Nje teme ku po debatojn femijet, ma te sinqert ju lutem, mos ofendoni palidhje.
Islami eshte fe e paqes dhe si e tille qe eshte ndalon terrorizmin.
Ps. Ceshte kjo tema te "Ceshtje Kombetare" eshte i vetdishem ai person se ku eshte ka i hap temat???
Burri 1 X flet !
edhe ne mes te ushtris sone ka pas gjithcka si ne gjdo vend ne bote. Por ket tipin e leshojn sepse i kan vu nji Chip ne koke dhe dirigjohet nga larg apo edhe pergjohet ne gjdo hap por shkencetaret edhe shohin neper mes syve te tij.
po normal qe ashtu te duket se ti nuk munesh me dite shqipen mire,pasi qe me kurse nuk mesohet asnji gjuhe rrenjesisht,me te shkru ty gjypsisht besoj se mundesh me kuptu ma mire dhe me kishit notu me nje note te mire,apo ndoshta tjetra eshte qe je i pendum qe nuk ke pas rast me lshu oret e mesimit fare.
Lirohet nga arresti i dyshuari për terrorizëm
Nga Jeton Musliu më 18.06.2010 në ora 18:14
Një gjyqtar i EULEX-it e ka liruar nga arresti, Bajram Asllanin nga Mitrovica, i kërkuar për terrorizëm nga Departamenti i Drejtësisë i SHBA-së.
29-vjeçari, i arrestuar për dyshimet se është i përfshirë në plane terroriste, ka qëndruar një natë në paraburgim. Gjyqtari i EULEX-it në Gjykatën e Qarkut në Mitrovicë ka vendosur që Asllani të paraqitet në polici dy herë në javë.
Atij i është marrë pasaporta dhe nuk mund të largohet nga shteti, ndërkohë që prokurori i çështjes, nga Prokuroria Speciale, është duke e shqyrtuar këtë vendim.
“Prokurori ynë është duke e shqyrtuar këtë masë të gjyqtarit dhe pastaj do të vendosë nëse do të apelojë ose nuk do të apelojë ndaj këtij vendimi”, thotë Kristiina Herodes, zëdhënëse e EULEX-it për Express.
Dyshimet që rëndojnë mbi Bajram Asllanin, 29 vjeç, të hartuara nga FBI-ja (Federal Bureau of Investigations), janë shumë të rënda.
Expressi ka siguruar të plotë raportin e FBI-së, mbi bazën e të cilit, autoriteteve kosovare dhe ndërkombëtare, u është kërkuar arrestimi dhe ekstradimi i Bajram Asllanit. Detajet do të mund t’i lexoni në numrin e nesërm të gazetës Express.
Kqyrne miiiiir
Ndryshuar për herë të fundit nga Hillirian-zo : 18-06-2010 më 12:39
[FONT="Arial Black"]me ligjet e shtetit te shba dhe te shqiperis ti dhe shoket tuaj meritoni te arrestoheni dhe te burgoseni per shpifje sepse ju nuk keni as me te voglin fakt te akuzoni nje njeri dhe te quani terrorist dhe te flliqni me goj
ne te gjitha vendet demokratike njerzit si ju denohen por fal zotit jeni ne kosov apo shqiperi se po te ishin ne ndonjeshtet tjeter ndryshe kishit fol
qka ti bejm kjo eshte kultura juaj ju nuk dini asgje pos qe te flliqni veten me fjalet me te poshtra qe flisni une ju them se ju dhe te gjith shoket tuaj qe shpreheni ne ket menyr jeni te humbur [/FONT]
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Hej u kthyn kta prej mledhimit te arabotalibanoindopakistanoafganomagjypeve.
kta jan kunder ligjit qe ndalon diskriminimin e femres.
Krijoni Kontakt