Close
Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 137
    God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Po pra! Se ndryshe atehere Zoti qenka kriminel kur krijon rrufe, termete dhe tsunami, nga te cilat pastaj vdesin njerezit e pafajshem - nder ta femije e foshnje. Ose pastaj u deshkemi te themi se Allahgu eshte pergjegjes poashtu edhe per dukuri tjera, te cilat fetareve sigurisht nuk do u pelqenin. P.sh. kush nga muslimanet do te mendonte se Allahu eshte pergjegjes, kur gomari pellet apo ben eksrementin e tij?

Rrofshin pyetjet!
    Mund te shprehesh mendimin si pyetje, pa i bere tjeret te mendojne se e ke shprehur ne te vertete.
    Nuk e di pse ke nje lloj sintakse ti qe kur flet per gomarin ose ben pyetje perdor gjithmone veten e pare njejes.Ndoshta ngaqe do qe te tjeret mos ta kuptojne autobiografine.

Rrofshin pergjigjet
    Mund te shprehesh mendimin me pergjigje pa i bere te tjeret te kuptojne se i je pergjigjur pyetjes.

Sinqewrisht me vjen keq per botekuptimin tend ateist qe mendon se cdo gje ndodh sipas rastesise.Prandaj nuk thuhet kot jeta per besimtarin eshte mrekulli kurse per ateistin rastesi, boshlluk qe sipas teorise darviniane kerkon ta mbushe me pune qe ta harxhoj kohen per te cilen i ka mbatur.Besimtari i shikon gjerat me syrin e artistit ndersa ateisti i shikon me syrin e kalimtarit.Besimtari shikon si piktor ndersa ateisti si fotograf, megjithe keto dhe filmin e aparatin gjithmone ju del i djeg.
    "Shoku Mjekesise"

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Disa femije besojne nje kohe te gjate ne gogol, por kur e shohin se kaluan 10 vjet pa u shfaqur gogoli, fillojne te vejne besimin e tyre ne gogol ne pyetje. Por disa tjere nuk e vejne besimin e tyre kurre ne pyetje. ....
    E njejta qendron me besimtaret e Allahut apo Krishtit.
    ...pastaj per fetaret, gogoli zevendesohet me shejtanin, e keshtu u shkon jeta.....ahahhahahahah.....je i madh binjak!!!(sa une)

Shife kte fetarin ketu:
    Citim Postuar më parë nga _Mersin_ Lexo Postimin
    .......Besimtari i shikon gjerat me syrin e artistit ndersa ateisti i shikon me syrin e kalimtarit.Besimtari shikon si piktor ndersa ateisti si fotograf, megjithe keto dhe filmin e aparatin gjithmone ju del i djeg.
    Per cilin besimtar e ka fjalen valle????
    Cili profet lejon fotografine dhe pikturen????....ahahahahahaha....e ka fjalen per qafirat valle???
    Ndryshuar për herë të fundit nga jarigas : 06-07-2010 më 07:57
    Jarigas

Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga dollar Lexo Postimin
    boooooooooooo c'te ben feja lol ta ben trurin tabula rasa....rrufeja, shkarkim elektrik...ngarkese negative>reja...pozitive>nje objekt tokesor(mund te jete statuje,peme, njeri, apo gjami e allahut)----> rrufe.

ka rrufe dhe ndermjet dy reve me ngarkese te kundert.

eshte nje fenomen elektrik, dhe jo fetar, o analfabete.
    E dime qe eshte fenomen elektrik se nuk jemi ne mesjete apo ne kohen e xhordano brunos e galileo galileut apo nikolla kopernikut.

Mirepo shkaqet metafizike se ndodhjes se rrufese nuk behen vetvetiu.Eshte sikur te thuash qe lampa nizet vete nga shekndija qe sjell hidrocentrali duke mohuar kontributin njerzor.

Me te vertete Zoti i krijoi ligjet e natyres por nuk i la ato kretesisht te pavarura por Ai eshte i vetdijshem per ligjet dhe ndodhite, dhe normalisht asgje nuk ndodh pa fuqine, vullnetin dhe diturin e Tij.

Mua me pelqen arsyetimi i kristianeve qe u godit statuja per te ndertuar nje me te madhe se kjo ishte e vogel.

Eshte me te vertete gjeniel si arsyetim sepse ne fakt prandaj i la Zoti hebrejte 40 vjet ne shkretetire per te sjelle te tjere.Sipas tyre prandaj Jezusi u ngrit ne Qiell dhe iku per te ardhur Muhamedi , Ngushulluesi.Teori intersante!
    "Shoku Mjekesise"

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Nuk e di pse ke nje lloj sintakse ti qe kur flet per gomarin ose ben pyetje perdor gjithmone veten e pare njejes.Ndoshta ngaqe do qe te tjeret mos ta kuptojne autobiografine.
    O hoooo, cfare ofendimi i terthoret. Ti je ateist potencial! Sepse nuk te paska demtuar feja cdo amebe te trurit!

Degjo, ofendimit tend i pergjegjem nepermjet te perspektives muslimane. Pra Islami meson se Allahu eshte pergjegjes per cdo gje. Andaj eshte pergjegjes edhe per ofendimin qe me bere. Duke u nisur nga kjo, behet e qarte se jo ti, por Allahu me ka ofenduar! Duke te perdorur ty si mjet, si vehikel per ofendim. Allahu pra si doras indirekt. Keshtu qe une duhet t'ia kthej atij ofendimin. Por para se te bej kete, do te te degjoj ty se pari, se cfare ke per te thene per kete mendim timin. Te pres...

Sinqewrisht me vjen keq per botekuptimin tend ateist qe mendon se cdo gje ndodh sipas rastesise.Prandaj nuk thuhet kot jeta per besimtarin eshte mrekulli kurse per ateistin rastesi, boshlluk qe sipas teorise darviniane kerkon ta mbushe me pune qe ta harxhoj kohen per te cilen i ka mbatur.Besimtari i shikon gjerat me syrin e artistit ndersa ateisti i shikon me syrin e kalimtarit.Besimtari shikon si piktor ndersa ateisti si fotograf, megjithe keto dhe filmin e aparatin gjithmone ju del i djeg.
    Po cafre kerkon ti nga une? Te them se Allahu eshte pergjegjes edhe per pellitjen dhe jashteqitjen e gomareve? Mos o njeri se duke biseduar me neve kafiret jeni bere edhe ju besimtaret megakafire.

Po sic u tha dhe me lart: Ne te mire te Allahut duhet te themi se jo cdo gje ndodh nga ai. Sepse atehere Allahu qenka pergjeges edhe per rrufete, termetet, vullkanet e tsunamet si dhe krimet qe dalin nga to. Atehere pra Allahu qenka kriminel inhuman.

Nuk e di cfare thone ateistet, a thone se jeta eshte rastesi apo cfare tjeter. Une te them ketu dhe tani se rrufeja e keto gjerat qe u permenden s'kane lidhje me Allahun. Cdo gje tjeter per, mbi, nen dhe siper tyre ia le shkences perkatese te pergjegje.

Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga Mersin
    Besimtari i shikon gjerat me syrin e nje piktori ndersa ateisti me syrin e nje fotografi, biles edhe filmi aparatit u del i djegur gjithmone
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    ...Per cilin besimtar e ka fjalen valle????
    Cili profet lejon fotografine dhe pikturen????....ahahahahahaha....e ka fjalen per qafirat valle???
    Jarigas tunde pak sistemin e te kuptuarit se te ka zene myk.Ose futi nje rrufe kokes qe te shpetosh nga kuptimi i shprehjes se urte rrufeja sbie ne hale.Je shume djale i delirueshem

ps Chino kur te me shpjegosh kuptimin e nikcut chino do te pergjigjem
    "Shoku Mjekesise"

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    ...pastaj per fetaret, gogoli zevendesohet me shejtanin, e keshtu u shkon jeta.....ahahhahahahah.....je i madh binjak!!!(sa une)
    E pranoj.
    Perpos teje nuk e di kush me konkuron per titullin profesor doktor doktor honoris causa i kafirologjise. : D

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952

ps Chino kur te me shpjegosh kuptimin e nikcut chino do te pergjigjem
    Permban shprehjen e pare time si femij, me te cilen jam bere i njohur ne mahalle.
    Te ndihmoi gje?

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Jarigas tunde pak sistemin e te kuptuarit se te ka zene myk.Ose futi nje rrufe kokes qe te shpetosh nga kuptimi i shprehjes se urte rrufeja sbie ne hale.Je shume djale i delirueshem
    !!!!! Me duket se qenke shume i ngadalte dhe po i harroke mesazhet rruges.....rinfreskohu pakez:
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=120
    ...e ke pergjigjen qe meriton!!!!
    Jarigas

Blanc et noir
    Anëtarësuar
    28-03-2005
    Postime
    491
    E tha dhe fjalen e fundit pikecuditesja.
    Quand le doigt montre le ciel, l' imbécile regarde le doigt.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2010
    Postime
    92
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Tani o pallosh ik lexo se ke ne internet sa te duash foto edhe pershkrime te permbytjeve ne meke edhe te vonshme fare...

Pastaj ec e qesh si debil ketu...

Hahahahahah si do qe te jet nuk eshte e vertet kjo, si te dush te bej nje foto desing ty midis Kines a do???

Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •