Close

Rezultati i Sondazhit: A u gezuan shqiptaret per fitoren e Greqise , ndaj Nigerise?

Votues
89. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • PO

11 12.36%
  • JO

78 87.64%
Faqja 2 prej 19 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 183
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Bile bash mu ka prish qefi sot që fitoj , kam prit me fitu Nigeria e me i kall do Grecce që janë këtu në D që i njohi.

Janë populli më i pisaft në planet , i urrejë shumë
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    ne veshtrim te pare duhet te mbeshtesim nje ekip europian e aq me teper ballkanik.
    por historite e merite e vjetra nuk na lene te dalim mbi urrejtjen e krijuar
    une se kam nga urrejtje, si urrej greket thjesht nuk identifikohem me ata nese fitojn...dhe nese amerika fiton nuk identifikohem me keta (sadoqe kam pashaport amerikane)...do me gezonte nese vetem vendlindja ime do fitonte
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    une se kam nga urrejtje, si urrej greket thjesht nuk identifikohem me ata nese fitojn...dhe nese amerika fiton nuk identifikohem me keta (sadoqe kam pashaport amerikane)...do me gezonte nese vetem vendlindja ime do fitonte
    ....................

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    USA do fitoj sesbene kundra Slovenise neser!!! Mesiguri qe do gezohem jashte mase :-)

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anëtarësuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukës i thonë bukë, e ujit - ujë
    Postime
    838
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    ne veshtrim te pare duhet te mbeshtesim nje ekip europian e aq me teper ballkanik.
    por historite e merite e vjetra nuk na lene te dalim mbi urrejtjen e krijuar

Personalisht (edhe pse adhurues i futbollit) ndeshjen greqi - Nigeri as qe e kam shikuar e lere me te gezohem!!!

Dhe nuk eshte vetem e kaluara ajo qe te bene t'i urresh keta mbeturina por eshte me shume e tashmja. Greqia eshte shtet armik dhe njeriu normal nuk i gezohet fitoreve te armikut.

i/e regjistruar Maska e pukjani
    Anëtarësuar
    21-03-2010
    Postime
    45
    A gzohen grekt kur fitojm na Shqiptaret??JO.Ather as na nuk kena arsye per me u gzu per fitoren e ktij shteti

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Mexhi Lexo Postimin
    Personalisht (edhe pse adhurues i futbollit) ndeshjen greqi - Nigeri as qe e kam shikuar e lere me te gezohem!!!

Dhe nuk eshte vetem e kaluara ajo qe te bene t'i urresh keta mbeturina por eshte me shume e tashmja. Greqia eshte shtet armik dhe njeriu normal nuk i gezohet fitoreve te armikut.
    Eshte e veshtire te thuash kete nese jeton ne Greqi....a ndihen te tille Shqiptaret atje, se di.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Sikur greket te ishin RRACE e bardh evropiane do i gezohesha por per deri sa greket per nga pamja dhe ngjyra ngjajne shume me Rracat Latino amerikane dhe ato arabe e ne veqanti me egjiptianet at?her per mua eshte njesoje si te fitojne nigeriant e zi apo greket apke me te bardhe se zezaket .

student njohurie Maska e Ilyas
    Anëtarësuar
    10-06-2009
    Vendndodhja
    diku larg
    Postime
    52
    Nuk me intereson fare se kush fiton, apo kush humb...keto jane thjesht argetime dhe lodra per femijet e medhenj...nuk me intereson fare rracizimi, e mira e keqja, apo kombi e flamuri....etj...mesime per injorantet...jam larg ketyre systemeve dhe dogmave shoqerore/shtetrore...

Me intereson dituria...te lexoj sa me shume qe eshte e mundur per te mesuar rreth jetes dhe historise se saj dhe lexoj e mesoj qe te tjeret ta kene te veshtire per te me futur ndonje kollare....se kshu eshte kjo bote...shumica duan me t'fut kollaren....shumica jane vampira qe kerkojne gjakun tend...tek-tuk ka edhe ndonje njeri te mencur, mirepo ate ne te shumten e rasteve e gjen duke lexuar ndonje liber te mire filozofik te Shopenhauerit, apo duke bere ndonje shtetitje ne ajer te paster ke ndonje park i bukur/zbavites ku ka pak njerez e jo duke pare argetime....ky eshte argetimi i njeriut te mencur...lexon dhe meson sa me shume qe eshte e mundur dhe ngandonjehere del edhe perjashte, por thjesht per te mbaruar ndonje pune, apo per te bere vet argetim ne vend qe te shohi te tjeret duke u argetuar...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Ilyas : 17-06-2010 më 14:30
    Ditë e re, kismeti i ri

Ky pseudo-patriotizmi qe ekziston ne shumicen e shqiptareve eshte vertet i neveritshem.
    Se pari titulli i temes eshte pak i ekzagjeruar se zakonisht njerezit qe gezohen nese nje skuader fiton jane pikerisht tifozat e kesaj skuadre. Nje ndeshje futbolli qe nuk perfshin skuadren tende shikohet per te pare nje loje te mire dhe nqs ajo skuader qe fiton, luajti mire, nuk ka pse mos te te behet qejfi qe fitoi. Nqs Greqia e meritoi fitoren, bravo qe fitoi. Po na ktheni dhe sportin tani ne pro-shqiptar apo anti-shqiptar. Idiotizmi i radhes...

Faqja 2 prej 19 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •