Close
Faqja 96 prej 118 FillimFillim ... 46869495969798106 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 951 deri 960 prej 1175
    I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    ma perkthen kush ??????
    thote:.......

pse nuk protestojn qe te mulohen dhe burrat.,,

se na qisin bitht e bukra

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    thote:.......

pse nuk protestojn qe te mulohen dhe burrat.,,

se na qisin bitht e bukra
    .........
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-06-2010
    Vendndodhja
    Ne toke
    Postime
    310
    ma perkthen kush ??????

O xhol qoje te qaj Bato moderonti ta pekthen se une sdi si me shkru mo mamir shyp!!!!!

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Po jo o burr ku ta di un, hoxha duhet te di me mire... ne forumin islamik kam marr pergjigje qe eshte e ndaluar edhe ketu ashtut... tash si thoni ju

Ai e di me se miri
    Jo personalisht nuk i marr për bazë ato që thuhen në forumin islamik
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    O gimche.....asnje shqiptar nuk i respekton rregullat e Islamit sepse eshte e pamundur ne kohen qe jetojme, eshte absurd i madh.

Bile sipas fejes islame as futboll sduhet me lujt, e shume gjera tjera.
    Kohen qe jetojme askush si fal dot 5 vakte ne dite.....eshte absurditet me i madh ne kohen moderne qe jetojme.....une sdi qysh ju del juve koha apo nuk keni pune tjeter ju muslimanet shume ekstrem.
    Jo bre o i nderum, mos i merr sendet ngat zemres, unë personalisht i fali pesë kohët, lexoj, mësoj dhe luaj futboll në mbremje. Islami s'ta ndalon futbollin, asnjëherë nuk e ka ndaluar, nuk është fe e cila pranon reforma, deri sot hallall, kurse sot haram. Futbolli ka qenë dhe mbetet hallall.
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Gimche,

si do i kishe pergjegjur ti ato pyetjet tjera qe ia dedikova myftiut?

Mendoj se jane qenesore per temen ku jemi - shamite ne shkolla.
    Ok po replikoj ketu llogarit se replikova në të dy postimet.

Edukata fetare në rradhë të parë është edukatë fetare, e jo mësim-besim siç interpretohet nga disa. Kjo pra synon t'i edukoj nxënësit, e asesi t'i mësoj ata se cilën fe duhet ta kapin.
    Sipas plan programit të ministrisë së arsimit 20% e orëve (që mbahën) janë edukative, mirëpo kjo nuk reflekton edhe në praktikë, andaj një lëndë e tillë do ta fuqizonte rolin edukativ nëpër shkolla.
    Dukurit që t'i i përmende se kinse nuk i lufton edukata fetare, po ti rradhis me shembuj:
    Dhuna në shkolla - Kjo është bërë përditshmëri dhe shumë herë shkon aq larg sa që përfundon me pasoja fatale, kur nxënësi e mëson parimin Islam (Kur'anor) se: "Ta vrasësh një njeri është sikur ta vrasësh krejt botën (njerëzimin), ndërsa ta shpëtosh një njeri (t'ja shpëtosh jetën) është sikur ta shpëtosh tërë botën (njerëzimin)" Kur fëmiju e mëson këtë parim dhe rritet në keto parime, atëherë do të kishim një jetë më humane në mesin e tyre dhe do t'ju fuste në kokë se mbytja e një njeriu qenka krim shumë i madh.
    Droga, narkomania - Një tjetër dukuri e cila nuk mund të ndalohet ndryshe (duke ndejtur këmbë-kryq) por vetëm me edukatë fetare, nga e cila lëndë do të organizoheshin tribuna të ndryshme duke ftuar në shkolla psikolog, mjek dhe profesora tjerë të ketyre fushave përkatëse (ashtu siç ndodh edhe për virusin HIV).
    Vetëvrasjet - Janë të ndaluara me Islam dhe Krishterim, kjo gjë do të reflektonte mirë tek nxënësit të cilët duke u frymëzuar nga edukata që sjellin keto dy fe (Kur'ani dhe Bibla) do t'a kuptonin që në vazhdim të jetës, kur bëhët fjal për pjekurinë e tyre (kur ta arrijnë) dhe preokupimet qe ata do t'i marrin, mos të ndodh qe nga telashet e tyre të çfarëdo lloj natyreje si ekonomike, sociale, depresioni nga to apo çfarëdo tjeter mos ta detyrojnë të kryej një akt të tillë, mirëpo të qendroj gjithëmonë me shpresë se do t'i kaloj keto sfida (të cilat për një njeri të cilin e mposht depresioni duken të paperballueshme).

P.S Në vendet arabe edukata fetare nuk është prezente dhe ky është shkaku kryesor pse ndodhin ato gjëra, ngase jep mundësinë e interpretimeve të lira të fesë (keqinterpretimeve) dhe kesi soji ndodhin ato që ndodhin. Në Evropë mësohet edukata fetare, madje edhe Islami brenda saj dhe shikojeni tolerancen fetare që mbretëron (shembulli më i mirë është Austria).
    Ti je hija e Kastriotit

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Jo ju keni kohë pë Gjitha,sepse ju nuk merreni me tjera probleme,për ju është me rendësi që pa biznis nuk mbeteni,gjatë luftës i keni therrorizu bashëvendasit tuaj,duke i plaqkit bile edhe duke i asgjësu fizikishtë për me ua marrë paret dhe arin që ju të krijoni kapital,ate e keni arritë,sepse tani prej begracës si një katunare, jeni bërë qytetare e Ferizajit.Tani ju është qelë biznesi i ri,,por prap në damë të kombit,tani me rrogë të majme mujore,po punoni që ta q´komtarizoni (arabizoni),apo dhunoni kombin.Ju jeni një vazhdimësi e rodit tuaj nga koha e serbis së vjetër,po me ato metodat e vjetra,por me nji pagasë më të majme,pasi te parët tuaj ua kan kallë njrzve zemrat,e duke i prerë nëpër gjamia vetëm për ta mbajtë nji pistole.
    Ju gjithmon e keni ndërtu lumturinë tuaj mbi fatkeqsin e kombit.Vetëm vazhdoni kështu,se tash u ka ardhë fundi.
    o i nderuar nese ke dicka personalisht me mu,mujm me fol,se kto qe i ke shkru jane mendimi yte qe gjithmon kritikon,edhe temat i ke ndryshu ktu po shkruhete dicka tjeter e mos i perzi politiken,e mos shkruj dicka qe seshte e vertet dicka qe ke ndegju fjal rrugesh...a nese menon qe e ke mire vetem vazhdo e hajde mbrapa meje ku te shkruj une ti brapa meje....BYE BYEE
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    ma perkthen kush ??????
    Ja perkthimi:
    Edhe pse kam vendosur te mos perzihem ,prape se prape nuk mundem te mos perzihem ne kete teme!
    Keta djemte qe duan ti mbulojne grate ose dashnoret e tyre ,nga frika se mos ato do ia deshiroj ndonje tjeter dhe te kete pelqim reciprok,i kuptoj ,edhe pse te gjitha femrat nuk jane njesoj.
    Por mua me iritojne dhe nuk i kuptoj pse pikerisht keto femra nuk protestojne per mbulimin e burrave,kjo eshte e paimagjinuar!
    A keni menduar se edhe neve femrave na pelqen ndokush e jo vetem juve meshkujve.Edhe neve na mbet merak ndojhere ndonje djale ,por vetem e shikojme nuk e dhunojme.Pastaj ata djemte me veshje firmato,ata me veshje ku i shihen te breket nga pantolonat jeans ,na cmendin fare ,por skemi cte bejme ,i durojme!!
    Pikerisht per kete po ju them atyre femrave qe duan te mbulohem ,le te protestojne edhe per mbulimin e meshkujve se me ardhjen e veres na cmenden fare!!Mirembetshi!!
    the end
    Lexim te kendshem
    P.s shpresoj qe ta kem bekimin e llafazanes hihihihihi
    Ndryshuar për herë të fundit nga MIRIAM : 06-07-2010 më 12:18

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-06-2010
    Vendndodhja
    Ne toke
    Postime
    310
    MIRIAM,o vollahi pi sodit mki hi n'zemer dhe isholla saher ki me ma perkthi shypen tem me shqipent tane moderno,se shume mu ka begenis!!!!
    Zoti t'bekoft se une po se po.

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga lafazane Lexo Postimin
    Aj bre sa thosh mos t'perzina qetu ama qe spo muj mo

Hajt qito xhemt qi po dojn me mlu qikat pi inatit se dikush qeter mos me va begenis opet hohet se mene i thojn ksoj ene krejt nisoj sjon.
    ama qito qikat venqi me protestu pse ene burat smlohen pom quditin si munen me duru!!!!!!!
    po a kini menu se ene na dina me lakmu, a veq ju po dishi me laku a? Po ene neve po na met koni her merak kani xhal po veq po e kshirim pa e sillovat.........
    Oni qato qi po veshin firma dollqe e ku di une ,ene qato qi po ti kallxojn donet tu i mojt farmerkat n'xhis t'bithes po na tranojn po spo kena shka me bo, bo durojojm.
    Per qato po i thom qatinev qikav qi menojn se e dun shomin let bojn protes ene mashkujt let mlohen se na tranun ani qitaj si ka dol vera hajt mirmeqi..
    hahahahahaha LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •