Nje gjeje qe i behet reklame e madhe nuk kam sh besim dhe siguri.Mgjth nese skam ndonje zgjidhje me te mire,ate do marr.Skam cbej.Ose do provoj disa lloje te ndrydshme deri sa te gjej me te miren.
Une i kam sh merak shampot e flokeve dhe deri tani asnje sme ka dale ashtu sic e dua une.
Ose kane dhene rezultate te mira ne fillim,dhe kompania pasi ka pare qe u terhoq dhe u pelqye sh nga njerezit filluan ta ulnin cilesine.
Asgje nuk eshte sic del ne reklame.Efektet bejne punen e vet.
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
ti thua te fillojme ti marrim ne interviste njerezit rruges sa here duam te blejme nje mall te ri(shaka kjo)
jam shume dakord, ska me mire se te degjosh rreth cilesise se atij produkti nga eksperienca e njerezve, por nganjehere nga shpejtesia zgjedh rrugen me te thjeshte...
sidomos ketu ne itali qe kur hap tv (mediaset me shume si kanal privat qe eshte) cdo 5 min japin reklama; edhe italianet jane shume te afte ne fushen e publicitetit
ps: jo jo, sjam piktore..edhe nje lule sdi ta vizatoj tamam por me pelqen arti ne pergjithesi
nje forme marketingu qe me ka bere shuuuume pershtypje, e pashe ne nje dokumentar ishte te vinin kuti bosh prane koshit te pleherave dhe ti kur i sheh, mendon se eshte e mire pasi e kane konsumuar te tjeret.
dhe kishte rezultuar shume e suksesshme.
kush merret me marketing ketu ne forum te na japi ndonje lek tani per idene qe i dhame.
keshtu qe blossom hidh ndonje sy kur hedh pleherat ne kosh per gjerat qe konsumohen.![]()
![]()
When pleasure remains, does it remain a pleasure?
Sa per ide gjeniale besoj se askush nuk ia kalon Piero Manzonit, nje artist italian qe mendoi bukur shitjen e jashteqitjeve ( le ti quajme keshtu se ai ne fakt perdori nje term me direkt) ne konserva 30 gramshe.Gjithsej realizoi 90 konserva. Imagjino qe edhe sot e kesaj dite vazhdohen te shiten ne ankand dhe nje konserve kushton me mijera euro, pervec ekpozitave ne muze.
Ja nje link me kryevepren e Manzonit MERDA D'ARTISTA
http://www.griseldaonline.it/foto/6g...de/manzoni.jpg
Nje nga interpretimet te shumta qe i kane bere vepres edhe ajo me poetike eshte qe artisti ka dashur te dhuroje nje pjesen te tijen artit, pra jo vetem piktura dhe skultura. Nuk mund te themi qe nuk e mbajti fjalen![]()
di dhe nje rast tjeter per njerin qe ka shitur presh te vendosur ne nje vazo dhe duke e sperkatur me spray e ka shitur per bime afrikane qe ngjasonte shume me preshin.![]()
![]()
When pleasure remains, does it remain a pleasure?
Krijoni Kontakt