Close
Faqja 113 prej 118 FillimFillim ... 1363103111112113114115 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,121 deri 1,130 prej 1175
    Citim Postuar më parë nga Muhamer Lexo Postimin
    Po ti shoku Bani
    ku ishe para 11 vjetesh??

Ti si duket terhiqesh si pacifist ,musliman i devotshem dhe shites mendesh e ne fakt je nje nxites dhe urejtes me i madh i shqiptareve dhe muslimane.
    Lexoj tere kohen ofendimet qe behen nga krishteret, ti i perkrah ato,ata ofendojne allahun tend ti u behesh krah, ooo njeri kontrolloe veten se neser do jete shume vone.
    Mos na nxjer video pa lidhje sepse nuk i bejne dobi askujt ata video

kujdes!!!

ata ofendojne Allahun ,
    por jo Zotin ,
    a un e kam fajin se ju thoni se Allahu nuk perkthehet Zot,
    e me te drejte ata mendojne se perderisa nuk perkthehet as me Zot , as me Perendi as me Hy, atehere cfare tjeter , ai nuk mund te jete Zoti i vertete , pra per ata nuk eshte"ZOTI",munjd te jete ndonje idhull mendojne ata , apo dicka tjeter, por jo Zoti , keshtu mendojne ata, sepse nuk kane si t'a shpjegojne ndryshe kete konfuzion,
    problemin e kini ju , e jo ata.
    Ndryshuar për herë të fundit nga bani : 08-10-2010 më 12:20
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Protestë për lejimin e shamisë në shkolla

Protestë për lejimin e shamisë në shkolla

Prishtinë, 8 tetor - Disa qindra qytetarë janë mbledhur të premten në Prishtinë për të kërkuar lejimin e mbajtjes së shamisë nëpër shkollat e Kosovës. Organizatorët e protestës kanë kërkuar takim me kryeministrin Hashim Thaçi, për ta bindur atë që të shfuqizojë udhëzimin administrativ të Ministrisë së Arsimit, i cili ndalon shaminë në shkolla.
    Duke brohoritur thirrjen islamike “Allahu Akbar”, protestuesit kanë përshkuar sheshin Nëna Terezë në Prishtinë, për t’u ndalur para ndërtesës së Qeverisë së Kosovës.
    Muaj më parë, Ministria e Arsimit ka nxjerrë udhëzimin administrativ nr. 6/2010, i cili ndalon mbajtjen e shamisë në shkollat fillore dhe të mesme publike.
    Kryetari i Këshillit Organizativ të Protestës, Bujar Gjikokaj ka kërkuar nga ekzekutivi që ta shfuqizojë vendimin në fjalë.
    “Jemi mbledhur këtu, në këtë protestë paqësore, për të kërkuar drejtësi kundër udhëzimit administrativ 6/2010, mbi bazën e të cilit motrat tona që bartin shaminë po privohen nga e drejta për të vijuar mësimin në shkollat publike të Kosovës”.
    “Kërkesa jonë është që ky udhëzim administrativ të shfuqizohet sa më shpejt. Jemi mbledhur për të kërkuar drejtësi nga ata që e shkelën drejtësinë. Kushtetuta e Kosovës i garanton secilit qytetar të Kosovës lirinë për të praktikuar publikisht fenë e tij”, ka thënë Gjikokaj.
    Ministri i Arsimit, Enver Hoxhaj, pati thënë kohë më parë se nxjerrja e udhëzimit administrativ e ka bazën në Kushtetutën e Kosovës, e cila e përcakton Kosovën si shtet laik.
    Ndërkohë, një ditë më parë, Bashkësia Islame e Kosovës, u kishte bërë thirrje qytetarëve të Kosovës që të mos i bashkohen protestës të së premtes, meqë kjo bashkësi nuk e organizon atë.
    Zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Baki Kelani ka njoftuar se protestës së sotme i janë përgjigjur rreth 700 persona.
    ”Kemi kuptuar se diku përafërsisht 700 persona janë mbledhur. Mund të themi se protesta ka kaluar e qetë”, ka deklaruar Kelani.
    Në fund të protestës, përfaqësues të Këshillit Organizativ kanë takuar zyrtarë qeveritarë, të cilëve u kanë dorëzuar kërkesën për shfuqizimin e udhëzimit administrativ të MASHT-it. Atyre u është thënë se do të marrin përgjigje brenda 30 ditësh. /koha/
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Hahahahahahahhhaha a po e lexoni edhe ju qata qe e lexova une, 700 persona spaska dite me numeru hiq zedhenesi i policise ngjajshem me heren e kaluar ka qenë
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Interesante është kur dikush mundohet qe bindjet e veta tua imponoj te tjereve, ne mendojme se eshte All-llah e jo Zot pikë.
    Pse po na e qkerdhen temen palidhje me keto sene?! Sje ne gjendje me debatu?! Shkoni tek komuniteti Bektashi aty e keni vendin.
    Tema duhet te mbyllet sepse eshte konsumuar, thirrja ka perfunduar, madje edhe protesta.
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Vëllezër të nderuar kjo është tema e re lidhur me protestën e mbajtur:

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=129139
    Ti je hija e Kastriotit

Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Interesante është kur dikush mundohet qe bindjet e veta tua imponoj A tjereve, ne mendojme se eshte All-llah e jo Zot pikë.Pse po na e qkerdhen temen palidhje me keto sene?! Sje ne gjendje me debatu?! Shkoni tek komuniteti Bektashi aty e keni vendin.
    Tema duhet te mbyllet sepse eshte konsumuar, thirrja ka perfunduar, madje edhe protesta.

po agim, per kete qe sapo e pohove behet fjale,

PIKERISHT !!!!!!

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga bani Lexo Postimin
    po agim, per kete qe sapo e pohove behet fjale,

PIKERISHT !!!!!!
    Po pikerisht ky eshte pra mendimi - BINDJA jonë!!!!

Çka ka lidhje me temën?! Apo mungesa e logjikes se debatit A zhvendos diku tjeter?!
    Ti je hija e Kastriotit

Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Po pikerisht ky eshte pra mendimi - BINDJA jonë!!!!

Çka ka lidhje me temën?! Apo mungesa e logjikes se debatit A zhvendos diku tjeter?!

ktij debati ia kemi qit funin,
    nuk di se a mund te kete dicka tjeter per te thene nga ndokush, se nuk ka ngel njeri pa e ngjy gishtin n'at temen tate t'meparshme !

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Pamje nga protesta:

Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Protestë për shaminë

Organizuar nga një grup prej 30 shoqatave me karakter fetar, qindra vetë kanë protestuar para ndërtesës së Qeverisë së Kosovës, duke kërkuar lejimin e bartjes së shamisë nëpër shkollat publike.

Pas një ore e gjysmë protestë, anëtarë të këshillit drejtues të protestës janë takuar me kryeministrin e Kosovës Hashim Thaçi, të cilit ia kanë dorëzuar kërkesën e tyre, sipas së cilës institucionet vendore do të kenë 30 ditë afat për shqyrtimin e saj.

Burim Gjigoga, anëtar i Këshillit drejtues të protestës, ka kërkuar heqjen e udhëzimit administrativ 6/2010 me të cilin po u ndalohet vajzave myslimane përdorimi i shamisë në shkollat publike në Kosovës.

“Ne i bëjmë thirrje Qeverisë së Kosovë, ne i bëjmë thirrje institucioneve në përgjithësi se në rrugën drejt integrimit në Unionin Evropian, nuk mund të shkohet më shkelje të Kushtetutës, nuk mund të shkohet me krim të organizuar, nuk mund të shkohet me shkelje të të drejtave të njeriut, nuk mund të shkohet me korrupsion, por mund të shkohet me shami”, ka thënë Gjigoga, transmeton KosovaPress.

Protesta ka kaluar pa incidente. Bashkësia Islame e Kosovës ka bërë të ditur se nuk i mbështet këto protesta dhe se çështja e (mos)lejimit të shamisë tashmë është dërguar në Gjykatën Kushtetuese. /express/
    Ti je hija e Kastriotit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •