po mir o cuna , a zboni gjo tjeter vetem ne pc rrini gjith diten, ora 11 e mjesit e te gjith n'kompjuter, shkon 2 , 3 e me rradh deri ne darke , dit e hen eshte , a skeni pune per te bere.
chino atje ka jam un i thon "mos e kruj b.y.th.e.n me gastare"
kur thu se je katolik m'bohet qefi se shokun me te ngushte e kam katolik,
por mos thuaj qe;
pra ti sje dakord me ket lloj besimi,E japa mendimin tim ne lidhje me kete kunderargument. Pyetja nr. 8 vlen per cdo Zot qe e sheh friken si element te besimit.
pra ti sje as katolik se perndryshe do pranoje qe;
Psalms 111:10 Frika e Zotit λshtλ zanafilla e diturisλ; kanλ dituri tλ madhe ata qλ zbatojnλ nλ praktikλ urdhλrimet e tij; lλvdimi i tij vazhdon nλ pλrjetλsi.
me argument , ashtu si e deshe ti zotrote,
nqs mendon se ne fene tende mund t'a anashkalosh, atehere bazohesh ne supozime , e jo ne liber hyjnor,
frika ndaj Zotit nuk imponohet , por eshte e natyrshme , sepse Zoti n'a ka ne dore,
pastaj Zoti e ka caktuar rrugen e drejte, po bere te kunderten nga ajo rruge ,ateher pse mos te mos kesh frike , kur je i paralajmeruar dhe rrezikohesh dhe sic thame Zoti n'a ka te gjitheve ne dore?
nqs e keqkuptove ate se 'do sdo , do i mbash ne kurriz te keqija e te mira ",
kete e thashe ne formen e pergjithshme per gjith njerezit, por mora shembull ty, ama vlen per te gjithe , edhe per mua e per cdonjeri,
une kam hapur nje teme me vete per ceshtjen e emrit Allah, po te ishte , une i pari nuk do e sillja ketu, por kur dua te sjell ne forum nje varg nga kurani e sjell me kete emer , sepse keshtu eshte perkthyer ne kuran , ose me mire u la pa perkthyer,
por ti e di shume mire se Allah don te thote Zot, ateher si merr guximin e tallesh e ofendon, kjo ska te beje me arabt , por me vete Zotin.
Krijoni Kontakt