Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 36 prej 36
    i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga skuthi_vogel Lexo Postimin
    Fattlumo, mund te na shpjegosh ndonje gje ne, qe nuk kemi njohuri ushtarake te thella dhe nuk njohim gjuhen serbe e personazhet e permendur nga ana jote. Te falenderoj ne perparesi ...

Pershendetje skuthi_vogel.Keto jane disa nga planet dhe urdherat qe kane qene te aplikuara ne terren nga kriminelet serb kunder popullit shqiptar ne Kosove ne vitin 1998-99.Jane harta,plane dhe urdhera te detajuara ne leter qe eshte dashur dhe jane zbatuar ne terren nga serbet per perndjekjen dhe luftimin e shqiptareve.Une i kam sjellur ketu ashtu siq jane ne menyre origjinale.Disa harta me eshte dashur ti zvogloj ne rezolucion pasiqe p.sh.nje harte arrin deri ne 40 MB.Pra jane harta te fotografuara,ne te cilat harta kane qene te detajuara operacionet,vendndodhja dhe pozicionimi i forcave serbe ne pjese te ndryshme te Kosoves.

Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    kto sjan secrete tash i din egjith bota por ndonje secrete ne vijime amund ndo kush te ket aty esht aftesia e juaj
    Nese i gjen keto harta diku tjeter perveq ketu ne F.SH.do te te isha mirnjohes,mirepo askund nuk i gjen.Gjithmone sekretet ushtarake zbulohen pasi te kryhen operacionet.Ke degjuar ndonjehere qe jane zbuluar operacionet para se te kryhen ?

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Fatlum bëj nje Doku rreth luftës ne Kosovë sepse edhe ne shumë tema te tjera kam verrejtur se je mjaft prirur per ketë!

Atdhetar Maska e Dasius
    Anëtarësuar
    21-07-2010
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    288
    Shfaqja e këtyre hartave është një gjë fantastike. Unë do kisha pas shumë dëshirë që këto harta ti kisha të skanuara me rezolucion të lart pasi në të ardhmen mund të bëj diçka për luftën e Kosovës siç po bëj edhe për luftën partizane.

www.luftapartizane.co.cc

Ja dhe një hartë e krijuar prej meje në bazë të dokumentacioneve.

Sulmi mbi Tiranë

Gjithashtu po kish mundësi, harta e info të tjera për betejat e UÇK se po më qan zemra.
    Atdheu mbi të gjitha
    Tradhtarët në të s'ëmës

Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Plan serb i hartuar per dislokimin e forcave serbe per ndalimin e hurjes se ushtareve te UCK-se nga Shqiperija.

Plani serb i hartuar per bllokimin dhe venjen e kontrollit ne Malisheve dhe fshatin Jabllanice

Plan serb i detajuar per rrethimin dhe luften ne Malisheve,hartuar nga gjeneral major Lazarevic dhe Bizhidar Delic

Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 10-06-2011 më 15:18

Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Plan luftarak serb per rajonin ne Malisheve.

Plani serb per ofenziven ne fshatin Kabash ,nenshkruar nga Vladimir Lazarevic dhe Bozidar Delic

Harte plani serb e cila percakton detyrat ne periudhen kohore prej 01.12.1998 deri me 09.04.1999

Citim Postuar më parë nga Gjinokastra Lexo Postimin
    Gjithë këto plane! Çfarë dështimi, ja theu këmbët UÇK-ja këtyre.
    mos bon hajgare djal i mir. po qfar kome t leshit ja theu UQK.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •