Close
Faqja 54 prej 96 FillimFillim ... 444525354555664 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 531 deri 540 prej 951
    Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga saura Lexo Postimin
    Me ben pershtypje qe fb nga njehere eshte idiot ,nuk guzon te hapesh ndonje gje qe te kan derguar se paralel i shkon dhe miqve te tu dhurata ,bile i zgjedh fb se kujt ...bo!!!!
    Sot po i dergoja nje mikut tim nje mesazh ne privat ,shkoj tek profili i tij i kisha derguar nje zemer... BO...une???? !!!!.
    Bej nje kontroll te shpejt dhe i kisha derguar dhe te tjereve !!! Eshte hera e dyte qe me ndodh ,heren e pare me moren ne telefon çfare na ke derguar moj ...epo thash eshte tallur djali me miqt e tij ka qene pergjumesh ka kujtuar se eshte tek profili i tij ...por jo ... e pike e zeze me u turperu ne pleqni kot

he mi se zemer i ke cu jo mine me sahat! qetesohu
    Ndryshuar për herë të fundit nga MI CORAZON : 22-07-2010 më 20:09 Arsyeja: uaa ku ka bomba me sahat...lashe nam
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Me ben pershtypje qe fb nga njehere eshte idiot ,nuk guzon te hapesh ndonje gje qe te kan derguar se paralel i shkon dhe miqve te tu dhurata ,bile i zgjedh fb se kujt ...bo!!!!
    Sot po i dergoja nje mikut tim nje mesazh ne privat ,shkoj tek profili i tij i kisha derguar nje zemer... BO...une???? !!!!.
    Bej nje kontroll te shpejt dhe i kisha derguar dhe te tjereve !!! Eshte hera e dyte qe me ndodh ,heren e pare me moren ne telefon çfare na ke derguar moj ...epo thash eshte tallur djali me miqt e tij ka qene pergjumesh ka kujtuar se eshte tek profili i tij ...por jo ... e pike e zeze me u turperu ne pleqni kot
    Hahahahahahahaha edhe kte e paske bo mi rrusho

Vej gjysllyqet kur te çosh mesazh
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga Linda5 Lexo Postimin
    Hahahahahahahaha edhe kte e paske bo mi rrusho

Vej gjysllyqet kur te çosh mesazh
    Jo mi se nuk kam dergo gjo ,mua ma kishte dergo nje vajza e shoqes nje qe kishte be ajo(si pune testi ) dhe une e hapa per ta be per vete testin ..zgjohem sot ne mengjes ,i dergoj nje mesazh ketej shokut tim per nje detyre qe i kam lene ,kur shof ja kisha dergu dhe atij ...ai eshte nje djale shume i mire qe nuk i qesh buza dhe po ti japesh 1 milion leke merre me mend çfare figure kam bo ..
    Po shyqyr qe ishte test thuj ,dhe ka thene po ma dergo ta bej dhe une se e paska bo per vete ....
    Nuk mjafton kjo por i kisha dergu dmth une !!! dhe ca te tjereve dhe i kishte zgjedh fb vete se kush e meritonte ...

Ps nga syte jam top ,i maj ndenjehere kshu per p... kur lexoj , te bej si intelektuale
    mi ke marru gjith kukllat ,nuk e nxjerr dot llapen qe te tallem me veten ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga saura : 22-07-2010 më 20:25
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    M'u prish lavatricja dhe ekspresi i kafese, ne te njejten dite. WTH. Une as rroba s;di te shperlaj. Edhe e kam vdekje, kur skam ne plan te ble lavatrice, te shkoj e te prish dallare tani. I bejne me ore pune,ajo imja pavarisht emri, e mbushi moshen. Damn it,lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Edhe kam bo nje gabim sot, qe me kushtoi shtrenjt !!! O zot, sa kam shajt, po koka ben koka peson.Nuk po e them, se eshte turp me e thene. Lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 22-07-2010 më 20:32
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga MI CORAZON Lexo Postimin
    he mi se zemer i ke cu jo mine me sahat! qetesohu
    Jo mi une jam shume e qete ,po hajde merru me gjykatesut thuaj qe vetem per te gjykuar e kane mendjen
    Ja s'me ka kthyer pergjigje akoma per detyren qe i kisha ngarkuar
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    sonte me ben pershtypje kjo koha e keqe shi shi shi dje po plasnim vape sonte vetem shi qe une jam pushim ....
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Jam Ai Maska e RockStar
    Anëtarësuar
    23-10-2009
    Vendndodhja
    Nën hijen e qerpikut tënd...!!!
    Postime
    1,956
    Me ben pershtypje ky shiu qe bie te Tironcja , ndersa ketu tek ne plasen nga vapa e madhe.
    Mendo dhe Pasurohu

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    I ke cu zemer te gjithve ? uaaaa turp turp
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    nje kolege do iki me pushime me avion vetem me te shoqin
    ishte ne panik dhe mi la amanet femijet nqs do i ndodhte gje
    kesaj i thone te zgjohesh me tre femije njeheresh
    c'ti thosha
    nuk i thoja dot por merrni avione vec e vec ti me tet shoq

Faqja 54 prej 96 FillimFillim ... 444525354555664 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •