vetja
s'mbante me gota
u zura me ne fund ne publik me kolegen qe e ben kastile te mi ngreje nervat per te pare se sa duroj;
Sot sdurova me ja thoshe cope ne sy , u be nje situate e tensionur , te gjithe zgurdullonin syte nga habia.
Me pas u largova , kur te gjithe filluan te vinin nje e nga nje ,
u sa mire ja bere me thonin,
u mahnita , mendoja se i kisha te gjithe kunder meje![]()
Sot me beri pershtypje shitsi ku marr kafen ne mengjes edhe pse sot nuk doja te bleja kafe,
Kafja jote eshte gati-tha
Desha me i then : A te thesh gje une per kafe ?
Po lene thashe , te beft mire![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
izadora qe pi i jepte bicikletes
JO SEKS PARA MARTESE
ikea me beri pershtypje sot se kisha kohe pa shkuar.....thashe shyqyr qe nuk jam me makine se kushedi sa leke do kisha lene atje![]()
Non mollare mai !!!!
Sote si dje e pardje me beri pershtypje shiptarhanja ... ku nji i njohur u zu me harigjinj ne treg
u tha ju keni ber krime ,kom par disa te mahalles suaj me plisa te bardh mbi tankset serbe te ngritur tre gishtrinjet,ua shajti gjupav me nan e babe se skeni len gje te turpshme pa ber sa jom edhe deshmitar i atyre marrzive t"juaja.Nuk u durova ndaj kti "patrioti"sa edhe une i shava harrigjit me nan e babe si sta kan hjek flamen kti "patriot"djalit qe i doli gjumi mbas 10 vjete .
me tregoi njeri
JO SEKS PARA MARTESE
sot me beri pershtypje vetja
atje ku rregulloj thonjte kishte ardhur nje puntore e re
edhe me ra mua llotaria
3 ore me mbajti o zot si se mbyta me zuri gjumi
njeri nevrik me shume se nje ore nuk rri dot ne karige....
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Se ceshte nje faqe ne fb , me ca rob online , po me ben cudi se te gjith fansat e mi jan turq![]()
Krijoni Kontakt