Close

Rezultati i Sondazhit: A u gezuan shqiptaret per fitoren e Greqise , ndaj Nigerise?

Votues
89. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • PO

11 12.36%
  • JO

78 87.64%
Faqja 9 prej 19 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 183
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Une mendoj se ne shqiptaret e kosoves nuk kemi asnje arsy qe te mos i gezohemi qdo fitorje te popullit greke .

Dhe po ashtu ne nuk duhet te kemi asgje kunder edhe sikur te ftoheshin ne prishtin ata ushtaret grek te cilet kenduan kenge per shqiperin dhe te mbanin ndonje koncert ne qender te prishtines pse jo ne funde edhe te shpallen qytetare nderi te kosoves dhe prishtines

Kosova duhet te shikoj interesin e vet apsolute une votova PER GREQIN RROFT GREQIA DHE POPULLI GREK

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga drifilon Lexo Postimin
    Une mendoj se ne shqiptaret e kosoves nuk kemi asnje arsy qe te mos i gezohemi qdo fitorje te popullit greke .

Dhe po ashtu ne nuk duhet te kemi asgje kunder edhe sikur te ftoheshin ne prishtin ata ushtaret grek te cilet kenduan kenge per shqiperin dhe te mbanin ndonje koncert ne qender te prishtines pse jo ne funde edhe te shpallen qytetare nderi te kosoves dhe prishtines

Kosova duhet te shikoj interesin e vet apsolute une votova PER GREQIN RROFT GREQIA DHE POPULLI GREK
    S'ta ka kajt nonen populli grek ty met myt ani i uron masnej. Vdeksh ti bashke me greket e serbet fare e flliqt...
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin
    S'ta ka kajt nonen populli grek ty met myt ani i uron masnej. Vdeksh ti bashke me greket e serbet fare e flliqt...

Falemndreit per ket pergjigje pikerisht diqka te tille kerkoja edhe pse pe shofe se per nga fjalori qenke nje rrugaqe megjithate me ke dhen pergjigje e duhur per te dalur aty ku desha une .

Po pse ne ti urrejm greket perderi sa ju i adhuroni serbet tepakten greket nuk jan SLLAVE po ashtu kosova asnjeher nuk ka pasur ndonje te keqe nga greqia ne qofetese ju i keni shikuare gjerat gjate ter historise ne ket kontekst pse edhe ne te mos i shikojme ne menyre te njejt dhe po ashtu tua kthejme me po te njejten monedhen

S'ta ka kajt nonen populli grek ty met myt ani i uron masnej.

Jo neve na ka kajt nanen serbija por mos keni harruare ju cubat e tirones te cilet e mbushet sallen e tirones me rastin e ardhjes se kengetarit qetnike serb ne tirane bregoviqit te cilit pa fije turpi ju mbushe salla me kakalaka djem e vajza te tiranes te cilat ju dredhoheshin keti pedofili serbe ne tirane nderkohe kosova ende kullonte gjake nga palaget te cilat i kishin shkaktuare qetniket serbe duke marshuare me ritmet e muzikes te kompozuara po nga ky qetniku serbe BREGOVICI

Pse nuke dule djale nane ne shqiperi per te protestuare ndaje keti pedofili serbe por i mbushet sallen plote kurva te tiranes duke ju dredhuare keti mutanti serbe

Jo ore jo bolle ju kemi duaruare ju jeni mashtrues tradhtare te pa bese ju nuk keni qen asnjeher te sinqerte me shqiptaret jashte shqiperise na keni mashtruare ne meyr me te turpshme gjate ter historise duke keq?perdorur besen tone siqeritetin tone ju jeni pjesa me e turpshme e kombit shqiptare keni perfituare ne menyr me te padrejt nga shqiptaret jashte asaje shqiperije te cilen realisht e bem ne jo ju ....

Pore fatkeqsija me e madhe eshte fakti se ka ende shume shqiptare jashte shqiperise te cilet besojen ende te "NANA shqiperi " une do thosha KURVA shqiperi

Kushe eshte aje djale nane i cili mund te me shpjegoje faktin se nje njeri i cili dekorone nje sllave qetnike anti shqipetare si BREGOVICI TE KET PERKRAHJEN E MBI 50% TE POPULLIT SHQIPTARE TE SHQIPERIS

RROFTE GREQIA DHE POPULLI VLLA GREKE DO BEHEM FANSE I GREQISE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-01-2008
    Postime
    383

Edhe ti kqyri interesat e tu mor pis Greku ka pre 5mij qam ky esh nje numer qe mund te jet edhe me i madh e ti flet gomarllaqe te tilla.
    *** i paguar nga Serbia per te folur ksi fjal qe as femija nga djepi kur te del e fillo te hec nuk i flet.
    Ti shko e jeto me grek o pis.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-01-2008
    Postime
    383
    Falemndreit per ket pergjigje pikerisht diqka te tille kerkoja edhe pse pe shofe se per nga fjalori qenke nje rrugaqe megjithate me ke dhen pergjigje e duhur per te dalur aty ku desha une .

Po pse ne ti urrejm greket perderi sa ju i adhuroni serbet tepakten greket nuk jan SLLAVE po ashtu kosova asnjeher nuk ka pasur ndonje te keqe nga greqia ne qofetese ju i keni shikuare gjerat gjate ter historise ne ket kontekst pse edhe ne te mos i shikojme ne menyre te njejt dhe po ashtu tua kthejme me po te njejten monedhen

Jo neve na ka kajt nanen serbija por mos keni harruare ju cubat e tirones te cilet e mbushet sallen e tirones me rastin e ardhjes se kengetarit qetnike serb ne tirane bregoviqit te cilit pa fije turpi ju mbushe salla me kakalaka djem e vajza te tiranes te cilat ju dredhoheshin keti pedofili serbe ne tirane nderkohe kosova ende kullonte gjake nga palaget te cilat i kishin shkaktuare qetniket serbe duke marshuare me ritmet e muzikes te kompozuara po nga ky qetniku serbe BREGOVICI

Pse nuke dule djale nane ne shqiperi per te protestuare ndaje keti pedofili serbe por i mbushet sallen plote kurva te tiranes duke ju dredhuare keti mutanti serbe

Jo ore jo bolle ju kemi duaruare ju jeni mashtrues tradhtare te pa bese ju nuk keni qen asnjeher te sinqerte me shqiptaret jashte shqiperise na keni mashtruare ne meyr me te turpshme gjate ter historise duke keq?perdorur besen tone siqeritetin tone ju jeni pjesa me e turpshme e kombit shqiptare keni perfituare ne menyr me te padrejt nga shqiptaret jashte asaje shqiperije te cilen realisht e bem ne jo ju ....

Pore fatkeqsija me e madhe eshte fakti se ka ende shume shqiptare jashte shqiperise te cilet besojen ende te "NANA shqiperi " une do thosha KURVA shqiperi

Kushe eshte aje djale nane i cili mund te me shpjegoje faktin se nje njeri i cili dekorone nje sllave qetnike anti shqipetare si BREGOVICI TE KET PERKRAHJEN E MBI 50% TE POPULLIT SHQIPTARE TE SHQIPERIS

RROFTE GREQIA DHE POPULLI VLLA GREKE DO BEHEM FANSE I GREQISE
    Vllahet nuk kan as nje lidhje me greket ii seuar mendor.
    Vllahet jan popull ilir te paret qe pranuan pushtetin romak kurse greket jan egjiptjan te cilet ike nga Egjipti dhe me pas u strehuan ne toat tona ilire.
    Meso historin fo me pas i prisht.
    Ne Selanik ke mbi 60 perqin te popullates shqiptare te cilet ne shtepi flasin shqip por ne rrug flasin greqish pasi qe po te flasin shqip ne rrug do ket diskriminim nga greket debim si i debuan 2milion çam duke i quajtur tuq.
    Ti kur thua te gezohmi ne shqiptret ekosoves per fitoren e Greqis tregom ti mu pasport te Kosoves a mund te hkosh ne Greqi.
    Te gezohmi per ata njerz qe nuk na njohin.
    Juve tradhtarve dhe amiqv do ju hjek qafe vetem Shqipenia e bashkuar.
    Ky serbi ***** ktu qe ka ardh ne Tiran e ka pru *** Edi Rama i cili nuk e di as aij vet se a esht shqiptar.
    Dhe shum mir dihet qe gjitha organizatat ne Shqiperi kan ba nje peticion kunder ardhjes te kti ***** serb.
    Ndryshuar për herë të fundit nga urani29 : 19-06-2010 më 19:49

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Mau,
    Nenkuptohet mburrja me gjithe ate hartim e pare qe bere, ne te cilen citova vetem paragrafin e pare. Nese do fakte, ja shembulli meposhte.

Dakord, pjekjen e tij profesionale Nini e arriti ne Greqi, nje formim te cilin ne Shqiperi eshte e veshtire te arrihet, kete e pranoj. Por ne jeten e njeriut ka disa caste, ku ai duhet te zgjidhte qe ato te mira te cilat i fitoi diku tjeter ti conte ne vendin e tij, per ta bere kete vend nje vend me te mire, te pakten ne aspektin sportiv. Ai nuk zgjodhi kete, me sakte refuzoi te sherbente per vendin e tij... .

Dmth ti zgjodhe te qendrosh ne vendin tend per ta permiresuar. E i ben lavdime njerezve qe jetojne ne Shqiperi duke harruar me dashje pa dashje emigrantet.
    Kshu kshu puna

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anëtarësuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    9 vota PO , po mendoj qe ve jen gjigav me kto vota ose nese seriozisht e kan katastrof
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Mau,
    Nenkuptohet mburrja me gjithe ate hartim e pare qe bere, ne te cilen citova vetem paragrafin e pare. Nese do fakte, ja shembulli meposhte.

Dakord, pjekjen e tij profesionale Nini e arriti ne Greqi, nje formim te cilin ne Shqiperi eshte e veshtire te arrihet, kete e pranoj. Por ne jeten e njeriut ka disa caste, ku ai duhet te zgjidhte qe ato te mira te cilat i fitoi diku tjeter ti conte ne vendin e tij, per ta bere kete vend nje vend me te mire, te pakten ne aspektin sportiv. Ai nuk zgjodhi kete, me sakte refuzoi te sherbente per vendin e tij... .

Dmth ti zgjodhe te qendrosh ne vendin tend per ta permiresuar. E i ben lavdime njerezve qe jetojne ne Shqiperi duke harruar me dashje pa dashje emigrantet.
    Kshu kshu puna
    Awwwww oj ti goc, se me cmende..
    Ku eshte mburrja se spo kap gje une.. a zgjodhi ai te sherbente per vendin e vet??? JO! FAKT!!! Ajo pjesa qe ke bere bold eshte vetem fakt, kaq.. ku ma shef mburrjen..
    dhe mos me sill citime te kota, ku vetem mburrje ska... tani, ose ke harruar cdo te thote mburrje, ose mburrja ka tjeter koncept andeja nga juve

Po, une zgjodha te jetoj ne vendin tim, dhe me te drejte i pergezoje ata qe zgjodhen si une. Ka nai gje qe nuk shkon ketu? Ata qe zgjodhen te emigrojne kane ndjekur mendjen e zemren e tyre, une sjam askush qe ti gjykoj, prandaj si kam permendur emigrantet... secili jeton sipas menyres se tij, une zgjodha te rri ketu, ti zgjodhe te ikesh.. te dy jemi happy dhe te dy e vendosim koken rehat ne jastik kur fleme(une per vete po njehere).

Tani qe te qartesohemi.. ca ke me mua ti gocce? lol
    ne fillim me thua qe i jap mend te tjerev (????)
    pak me posht me thua mburresh... dhe me sjell citime ku vetem shenja mburrjeje ska..
    edhe me posht me thua qe te neveritem pse une e quaj veten superior se jam shqiptar.. dhe akoma sme ke thene se ate nga e trillove...
    Nga ana tjeter, ne disa postime kemi rradhazi qe themi te njejten gje, qe nini seshte mo shqyptar, ene e kemi perseritur disa here...
    Me thuaj.. te kam bere gje?? lol

Meqe ra llafi, Naten e mire =)
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mau_kiko : 19-06-2010 më 23:01
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    c'eshte kjo teme nonsense kshu?

pse duhet te hapet teme kastile per gerqine. Nuk rrine rehat shqipot.

btw, boterorin e fiton italia. Kot gezohen , ato qe gezohen per gerqine. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    c'eshte kjo teme nonsense kshu?

pse duhet te hapet teme kastile per gerqine. Nuk rrine rehat shqipot.

btw, boterorin e fiton italia. Kot gezohen , ato qe gezohen per gerqine. lol
    qe do e fitoi nje boteror italia do e fitoj.. por mas 20 e ca vitesh, se kete vit ska shance

lol, edhe asnjehere se kam kuptuar pse skuadra italiane ka fanelle blu????

jeshile/e bardhe/ e kuqe.. po blune nga e pshonisen?
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Faqja 9 prej 19 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •