Close
Faqja 51 prej 118 FillimFillim ... 41495051525361101 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 501 deri 510 prej 1175
    i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Cfare te befasoi aty??
    PAS kolegjit vune shami (se ishin goca te lindura ne Amerike), e PAS kolegjit gjithashtu u fejuan me muslimane qe donin vetem nuse me shami. Ku hataja se po befasohem dhe une me befasimin tend tashi.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga apacer Lexo Postimin
    Po nuk osht vullnet i shumices me ngjit shami kush pot thot ty qe o vullnet i shumices une edhe krejt familja ime jena musliman mirpo nuk jena musliman Arab vehabist a sekte tjera qe kan ardh pas luftes ktu po jam musliman me fe qe ma kan lan gjyshi qat tradit e tash shkojn e lshojn mjeker se doojna mu bo si ne kohen e hazreti muhametit alej selam bota po shkon perpara nuk o ka kthehet njerzit per perfitime personale shkojn lshojn mjekerr e ngjesin shami edhe thojn posht amerika se po naj vrajn vlezrit musliman as gjysma e shteteve muslimane nuk te kan njoft shtetin e kosoves qe shumica jan musliman se ke pas tradit me ngjit shami si tash kurr mu pshtjell me sy me krejt Enver Hoxha ish kan per shqiptar taman burr me mujt me ngjall edhe nja si aj tani kishin lyp shqiptart kulturat e magjupve e kan flliq edhe kulturen e gjakun e shqiptarit me kto skena te ndyra
    Eh po e shoh që e paske keqkuptu edhe protestën, edhe temën.
    Ne asnjëherë nuk kemi protestuar dhe nuk do të protestojmë për punën e ferexhes (mbulimit të fytyres, apo vetëm sytë t'i shihen), por për ato shamia të cilat kanë qenë prezente çdo herë në mesin dhe për të cilat shamia ka pas gra edhe në të kaluarën që e kanë mbajt, kjo shami shikon të ndalohet nëpër shkollat tona të mesme.
    Jam duke e përfunduar videon që e kam shkarkuar nga debati që është zhvilluar në Klan Kosova për këtë çështje dhe do ta shihni se si përfaqësuesi i ministrisë i hanë fjalët e veta duke thënë se nuk e kemi ndalu shaminë.

Çdo të mirë!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    ZGJOHUNI BIJT E SHQIPES VETEM EDHE NJEHER

REPUBLIKA ISLAMIKE E KOSOVES
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Bota shkon perpara duke perqafuar Islamin si te vetmin shpetim, kurse ju disa "patriota" ende mundoheni te na ktheni ne kohen e inkuizicionit.
    O vella !
    Islami eshte DRITE.
    Islami eshte shpetim.
    S'ka tjeter zgjidhje dhe kushtetute pervec se Kur'anit.
    Por per ta kuptuar kete duhet qe per disa te kaloje kohe e per disa kjo eshte e kuptueshme menjehere.
    Kush devijon ( manipulon) me Islamin, ta dini se ate ka per ta humbur All-llahu.

JU PO SHKRUANI SE DISA PO IA NDERROJN KAHJEN TEMES

Ndegjoje kete tipin muskuloz qe ne temen e shamis po dhirr per Islam????!!!!!

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Postuar me pare nag Muskulozi S'ka tjeter zgjidhje dhe kushtetute pervec se Kur'anit.
    Por per ta kuptuar kete duhet qe per disa te kaloje kohe e per disa kjo eshte e kuptueshme menjehere
    .

Shum shpejt po e kerkoni sheriatin

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    chu chu shpresoj se per ndonje tjeter debat neve te dyat kemi me u kuptuar.
    Derjansi .................................................. ............................................!!!!!! !aq
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    OOOO ZE i gjith pushtueshmi vetem edhe njeher
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Nuk eshte edhe i pa rrezikshem per shtetin e Kosoves dhe ne pergjithsi per shqiptaret keto akcione anti shqiptare qe po i marren sherbimet e fshehta rusosllave,por normalish me ndihmen e disa te mjereve shqipfoles.
    Keta te mjere shqipfoles e kan nje histori te dhimbeshme,theme te dhimbeshme sepse jane te pa perspektiv,dhe jane mbeturinat e popullit shqiptare,keta jane,kur nji njeriu behet gati per nje akcion te madh patjeter duhet te kete kalori,per kete e han nje ushqim te fort(kalorik) dhe pas cdo ngrerje ndihe nevoja per te shku ne WC,dhe aty i hudh mbeturinat.E ato mbeturinat e shqiptareve qe jane hudh ne WC jan keta te mjer.
    Ne vitet e nentedhjeta okupatori seb na i mbylli shkollat i mbylli te gjitha mundesit per nje arsimim te mirefillte,levizjet popullore ne Kosov,per mos ti lene pa arsimim keto gjenerata organizoi mesimin e te gjitha niveleve te arsimit neper shtepi dhe bodrume private.Ne kete periudhe te veshtire te arsimimit te te rinjeve ishte veshtir qe nxenesit te mbledhin dituri te mjaftuar,e te edukohen mjafte sepse ishin kushte jo normale per kete vater te diturise.Ne kete kohe ata te rinj qe ishin te zgjuar dhe ata te cilet rrjedhshin nga familjet e shkolluara,me ndihmen e familjes se tyre dhe te mesimit te cilin e ndiqeshin neper shtepi shkolla,arritnin nje sukses jo aq te mjaftuar por megjitheate ngriteshin moralishte dhe me nje vullnet te madh arriteshin edhe te studijonin.Nje pjese e ketyre te rinjeve nuk ishin edhe aqe te zgjuar dhe nuk i kishin kushtet ekonomike te mjaftuara per shkollim, nuk arriteshin sukses aq te mire per te studiju me tutje,por ngriteshin moralisht pasi familjet e tyre ishin familje te forta dhe me nji moral mjafte te larte dhe femit e tyre i mbanin nen kontroll.Keto dy kategori ishin per lakmi.
    Ndersa nje pjese e vogel te cilet i takonin ketyre gjeneratave,ishin femij te pa zgjuar dhe ishin femij te familjeve te degjeneruara,ata jo qe nuk arritshin te korrnin suksese ne mesim neper shtepite shkolla,por edhe degjeneroheshin edhe me teper, sa qe u ba barre e rende per popullin shqiptare ne kosove, por fati qe nuk ishin shume,por prap peshe e rende ishte per ate kohe.Kjo kategori mbeti si topat e biljardit ne tvolinen e e biljardit,por pa lojtare te mirefillte,kete kategori e shfrytezonte pushtuesi serb mjafte por nuk i nevoiteshin edhe pushtuesit aq,sepse ishin te pa ndikim ne popull,dhe ketyre topve te biljardi sa her kish nevoj pushtuesi i goditete me shkop,dhe kjo gategori e gjore pase cdo goditje futeshin neper vrimat e biljardit,dhe mjafte e damtoni popullin edhe pse ishte mjafte i demtuare direkte prej pushtuesit seb,por populli yne me nji moral te pa shoq i perballonte edhe keto goditje.
    Nga kjo kategori e mjere,gjate luftes ishte edhe me problematike per popullin shqiptare,pasi qe armiku i bani shume aktiv dhe mobil,saqe populli e ka marre nje goditje shume te rande nga kjo mbeturin te cilet vepronin ne cdo pjes te kosoves.
    Pas luftes kjo kategori bashke me familjet e tyre mbeten prap mbi tavolinen e biljardos dhe pritnin se kush don ti shfrytezoj pasi bosat e tyre i perzume.
    Pas luftes ne kosov erdhen shume shoqata humanitare per ta ndihmu popullin e rraskapitur prej luftes,ne mesin e ketyre shoqatave erdhen dhe disa shoqata jo miqesore,si qe ishin keto organizatat vehabiste te cilat i kishin marre kordinatat nga sebia se ku gjenden keta te mjeret(se ku mujn me i taku keta topat e biljardit),dhe me planin e hartuar nga sherbimet sekrete serboruse ja filluan akcionit shkatrrimtare por nen masken e humanitarizmit.
    Dhe sote populli shqiptare po merr prap nje goditje te rende po nga keto mbeturina.
    PS.per kete qashtje duhet qe cdo qytete te kete deponin e fekaljeve per ti perpunu mbeturinat dhe pase nje perpunimi te mire ti perdor per ti plehnu tokat.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sharri-Liburna : 22-06-2010 më 18:29

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Eh po e shoh që e paske keqkuptu edhe protestën, edhe temën.
    Ne asnjëherë nuk kemi protestuar dhe nuk do të protestojmë për punën e ferexhes (mbulimit të fytyres, apo vetëm sytë t'i shihen), por për ato shamia të cilat kanë qenë prezente çdo herë në mesin dhe për të cilat shamia ka pas gra edhe në të kaluarën që e kanë mbajt, kjo shami shikon të ndalohet nëpër shkollat tona të mesme.
    Jam duke e përfunduar videon që e kam shkarkuar nga debati që është zhvilluar në Klan Kosova për këtë çështje dhe do ta shihni se si përfaqësuesi i ministrisë i hanë fjalët e veta duke thënë se nuk e kemi ndalu shaminë.

Çdo të mirë!
    Ti o i mjer me ate republike islamute te kosoves,pse vetem e hedh gurin dhe e mshef doren ti po mundohesh qe marrinat tuja ti mshefesh me ate gjuhen tane te djallit,po ti vetem te mjeret mundesh me i sheru me gjuhen e djallit.
    Pse o i mjere me ke fy ne pjesen private te reputacioni,ti o i mjer te ka linde zoi te mjere dhe mjeran do te zhdukesh,dhe te kerkoj qe ne faqen private mos ban ofendime se nuk mundesh ti mjeresin tande ta meshehesh nder masken e ngjellit,se nuk te len engjelli ti djall qe ta imitosh.turpi i yt.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Sueda Lexo Postimin
    chu chu shpresoj se per ndonje tjeter debat neve te dyat kemi me u kuptuar.
    Derjansi .................................................. ............................................!!!!!! !aq
    Njeni iu kishte lut zotit shum qe te fiton llotari,lutje i kshte ber nji kohe te gjate,pasi zoti i ndegjoi lutjet e teperta te ti iu pergjegj "o njeri po aq shum mu lute une deshta ta plotesoj kete deshire po ti o njer po luje bile nje tiket te llotarise,se pa lujt ti une qysh me ta plotesu kete deshir"

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •