Close
Faqja 3 prej 14 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 137
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Kurse Islami dhe shtetet Islamike,... s'kan qen fare te prekur nga kjo krize qe i goditi banditet !

Islami eshte e Ardhmja, me ty o pa ty !!
    Si mund te preket nje fe nga ekonomia?

Mos u mundo kot te kundershtosh qe vendet myslimane jane shume te prapambetuar ne pergjithesi. Eshte fakt qe te gjithe shkojne emigrante ne Europe e Amerike dhe jo ne Afrike e Azi.

Sigurisht qe ka perjashtime, pasi ka vende myslimane te pasura dhe vende krishtere te varfera.

Mosprekja nga kriza ekonomike qe po kalojme, tregon prapambetjen e nje vendi zakonisht se sot te gjitha vendet e zhvilluara jane te nderthurur me njeri tjetrin.

i/e regjistruar Maska e Principat
    Anëtarësuar
    13-06-2009
    Postime
    165
    Citim Postuar më parë nga ZbatoRregullat Lexo Postimin
    C'fare ironiet more mohammedan i trashe. A thote kun ne kuran ose hadithe se dicka e larte goditet nga rrufeja? Lexo libra fiziket atehere

O zot c'fare njerezish te trashe harxhojne oksigjen kot.
    A di te perdoresh Search'ing ne Google, a po e ke shprehi te flasesh si papak !

http://news.yahoo.com/s/ap/us_lightning_strikes_jesus_statue

http://www.app.com/article/20100615/NEWS06/100615012/62-foot-touchdown-Jesus-statue-struck-by-lightning-burns-in-Ohio

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga Principat Lexo Postimin
    cka del jasht teme ti !!!
    ky ke vec se nje lajm, e pse turresh si i ofenduar !

p.s: ce e ceke ti

ke ndegjuar ti per Dubai - United Arab Emirates
    dua te them jo te gjith vendet muslimane dhe krishtere jane te pasura, dhe jetojne luks
    Sa flasin te tjeret per varferine e injorancen ne vendet muslimane ,keta turr e te Dubai me 2 .6milion banor ne mesin e 1.4 miliard muslimanesh e cka eshte me ironike harrojne qe vetem 20% jane arabo-musliman ne DUbai,te tjeret jane te huaj dhe me e rendesishmja eshte se pikerisht te huajt e kane zhvilluar ,natyrisht ne kembim te naftes

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Keshtu digjen figurat e idhujtarëve !

Sa eshte probabiliteti qe rrufeja ta kete qelluar 2 her Statujen e "jezusit" ????

Zoti eshte me i Madhi ! ...e jo figura 6 kateshe e "Jezusit" !

Po kujt po i them edhe un, nje populli jo-besimtar qe adhurojn ate qe krijuan me duart e tyre.

Sa turp !
    Po po ashtu eshte ,si duket Zoti si ka qejf edhe aq fete
    Cdo vite ne Meke e Medine ben masakra allahu

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Si mund te preket nje fe nga ekonomia?

Mos u mundo kot te kundershtosh qe vendet myslimane jane shume te prapambetuar ne pergjithesi. Eshte fakt qe te gjithe shkojne emigrante ne Europe e Amerike dhe jo ne Afrike e Azi.

Sigurisht qe ka perjashtime, pasi ka vende myslimane te pasura dhe vende krishtere te varfera.

Mosprekja nga kriza ekonomike qe po kalojme, tregon prapambetjen e nje vendi zakonisht se sot te gjitha vendet e zhvilluara jane te nderthurur me njeri tjetrin.
    Se pari, thuajse te gjitha vendet islamike kan qen te kolonizuara me kasapet e krishter.
    Kjo, per faktin qe katoliket kan qen qindra her me te zi se Hitleri.

Tjetra, ekonomia Islamike (sepse egziston) s'ka qen fare e prekur nga kriza globale.
    Shiqo Malajzin, Turqin, Indonezin, Arabin, Katarin, Iranin,.. e po kaloj.

Fakti tjeter qe te gjithe muslimanet emigrojn ne vende te krishtera eshte poashtu i drejt. Shiqo sa konvertimet behen, ne synojm Romen. ME saktesisht selin e vatikanit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Fakti tjeter qe te gjithe muslimanet emigrojn ne vende te krishtera eshte poashtu i drejt. Shiqo sa konvertimet behen, ne synojm Romen. ME saktesisht selin e vatikanit
    ahhahahaahhaahah, prit gomar derisa te mbin bar

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Po po ashtu eshte ,si duket Zoti si ka qejf edhe aq fete
    Cdo vite ne Meke e Medine ben masakra allahu
    Keshtu mendon i krishteri i cili s'din se c'eshte vdekja e c'eshte jeta.

Sa per vatikanin, ti po qesh, por ne vend tendin do kisha qajtur.

Sidoqoft, un po ruaj buzeqeshjen time

Koha do ta deshmon te veten,..
    Adios Amigos !

Sa konvertime more budall? Vec ne Afrike 6 million e lane islamin cdo vit.

Ju trashaluket hapni nje lajm "U kthye nje profesor Anglez ne Islam" edhe e perseritni derisa te bindeni.

Ju arabomagjypet qe luftoni me shpata do te pesoni fatin e dikuj ne luften e dyte boterore ose kyt:
    Ndryshuar për herë të fundit nga ZbatoRregullat : 16-06-2010 më 10:40

Se pari, thuajse te gjitha vendet islamike kan qen te kolonizuara me kasapet e krishter.
    Kjo, per faktin qe katoliket kan qen qindra her me te zi se Hitleri.

Tjetra, ekonomia Islamike (sepse egziston) s'ka qen fare e prekur nga kriza globale.
    Shiqo Malajzin, Turqin, Indonezin, Arabin, Katarin, Iranin,.. e po kaloj.

Kriza ekonomike e Turqise

Arabia Saudite ndjen efektet e krizes ekonomike

Kriza ekonomike ne Iran

Ne teori mbase synoni Romen, dhe ben mire qe pranon synimet e "pushtimeve" fetare, por ne realitet ata myslimane vijne per nje jete me te mire e per te shkolluar femijet dhe as qe e cajne koken per Romen.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Keshtu jam ardhur edhe un ne evrope, te dal nga kriza financiare, por shume shpejt bindemi qe evropjanet jan te çorientuar ne besim.

Evropjanet jan ne falimentim si kultur e pavler, atyre u mungon dicka, u mungon besimi ne Islam !
    E kete besim do t'ua japim ne, emigrantet, e ne vecanti shqiptaret qe jan me se afermi me Italin.

Zbato-Rregullat,
    Ju merrne Afriken, ne po ua marrim Evropen

Faqja 3 prej 14 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •