Close
Faqja 105 prej 118 FillimFillim ... 55595103104105106107115 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,041 deri 1,050 prej 1175
    po mir o cuna , a zboni gjo tjeter vetem ne pc rrini gjith diten, ora 11 e mjesit e te gjith n'kompjuter, shkon 2 , 3 e me rradh deri ne darke , dit e hen eshte , a skeni pune per te bere.
    chino atje ka jam un i thon "mos e kruj b.y.th.e.n me gastare"
    kur thu se je katolik m'bohet qefi se shokun me te ngushte e kam katolik,
    por mos thuaj qe;
    E japa mendimin tim ne lidhje me kete kunderargument. Pyetja nr. 8 vlen per cdo Zot qe e sheh friken si element te besimit.
    pra ti sje dakord me ket lloj besimi,
    pra ti sje as katolik se perndryshe do pranoje qe;
    Psalms 111:10 Frika e Zotit λshtλ zanafilla e diturisλ; kanλ dituri tλ madhe ata qλ zbatojnλ nλ praktikλ urdhλrimet e tij; lλvdimi i tij vazhdon nλ pλrjetλsi.
    me argument , ashtu si e deshe ti zotrote,
    nqs mendon se ne fene tende mund t'a anashkalosh, atehere bazohesh ne supozime , e jo ne liber hyjnor,
    frika ndaj Zotit nuk imponohet , por eshte e natyrshme , sepse Zoti n'a ka ne dore,
    pastaj Zoti e ka caktuar rrugen e drejte, po bere te kunderten nga ajo rruge ,ateher pse mos te mos kesh frike , kur je i paralajmeruar dhe rrezikohesh dhe sic thame Zoti n'a ka te gjitheve ne dore?
    nqs e keqkuptove ate se 'do sdo , do i mbash ne kurriz te keqija e te mira ",
    kete e thashe ne formen e pergjithshme per gjith njerezit, por mora shembull ty, ama vlen per te gjithe , edhe per mua e per cdonjeri,
    une kam hapur nje teme me vete per ceshtjen e emrit Allah, po te ishte , une i pari nuk do e sillja ketu, por kur dua te sjell ne forum nje varg nga kurani e sjell me kete emer , sepse keshtu eshte perkthyer ne kuran , ose me mire u la pa perkthyer,
    por ti e di shume mire se Allah don te thote Zot, ateher si merr guximin e tallesh e ofendon, kjo ska te beje me arabt , por me vete Zotin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga bani : 12-07-2010 më 16:16
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga bani Lexo Postimin
    ..
    chino atje ka jam un i thon "mos e kruj b.y.th.e.n me gastare"
    Po mire, cfare do tani nga une? Te te them se e mencura ne ty qenka tek rrethi yt? : D

kur thu se je katolik m'bohet qefi se shokun me te ngushte e kam katolik,
    por mos thuaj qe;
    Bani, nuk kam thene asku se jam katolik. Koncentrohu!

pra ti sje dakord me ket lloj besimi,
    pra ti sje as katolik se perndryshe do pranoje qe;
    Psalms 111:10 Frika e Zotit λshtλ zanafilla e diturisλ; kanλ dituri tλ madhe ata qλ zbatojnλ nλ praktikλ urdhλrimet e tij; lλvdimi i tij vazhdon nλ pλrjetλsi.
    Thashe more me lart: Edhe ky mesim i Bibles ne syte e mi i permbush kriteriet per te u hedhur poshte. Si ato mesimet e Kuranit. Gabimi eshte tek ti qe sheh ne mua nje njeri te njeaneshem. S'jam i tille. Secila fe qe pretendon se frika eshte element i besimit ne Zotin, eshte gabim. Per shkak te shembullit te thjeshte qe e solla. Secila fe!!!! Mos ma trullo me qukapikun me citime te Bibles!! Merre vleren cilen e them per baze, puno me ate. Kur them frika s'eshte besim ne Zotin, kjo vlere vlen per cdo fe. S'ke cfare te me ofrosh fjali nga Bibla qe flasin poashtu per friken ndaj Zotit, se nuk cbehet mendimi im apo ai shembulli im me friken ndaj policise per shkak te Bibles. I tille mbetet!

Paramendo sa duhet te shkruaj qe te largoj keqkuptimet tua. Lexo me sakte, pa fantazi e paranoja qe te mos merremi permanent me keqkuptime tua. Nuk kam thene se jam katolik, nuk kam thene se Bibla eshte e shenjte e s'duhet prekur fare. Perkundrazi: Kam thene se cdo liber fetar qe nuk eshte i pershtatshem apo qe nuk mund te behet i pershtatshem (me interpretim) ne vlera kushtetutore (si permbledhje e te arriturave te botes se qyteteruar), duhet hedhur ne shporte mbeturinash. Perfshire dhe Biblen ketu!!!!!!!!!!!!!!!!

frika ndaj Zotit nuk imponohet , por eshte e natyrshme , sepse Zoti n'a ka ne dore,
    pastaj Zoti e ka caktuar rrugen e drejte, po bere te kunderten nga ajo rruge ,ateher pse mos te mos kesh frike , kur je i paralajmeruar dhe rrezikohesh dhe sic thame Zoti n'a ka te gjitheve ne dore?
    Po ne dore na ka edhe policia ne ate rastin qe thashe!!!
    Na kishte ne te kaluaren edhe mbreti dhe gjandarmeria e tij. Na kishin me pare edhe kafshet e egra, nga te cilat fshiheshim ne shpella. Por a u "besonim" ketyre gjerave?

nqs e keqkuptove ate se 'do sdo , do i mbash ne kurriz te keqija e te mira ",
    kete e thashe ne formen e pergjithshme per gjith njerezit, por mora shembull ty, ama vlen per te gjithe , edhe per mua e per cdonjeri,
    Po prape se prape flas per te gjithe ata, ne te cilet ke aluduar. Dhe them se duke u nisur prej gjithe atyre krimeve qe kane ndodhur ne emer dhe per shkak te Allahut, te fese dhe profetit te tij, asnje njeri nuk ka me shume ne kurriz sesa vete Allahu, feja dhe profeti i tij.

une kam hapur nje teme me vete per ceshtjen e emrit Allah, po te ishte , une i pari nuk do e sillja ketu, por kur dua te sjell ne forum nje varg nga kurani e sjell me kete emer , sepse keshtu eshte perkthyer ne kuran , ose me mire u la pa perkthyer,
    por ti e di shume mire se Allah don te thote Zot, ateher si merr guximin e tallesh e ofendon, kjo ska te beje me arabt , por me vete Zotin.
    E marr guximin,sepse jam i bindur se nje Zot nuk mund te kete lidhje me ato gjera qe dalin nga Kurani. Pasi qe Allahu ehste i perkufizuar ne Kuran, e di qe ky nuk eshte Zoti. Prandaj tallem. Tallja eshte pjese e pashmangshme per mirevajtjen fetare. Shiko Perendimin. Pa thumbe e tallje e rezistenca te njerezve "ateiste" si une, Krishterimi sot akoma do ishte duke zbatuar inkuizicionin. Feja duhet mbajtur lidhur si qen per rreth ligjeve shteterore. Pike.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Gold Ag: Ministrin e Arsimit e udhëzoftë Allahu

Gold Ag: Ministrin e Arsimit e udhëzoftë Allahu

Këngëtari i muzikës rap, Arian Agushi i njohur si Gold Ag, në këngën e re “Realiteti”, ka shprehur pakënaqësinë e tij rreth vendimit të ministrit të Arsimit për heqjen e shamive në shkolla.

Gold Ag tashmë ka filluar incizimin e këngëve të reja për albumin “Realiteti”, i cili do t’i ketë pesëmbëdhjetë deri në njëzet këngë. Ai po ashtu, mendon t’i realizojë edhe disa klipe të këtyre këngëve.

Gold Ag ka thënë për Kosovapress se këngët e këtij albumi kanë të bëjnë me aktualitetin dhe janë tematikat të njëjta me ato që përballet i gjithë kombi.

“Ka edhe disa këngë me ritmike (jo komerciale), por megjithatë prapë ka këngë të jetës dhe këngë nacionaliste”, ka thana ai, duke shtuar se tashmë janë incizuar trembëdhjetë këngë, kurse pjesa tjetër janë të gatshme vetëm pritet të incizohen.

Përveç, me këngë të reja, Gold Ag do të vjen edhe me disa klipe që pritet të fillojë t’i realizojë pas disa ditëve.

Kurse, i pyetur nga Kosovapress rreth këngës ”Realiteti ”, ai thotë se në këtë këngë i përfshinë shumë çështje nga realiteti i hidhur.

“Krejt çka e flas e kam me gjithë zemër, si për ministrinë, si për shumë çështje që përmenden dhe nuk kam koment për ministrin, vetëm se e udhëzoftë Allahu”, ka thënë ai.

Ndryshe në këngën “Realiteti”, përveç tjerash thuhet:

"Unë bëj pare për veti, punë e madhe ku mbet shteti, krejt dynjajen e bëj deti e s’manin a ka mileti, e cila ministri s’milen motrat me shami, vete a ka lind në Kosovë apo ju ka ** nana n'Serbi, o piliqa me miniqa, po ia thejnë kur po ia gjojnë. Besa ju nuk keni faj, po kena na që ju votojmë".
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Thirrje për protestë paqësore në Prishtinë

Ti je hija e Kastriotit

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Sikur te jau heqim kryqat nga qafa te krishterve qe mos ti mbajne neper shkolla do na quanin Teroriste , fundamentaliste , shoveniste , iredentiste etc..!
    Kshu e paska ''Demokracija'' vetem te mos jesh Musliman ?

Me intereson se kush perfaqeson Muslimanet ne R.e Kosoves?

- \ I Am Muslim / - Maska e Xhenneta-Morina
    Anëtarësuar
    25-03-2009
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    468
    S.A.

All-llahu Subhanehu we Te'ala i shpërblefte organizatorët e këtyre protestave me Xhennet Firdeus

All-llahu ju ndihmofte Muslimaneve kudo që jane !
    \.....DITURIA ËSHTË PASURIA E KËSAJ BOTE KALIMTARE...../

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Me intereson se kush perfaqeson Muslimanet ne R.e Kosoves?
    Naim Tërnava
    Ti je hija e Kastriotit

Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Naim Tërnava
    Kjo proteste a ka permbajtje prej Naim Ternaves ose jo.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    naim ternava vec e trash barkun se qeter send sesht tu be
    Jetë e rëndë.......!!!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •