Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17
    i/e regjistruar Maska e erla07
    Anėtarėsuar
    03-12-2009
    Postime
    752
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    Vajta dje ne supermarket per te blere ca gjera qe mungonin ne shtepi dhe se di as vete arsyen pse sa hyra brenda mu kujtua ai publiciteti qe kisha pare ne tv ca kohe perpara per cornflakes. Une zakonisht nuk i blej sepse sme pelqejne shume po per cudi vendosa ti blija se me ishin fiksuar keq.
    Sot ne mengjes hap kutine, bej gati tasin me qumesht dhe i fus ca kokrra per ti provuar..u bera pishman qe i kisha blere qe me lugen e pare, sikur po haje kashte, ndoshta edhe kashta ka shije me te mire.
    Ama e kishin realizuar aq bukur ate reklamen sa ta prishte mendjen..

Edhe keshtu si kjo shume te tjera: deodorante qe nuk te lene te djersisesh, kremra qe si per cudi pretendojne te zhdukin rrudhat, uje qe po e pive eliminon cdo toksine te trupit, redbulli qe te ben te fluturosh, yogurt qe te shfryne barkun etj etj.

Duke folur ne pergjithesi pyetjen jane:

C'mendim keni ju per reklamat?

A duhet tu besosh reklamave duke marre ne parasysh te gjitha menyrat qe ekzistojne per te publicizuar nje produkt?

Cilat jane aspektet negative dhe ato pozitive (nese mendoni se ka) duke e pare nga kendveshtrimi i bleresit?
    Ne te shumten e rasteve ,reklamat me zhgenjejne.
    Me duket sikur reklame u bejne mallrave qe nuk shiten.....

HoneY-BunnY √
    Anėtarėsuar
    10-10-2009
    Vendndodhja
    Mbi re...
    Postime
    2,710
    Nje gjeje qe i behet reklame e madhe nuk kam sh besim dhe siguri.Mgjth nese skam ndonje zgjidhje me te mire,ate do marr.Skam cbej.Ose do provoj disa lloje te ndrydshme deri sa te gjej me te miren.
    Une i kam sh merak shampot e flokeve dhe deri tani asnje sme ka dale ashtu sic e dua une.
    Ose kane dhene rezultate te mira ne fillim,dhe kompania pasi ka pare qe u terhoq dhe u pelqye sh nga njerezit filluan ta ulnin cilesine.
    Asgje nuk eshte sic del ne reklame.Efektet bejne punen e vet.
    U come 2 love not by finding the perfect person,
    but by seeing an imperfect person perfectly.

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga KAT Lexo Postimin

kshu e kane reklamat,

i cojne gjerat ne qiell, ne realitet reklama me e mire eshte ajo qe kalon nga goja ne goje e njerezve rreth cdo malli.
    .
    ti thua te fillojme ti marrim ne interviste njerezit rruges sa here duam te blejme nje mall te ri (shaka kjo)
    jam shume dakord, ska me mire se te degjosh rreth cilesise se atij produkti nga eksperienca e njerezve, por nganjehere nga shpejtesia zgjedh rrugen me te thjeshte...
    sidomos ketu ne itali qe kur hap tv (mediaset me shume si kanal privat qe eshte) cdo 5 min japin reklama; edhe italianet jane shume te afte ne fushen e publicitetit

ps: jo jo, sjam piktore..edhe nje lule sdi ta vizatoj tamam por me pelqen arti ne pergjithesi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-04-2007
    Vendndodhja
    under the sun
    Postime
    1,285
    nje forme marketingu qe me ka bere shuuuume pershtypje, e pashe ne nje dokumentar ishte te vinin kuti bosh prane koshit te pleherave dhe ti kur i sheh, mendon se eshte e mire pasi e kane konsumuar te tjeret.
    dhe kishte rezultuar shume e suksesshme.

kush merret me marketing ketu ne forum te na japi ndonje lek tani per idene qe i dhame.

keshtu qe blossom hidh ndonje sy kur hedh pleherat ne kosh per gjerat qe konsumohen.
    When pleasure remains, does it remain a pleasure?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-04-2007
    Vendndodhja
    under the sun
    Postime
    1,285
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    hahaha mire e ke ti, ide e mire kjo se e verteton me prova cili produkt shitet me shume

po vetem se ti i dashke leket qyl se kete ide qe na shkrove ketu e ke vjedh nga dokumentari apo do ti paguash nje perqindje
    kam lidh kontrate me dokumentarin, do i jap perqindjen e vet keshtu qe hidhu.

me ate me gjithe mend jam habitur, ku i ka vajt mendja njerezve.
    i ka pas hallall leket ai marketingsi.

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga gesti_7 Lexo Postimin
    kam lidh kontrate me dokumentarin, do i jap perqindjen e vet keshtu qe hidhu.

me ate me gjithe mend jam habitur, ku i ka vajt mendja njerezve.
    i ka pas hallall leket ai marketingsi.
    Sa per ide gjeniale besoj se askush nuk ia kalon Piero Manzonit, nje artist italian qe mendoi bukur shitjen e jashteqitjeve ( le ti quajme keshtu se ai ne fakt perdori nje term me direkt) ne konserva 30 gramshe.Gjithsej realizoi 90 konserva. Imagjino qe edhe sot e kesaj dite vazhdohen te shiten ne ankand dhe nje konserve kushton me mijera euro, pervec ekpozitave ne muze.

Ja nje link me kryevepren e Manzonit MERDA D'ARTISTA

http://www.griseldaonline.it/foto/6g...de/manzoni.jpg

Nje nga interpretimet te shumta qe i kane bere vepres edhe ajo me poetike eshte qe artisti ka dashur te dhuroje nje pjesen te tijen artit, pra jo vetem piktura dhe skultura. Nuk mund te themi qe nuk e mbajti fjalen

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-04-2007
    Vendndodhja
    under the sun
    Postime
    1,285
    di dhe nje rast tjeter per njerin qe ka shitur presh te vendosur ne nje vazo dhe duke e sperkatur me spray e ka shitur per bime afrikane qe ngjasonte shume me preshin.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •