Close
Faqja 48 prej 118 FillimFillim ... 3846474849505898 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 471 deri 480 prej 1175
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    E mira e kesaj proteste ishte se nuk kishin marr fare flamur kombetare,e per ket meritojn nje faliminderim qe nuk e kan ndyr flamurin kombetare,por edhe miqet tan nderkombetare ndoshta mendojn qe jan kan gabel

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    i nderumi Xhamia une tu pergjegja bile gjansish e jo shkurt,per ti me kuptu ma mire,une nuk e di ti ciles koh i takon dhe sashte me ransi,mirpo musliman me kuran ,as hogjillaret nuk i kemi pas se na ashtu ashtu jo.Po per ne nuk ka qen shume me ransi kurani,bibla apo feja,per ne ka qen prioritare atdheu,qe te qlirohemi prej serbit,sa me shum te kemi njerez te shkolluar,sa ma shum femra shqiptare te emancipohet e mos te jete e mbyllur,qe femijet te edukohen ne nje frym patriotike,qe mos ta devijojn rrugen,qe femija mos te bjen nen kthetrat e armiqeve,qe ta shfrytezojn kunder atdheut te vet,etj.sikur disa devijime qe kan ndodhur sot.Kurse nje pjes e hogjollareve,kan qen kunder shkollimit te femijve tane ne pergjithesi dhe vajzav ne veqanti,etj.etj.Kurse mu po me vjen shum rand,qe rinia e sodit nuk e di si ka ra pre e qarqeve anti shqiptare dhe po punojn me te madhe per te kriju qarje ne mes vete shqiptareve,bejne thirrje per krijimin e shtetit islamik te kosoves.Histori e dhimshme e shqiptareve.
    Or une nuk po te flas per hoxhollar por per ne . Shume e vertet se rralle dikush qe punon me Kur'an sepse kane deviju nga rruga e drejte . Ti i ngaterron dy gjera komplet te ndryshme , beSimI eshte peRsonal dhe fetari nuk esHtE me pak patriot se jofetari , flas per fetare te mirefillt e jo per raStE ekstreme . E pjesa e poshtme ishte komplet e panevojshmE sepse ska te beje asgje me tem

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Or une nuk po te flas per hoxhollar por per ne . Shume e vertet se rralle dikush qe punon me Kur'an sepse kane deviju nga rruga e drejte . Ti i ngaterron dy gjera komplet te ndryshme , beSimI eshte peRsonal dhe fetari nuk esHtE me pak patriot se jofetari , flas per fetare te mirefillt e jo per raStE ekstreme . E pjesa e poshtme ishte komplet e panevojshmE sepse ska te beje asgje me tem
    po une te thash shum kjart, po ti nuk e di a spo din apo spo don me dit me lexu,e per tjerat,per ate qe sdon me dit te kalumen te ardhme nuk e ka.Un nuk thash se fetari nuk asht patriot,po thash feja pak na ka interesu se kemi pas problemin e atdheut.

mirpo musliman me kuran as hogjillaret nuk i kemi pas se na ashtu ashtu jo
    PS.Nese mesuesit sdin me lexu nxansi nuk asht fajtor se ska kush me e msu,kur hoxha se ka dite qka ashte kurani gjemati ????????

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Nuk mu pergjegje ne pyetjen time

Sipas kesaj qe po thu ti je musliman pa Kur'an
    Se harrova me te than pse ti a e din qka ashte kurani?apo po flet per kurana te shume llojshem te servum q 300 vjet 3000 lloje te kuranav,kush ashte qu ma heret e ka maru nga nji kuran,po iene tash ju kinse po dini qka ashte kurani,por nuk jeni ju shum fajtor(po mendoj per qet gjeneraten qe po dalin me do kerkesa banale) e qohet nji balosh e mendon se mundet me e rrenu ate keshtjell,dokrra,perralla femijesh

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Nuk ka ndonje fakt shkencor qe te themi qe Kurani apo Bibla jane fjala e Zotit. Ata burrat me mjekrra qe i kane shkruar, ndoshta kane qene tape me hashash kur i kane shkruar, dhe iluzionet qe kane pare ne ato caste u jane dukur si fjale te Zotit. Kontraditat e shumta qe gjen si ne Bibel ashtu dhe ne Kuran cojne vetem ne nje perfundim--te dy librat jane nje permbledhje jo ne vazhdimesi e disa trillimeve e iluzioneve qe persona te ndryshem paten. Zoti nuk mund te kete 10 mendime e urdhra te ndryshem rreth nje ceshtjeje. Nje here Zoti na e urdheroka Moisiun te vrase deri edhe femijet e "kundershtareve" te tij, por harron qe nje "fjale" e tij e meparshme thoshte qe vrasja eshte mekat dhe asnje njeri nuk mund te vrase nje tjeter. Si i bika kjo qe Zoti genjen? JO. Eshte thjesht moskoherenca e trillimeve te ketyre burrave me mjekerr sepse ngaqe kane jetuar ne kohe te ndryshme, nuk kane pase koordinim te perrallave te tyre. Zoti nuk ka thene qe femra te jete e mbuluar, e as e zbuluar. Zoti nuk ka thene qe te mos shihet televizor e te mos perdoret aparati fotografik apo piktura.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    All-llahu xh.sh ia ka lene mashkullit femren amanet qe ta mbroje dhe te kujdeset per te. Ky eshte nje gjest qe nuk e gjen ne asnje rregullore dhe fe tjeter. Bota e sodit ( ateisto - m u ti ste) e ka xhveshur femren prej te gjitha tipareve qe femren e bejne femer. E ka be femren nje mall qe shume lehte mun ta blesh ose mund ta shesesh, mund ta perdhunosh, mund ta malltretosh, mund ta lesh pa familje ( duke ia mare te drejten e maerteses dhe te beje femi- te behet nene).
    Me e sigurte se femra Muslimane , sot nuk ndihet asnje femer tjeter. Ne perendim , femrat preferojne te martohen me Muslimane sepse e ndijne veten te sigurte dhe te mrojtur prej mashkullit Musliman. Jane te sigurte se nuk do ta shese dhe ta ndaje.
    Po femra nuk eshte njeri? Po per femrat jetime ca na paska thene Zoti, qe ato te merren nga pedofilet? Mos ia futni kot pash ZOtin! Bota e sotit i ka dhene vote femres, ate qe Arabia Saudite ia mohon me ngulm, bota e sotit e quan femren njeri, dhe jo nje mall qe shitet e blihet ashtu sic behet ne vende arabe e aziatike, bota a sotit e quan pedofili seksin me nje femer 7 vjece, kurse feja e quan dicka qe duhet perseritur dhe bere edhe ne ditet e sotme. Ke takuar ndonje femer arabe ti explorer? E di ti si jetojne ato atje?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-06-2010
    Postime
    84
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Le te bejne referendum. Ta marrin vesh njehere e mire nese shumica eshte pro apo kunder, qe mos rrine njerezit te zihen kot. Nese shumica duan te mbulohen, edhe sikur komplet kok e kembe, prap le ta bejne se jane shumica. Nese shumica nuk do qe te lejoje shamite, atehere mos lejohen.
    e vetmja rruge eshte kjo referendum ai qe mbet minoritet le ta mbyll perndryshe bye bye......kur se paku 1 milion jan pro shamis edhe prap nuk respektohet ky nr.ateher do vie deri te gjaku eh per mos em ardh deri ketu referendumi eshte zgjidhja e vetme por prap se prap ne kete drejtim jemi duke shku ne referendum..........

Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    O zotni nuk i kemi na punet te merremi me referendume te shamiave,koha nuk pret duhet me u marr me gjera vitale,kush do mu merr me shamia le te merret,kosova eshte shtet laik,ka kushtetuten dhe funkcionon ne baz te saj.Qka bahet sikur neser te kerkojn nje grup njerzish qe ne shkoll te shkoin nudo,ose qfar do te behej qe neser te kerkohet te ndahen femijt meshkuj dhe femra po keto jan gjera aq idioteske sa nuk ta merr mendja.
    Ne vend qe te protestohet per vende te reja pune,kunder krimit per bashkimin kombetar e kemi shume pune tjera per te ber para se te merremi me taliban,keta protestoin dalin gervallen allahu egber gjith diten dikur e len se nuk merret njeri me ta.
    te gjith popujt ecin perpara kurse ne shqiptaret duam te kethehemi mbrapa mendojn qe veq me rrit leshin bahesh tjeter.
    Feja e shqiptarit eshte shqiptaria,dhe kush tenton ta ndryshoi ket e ka luften te humbur qe ne start.
    ne ne drenic i qim nanen ati kriminelit te shqiperis e perzum si qenin,nuk lejuam qe te na indoktrinohet rinia,megjith se aty ketu ka indikacione,por shpresoi qe nuk do ken sukses.
    Po mbase shumica nuk e do me shtet laik. E duan shtet islamik. Athere ashtu do behet. Nese shumica do te eci mbrapa, prap ashtu do behet. Nuk behen me zorr keto gjera.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Po mbase shumica nuk e do me shtet laik. E duan shtet islamik. Athere ashtu do behet. Nese shumica do te eci mbrapa, prap ashtu do behet. Nuk behen me zorr keto gjera.
    Krishterizmi eshte ai qe ka mbrojt dhe akoma po e mbron qeshtjen shqipetare,nato na perzuri armikun nga votra,prandaj duhet te jemi faliminderues.
    Kosova eshte e drejtuar nga evropa dhe nuk ka fuqi qe e ndryshon kete fakt.
    Sa shpiuni mundohet me ndryshu qeshtjen e kosoves e me thirr referendume ne tjeter nuk kishum ber veq referendume kishum ber.
    Dikush kish lyp referendum per shamia,dikush per mjekrra dikush per drog dikush per kisha dikush per gjamia e asgje tjeter nuk kishum be.
    Keta magjup qe ben protesta ne prishtin duke uluritur si gjaja e gjall ishuin llumi i kosoves dhe per dit le te uluroin se nuk kan per ta par ate filum.

Faqja 48 prej 118 FillimFillim ... 3846474849505898 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •