dreqit,nuk mundesh me e mashtru dike,se secili qe mendon me nje koke te shendosh e din mir se qka ju po kerkoni,se pari shamin,pastaj mesimin ne shkolla pastaj,ndrrimin e flamurit,pastaj,me nderrimin e kushtetutes,pastaj me krijimin e Republikes Islamike te Kosoves,pastaj me krijimin e Republikes Islamike te Qameris,me qkomtarizimin e Arberis,dhe ne fund me krijimin e Republikes islamike te Ballkanit,kjo eshte ate qe ju e keni marre nga eproret tuaj Sllavorusomagjyps.Por jo kete smundeni ta beni se kjo eshte Ylliri,e jo Gabelistan.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    http://www.youtube.com/gimcheee

Keto jane kerkesat e juja fillestare,e tjerat vijn kur keto ti plotesoni,por.......?????????

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Mir ti zotni i nderuar ne po flasim per shami,ne po flasim per koleget tuaj,ne po flasim qka ju po kerkoni te beni me kombin,un ty te kam trgu se qfare jeni duke kerku,ti mos u ben nje engjell,se nen masken e engjellit eshte i meshehur nje dreq,se ti me fytyren her te engjellit e her te dreqit,nuk mundesh me e mashtru dike,se secili qe mendon me nje koke te shendosh e din mir se qka ju po kerkoni,se pari shamin,pastaj mesimin ne shkolla pastaj,ndrrimin e flamurit,pastaj,me nderrimin e kushtetutes,pastaj me krijimin e Republikes Islamike te Kosoves,pastaj me krijimin e Republikes Islamike te Qameris,me qkomtarizimin e Arberis,dhe ne fund me krijimin e Republikes islamike te Ballkanit,kjo eshte ate qe ju e keni marre nga eproret tuaj Sllavorusomagjyps.Por jo kete smundeni ta beni se kjo eshte Ylliri,e jo Gabelistan.
    Ok qysh te thush ti osht, veq ti je patriot.
    Por mos ofendo të tjerët dhe mos u mundo me banalizu temen, mos i sherbe perçarjes, ani nese na jem me ato qellime, ti mos u bon me neve, mos u mundo me i perça shqiptarët ne vija fetare, nëse unë kam synime te tilla ti mundohu me ba të kundërtën me sjell shkrime pro-bashkimit e jo pro-perçarjes, e me ofendu, ngase me ata ti nuk bashkon po veq ma shum i sherben qatyne ideve pro-fundamentalizmit.

P.S Unë kam ba koment tek tema qe osht hap per qit hoxhen (qe e solle lajmin ti ketu ne kit tem) çka ka lidhje kjo me temën ku është kontributi yt?! me të sha dikush!!! apo me eliminu përçarjen?! për ata hiç mos ta nin se ke marr shum selame
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Ok qysh te thush ti osht, veq ti je patriot.
    Por mos ofendo të tjerët dhe mos u mundo me banalizu temen, mos i sherbe perçarjes, ani nese na jem me ato qellime, ti mos u bon me neve, mos u mundo me i perça shqiptarët ne vija fetare, nëse unë kam synime te tilla ti mundohu me ba të kundërtën me sjell shkrime pro-bashkimit e jo pro-perçarjes, e me ofendu, ngase me ata ti nuk bashkon po veq ma shum i sherben qatyne ideve pro-fundamentalizmit.

P.S Unë kam ba koment tek tema qe osht hap per qit hoxhen (qe e solle lajmin ti ketu ne kit tem) çka ka lidhje kjo me temën ku është kontributi yt?! me të sha dikush!!! apo me eliminu përçarjen?! për ata hiç mos ta nin se ke marr shum selame
    Une nuk po e banalizoj temen,tema eshte vete banale,dhe mbrojtesit e kesaj teme gjithashtu,une nuk mundem me hy ne valle me ju,un nuk po bej perqarje,une po te tregoj rrugen qe ti personalisht je duke e ndjek,ti je ai qe po ben perqarje,jo ne mes shiptareve katolik dhe musliman,por ne mes te shqiptareve musliman(tradicional)dhe kopese se juaj,te kesaj rrace pedofilesh,qe e shet qeshtjen komtare per dy pare.Ti mos u sjell si shum i ndershem,se edhe ti nuk je me i mire se kolegu juaj tetovar,ai elbasanas ,durrsak,e shum e shum tjer qe ti kam postu me heret,e sikur nuk i ke lexu dhe i kalon,sikur nuk po i kupton.

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Une nuk po e banalizoj temen,tema eshte vete banale,dhe mbrojtesit e kesaj teme gjithashtu,une nuk mundem me hy ne valle me ju,un nuk po bej perqarje,une po te tregoj rrugen qe ti personalisht je duke e ndjek,ti je ai qe po ben perqarje,jo ne mes shiptareve katolik dhe musliman,por ne mes te shqiptareve musliman(tradicional)dhe kopese se juaj,te kesaj rrace pedofilesh,qe e shet qeshtjen komtare per dy pare.Ti mos u sjell si shum i ndershem,se edhe ti nuk je me i mire se kolegu juaj tetovar,ai elbasanas ,durrsak,e shum e shum tjer qe ti kam postu me heret,e sikur nuk i ke lexu dhe i kalon,sikur nuk po i kupton.
    Jo nuk e kom njet mu sjell i ndershem (kur dihet se kom pun me te pandershem sikur ti) mirpo qikjo sjellje e din edhe ti prej fillimit ka qenë kujna ti pelqen mirë kujna nuk i pelqen ne rrot te sames let shkon, ky forum (sikur forumet tjera) osht per me ba biseda edhe me kriju shoqni e jo mu perqa ata qe i percjellin keto gjera me vëmendje (sikur ti) i sherbejnë perqarjes.
    Tregoma ni temë temen që i sherben përçarjes, kurse ti çdo postim me prapavijë.
    Ti je hija e Kastriotit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •