Komuniteti musliman - Duhet te jete Komuniteti mysliman
Komuniteti orthodhoks - Duhet te jete Komuniteti ortodoks
Komuniteti musliman - Duhet te jete Komuniteti mysliman
Komuniteti orthodhoks - Duhet te jete Komuniteti ortodoks
Jo vetėm kėto dyja, por jam i mendimit qė tė gjithė temat tė shkruhen shqip dhe pa gabime. Po kėrkoja njė ditė njė teme dhe deri sa e pėrdora google s'mund ta gjeja. S'ke shanse tė gjesh atė qė kėrkon kur se din se si shkruhet.
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Ne fakt, je ti qe je duke i shkruajtur gabim te dyja. Si komuniteti orthodhoks, si komuniteti musliman shqiptar, perdorin ato emertime qe ne kemi vendosur me lart. Nese ty nuk te pelqejne emrat, eshte problemi yt e jo i komunitetit.
Praktika e censurimit te emrave dhe gjuhes shqipe eshte nje praktike komuniste. Ne nuk ndjekim praktiken komuniste, ne ndjekim praktiken demokratike: i emerojme komunitetet sipas emrave qe mbajne vete besimtaret e atyre komuniteteve.
Eshte njesoj si te pyesesh dike se si e ke emrin, dhe pasi te ta shkruaje, ti t'i diktosh qe emri i tij nuk shkruhet ashtu por keshtu.
Albo
Mire e kane qe nuk i shkruajne shqip , se as zakonet , ritet , gjuhen e perdorur , nuk e kane shqipe te paster .
Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.
Me fal Albo, por te thuash qe gjuha shqipe eshte praktike komuniste, eshte paksa pa lidhje. Une thjesht kerkoj qe temat te shkruhen sakte ne shqip. As sipas feve dhe as sipas komunsitave.
Se di te kush fjalor bazohesh qe me thua qe une po i shkruaj gabim. Se vendosin fetaret ti shkruajne sipas qefit emrat, nuk do te thote qe dhe ne duhet te flasim gabim.
ne fakt, ky gabimi i titujve ne tema, vjen natyrshem, faktori kryesor eshte nxitimi ne te shkruar.Jo vetėm kėto dyja, por jam i mendimit qė tė gjithė temat tė shkruhen shqip dhe pa gabime.
them nxitimi sepse hapesi i temes (ne te shumten e rasteve) shkruan shpejt e shpejt, se din as ai se ē'po shkruan por vetem shkruan, dhe e dergon temen pa e rilexuar.
them pa e rilexuar, sepse ka frike se dikush ne te njejtin moment po hap nje teme me te njejtin titull, dhe me te njejten ide.
them me te njejten ide, sepse.. nejse, s'po zgjatem.
Krijoni Kontakt