linda isha ne nje disko njoha nje plake
u kenaqa 2 ore me te muhabet mu mu duk vetja si top model kur po flisja me te
o zot do takohemi neser prap
o kat shuj bre se ka shume te martume ket u lol
suada solo una ma ka thy
JO SEKS PARA MARTESE
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
efekte te tmerrshme qe mund te kete alkooli
ti thane aq shume trute sa disa njerez arrijne deri aty sa te mohojne edhe femijte e tyre
Jane ca femra qe s'kane lene asnje lloj shkallafitje pa provuar dhe dalin bejne si te virgjera me ndonje çun te mire deri sa i ngecin.Dhe vene fotot neper face-book me u duk ne sy te botes te perqafuar me princin e kalter.Kot s'thone:'Paç fatin e kurves'.
ky gazetari i top channel Ilir Paco me duket shume sexy![]()
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Sot më bëri përshtypje tollovia e madhe në Prishtinë. Kolonat e automjeteve me kilometra. E pashë se po prishej pjesa te shtatorja e Bil Klintonit për t'u ndrequr sërish. Në dy restorante na thanë se nuk bëjnë makiato se nuk ka ujë. Gjeneratorët t'i shurdhonin veshët. Në një promovim të romanit të një miku nuk pati më shumë se 12-13 veta. Një traktor, kalavesh me flamuj anglezë, asi me shqiponjë dhe të Kosovës kalonte nëpër rrugët e qytetit të Prishtinës. Pas bibliotekës Kombëtare flenin disa qen, mbi rërë si në plazh...
A ju lodha me përshtypjet e mia për sot?
gati shumica e shoqeve qe kam ne facebook kane filluar tu rikthehen mbiemrave te vajzerise![]()
qe nje pule i zgjujti me shpulle Gjelit qe po ngacmonte me fjale Sa kembet te bukura paske
Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 10-07-2010 më 03:37
Krijoni Kontakt