Ndryshuar për herë të fundit nga MI CORAZON : 12-04-2011 më 23:40
Where does a thought go when it's forgotten?
Sonte pash ne TCM nje film interesant..
aktor kriesor nuku qe as aleno delonua.. me ca te tjere.. as ingrid bergmanaj me ymer sherifnë.. .. por..kulmi.. nje maqine.. e pikerisht nje rollrojs i verdhe.. i kohes se babaqemos..
ohoho rollrojsi neper itali e piza e trieste e ljubljana e neper male e neper brigje..
shum film interesant..
..
Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 25-04-2011 më 00:02
nuk e besoja që bolshevikët kishin ndjenja. nuk e besoja se mund të prodhonin një film me kaq pasion. një nga filmat më të bukura që kam parë gjer më sot ishte The Cranes Are Flying (1957), prodhim sovjetik i Mosfilm.
qaja tre ditë... sa e bukur kishte qenë veronika....lol
Slagt ham! Kristenmands sønn har dåret. Dovregubbens veneste mø.
Gott mit Uns
eshte fakt qe kur.. ndodhi bomba ne ambasad sovietike.. ne tirane.. e shoku enver sic e kish zakon vate te ambasadori sovietik e po i tregonte se sa te inatosur jane ai dhe partia e tij me bombe-venesit.. e se si do hakmerreshin ndaj armiqve.. ambasadori i tha..dale dale or ti tavarish.. se nuku eshte ndonje qamet se u thye nje xham penxheres se ambasades.. e nuku kini nevoje te beni reprezalje ne popull.. se ne nuku e kemi problem kete pune.. pra lirojini te burgosurit qe kini arrestuar me qindra brena nates..
mirpo.. enveri me birone e kishin krier punen qe pa gdhire..
pra i pushkatuan pa gjiq dhjetra atdhetare te shkolluar qe nuku kishin pasur asnje lidhje me ate bombe..
menjifjale or ti shoku oficer.. ppsh-ja nuku kish nevoje ta mesoje kush ne egersi..
ishte vet mjeshtre ne kto pune..
pse stalini erdhi e i mesoi envero-vlonjatet te masakrojne nepunsit e shtetit demokraTIK.. NE 97..
PSE ERDHI BERIA TA MESOJ ED RUC TAKO PRECIN E GJINUSH STERKUN SE SI TI RRAHIN POLICET SHTAZERISHT E PASTAJ MJESHTERISHT TU FUSIN NGA NJE PLUMB CADËREJE NE BITHE ZAGARVE TE VET..
HM..
..
Korazon oj zerdeli
kur ke plan me shku n'shipni
ne se ban a mund ta di
qe ne tajvan kafe me pi
n'at tiran plot gjullurdi
a n'radhim ndoj dit me shi
n'kafene vec un e ti
po ne dasht dhe me shoqni
ne buz detit me stuhi..
Ky asht film oj buz qershi..
Si thu Pink..a vjen dhe ti..
po dhe tjer kush asht qefli..
femna e shok.. det e qetsi..
tralala e bukuri..
??
Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 28-04-2011 më 00:43
"Kater tankistet" (1966-1970)
a i re ndopak..i thon ksaj..
te kam parashtrue nji kerkes demokratike oj qik..
uaaa..
"Flower Drum Song" (1961)
Me pjesemarrjen e Nancy Kwan, Miyoshi Umaki dhe James Shigeta.
Krijoni Kontakt