hahahha Marya, ka nga ato femrat që edhe kokën t`ua presësh, goja nuk u ndalon së foluri ...lol
hahahha Marya, ka nga ato femrat që edhe kokën t`ua presësh, goja nuk u ndalon së foluri ...lol
Love has no limits
Po vallohi qe si un kurkush senem duron ene zoni me mu nalo gishtat kon me shkru!!!!!!
Ama sot mka bo pirshtypje ni mize,sa e largojsha apet mu ngjitke nfoqe une apet aj apet vike!!!
Toni e posh se kish pas bo huxhum mas ajrokremit si mkish met nfoqe ka kom honger......![]()
ne punen time ndodhi nje fatkeqesi
ishte nje klient qe kishte handikap fizik dhe erdhi tek ne me karrige elektrike qe e komandonte vete.
U ngjit me ashensor dhe kur doli ne vend te zbriste po me ashensor ra nga shkallet qe jane ne forme zigazage dhe pasi u rrotullua neper shkalle me karrige ra dhe u vra shume shume keq
Tani keta te punes po bejne c'mos qe rasti te interpretohet si vetevrasjevetem e vetem qe shoqeria mos te paguaj demshperblime per faktin qe hapesirat nuk jane te siguruara dhe te adaptuara per personat me handikap.
Kush do ta haje kete peshk?![]()
spara kam hyre moj linda se kam patur pune dhe nuk e kisha pare qe me kishe kerkuar
po ti pse nuk erdhe dje , ishte e lire hyrja per femrat;
Kisha lene Izen tek dera qe te seleksiononte meshkujt , por ajo kishte lene te hynin vetem ata me Rolexsa materialiste qe eshte .......
Hajde mo mend per here tjeter ,me mend e kesaj mbeta beqare tere jeten, do te le ty tek dera ti seleksionosh vete sipas deshires ........
Ndryshuar për herë të fundit nga Marya : 07-07-2010 më 06:33
Kthimi i antarit Alem_de !
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Me ben pershtypje se te paska rene ne sy se nuk kam qene ketu e pa njohura.(te pershendes)
<< Sa mire ke bere qe ke ardhe mes nesh te betohem na ke munguar >>
Ndryshuar për herë të fundit nga alem_de : 07-07-2010 më 11:20
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Uaaa, u zhduk tema për korrigjime të gjuhës shqipe pa nam e pa nishan!Hahaha, ca bën inati!:-D Uroj te jetë soft-deleted të paktën, se më vjen keq për postimet e sqarimet që kanë bërë disa!
ChuChushe, jam këte, jam këtu tek lulja e mbyllur.![]()
Krijoni Kontakt