Close
Faqja 27 prej 96 FillimFillim ... 1725262728293777 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 951
    Gjurmë në Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anëtarësuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Në luginën e dashurisë.
    Postime
    2,622
    hahahha Marya, ka nga ato femrat që edhe kokën t`ua presësh, goja nuk u ndalon së foluri ...lol
    Love has no limits

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-06-2010
    Vendndodhja
    Ne toke
    Postime
    310
    Po vallohi qe si un kurkush senem duron ene zoni me mu nalo gishtat kon me shkru!!!!!!

Ama sot mka bo pirshtypje ni mize,sa e largojsha apet mu ngjitke nfoqe une apet aj apet vike!!!
    Toni e posh se kish pas bo huxhum mas ajrokremit si mkish met nfoqe ka kom honger......

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    ne punen time ndodhi nje fatkeqesi

ishte nje klient qe kishte handikap fizik dhe erdhi tek ne me karrige elektrike qe e komandonte vete.
    U ngjit me ashensor dhe kur doli ne vend te zbriste po me ashensor ra nga shkallet qe jane ne forme zigazage dhe pasi u rrotullua neper shkalle me karrige ra dhe u vra shume shume keq
    Tani keta te punes po bejne c'mos qe rasti te interpretohet si vetevrasje vetem e vetem qe shoqeria mos te paguaj demshperblime per faktin qe hapesirat nuk jane te siguruara dhe te adaptuara per personat me handikap.
    Kush do ta haje kete peshk?

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    ne punen time ndodhi nje fatkeqesi

ishte nje klient qe kishte handikap fizik dhe erdhi tek ne me karrige elektrike qe e komandonte vete.
    U ngjit me ashensor dhe kur doli ne vend te zbriste po me ashensor ra nga shkallet qe jane ne forme zigazage dhe pasi u rrotullua neper shkalle me karrige ra dhe u vra shume shume keq : ^inat
    Tani keta te punes po bejne c'mos qe rasti te interpretohet si vetevrasje: ^inat vetem e vetem qe shoqeria mos te paguaj demshperblime per faktin qe hapesirat nuk jane te siguruara dhe te adaptuara per personat me handikap.
    Kush do ta haje kete peshk?: ^inat
    Pershtypje,qe paska ardh Marya perseri,se ngela tu e kerku

Kurse kjo ,hiç fare
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Smile

Citim Postuar më parë nga Linda5 Lexo Postimin
    Pershtypje,qe paska ardh Marya perseri,se ngela tu e kerku

Kurse kjo ,hiç fare
    spara kam hyre moj linda se kam patur pune dhe nuk e kisha pare qe me kishe kerkuar

po ti pse nuk erdhe dje , ishte e lire hyrja per femrat;
    Kisha lene Izen tek dera qe te seleksiononte meshkujt , por ajo kishte lene te hynin vetem ata me Rolex sa materialiste qe eshte .......
    Hajde mo mend per here tjeter ,me mend e kesaj mbeta beqare tere jeten, do te le ty tek dera ti seleksionosh vete sipas deshires ........
    Ndryshuar për herë të fundit nga Marya : 07-07-2010 më 06:33

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781

Unhappy

Citim Postuar më parë nga lafazane Lexo Postimin
    Po vallohi qe si un kurkush senem duron ene zoni me mu nalo gishtat kon me shkru!!!!!!

Ama sot mka bo pirshtypje ni mize,sa e largojsha apet mu ngjitke nfoqe une apet aj apet vike!!!
    Toni e posh se kish pas bo huxhum mas ajrokremit si mkish met nfoqe ka kom honger......
    hahahahaha.

Sote me ben pershtypje gjumi,shum me flihet sote!
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    spara kam hyre moj linda se kam patur pune dhe nuk e kisha pare qe me kishe kerkuar

po ti pse nuk erdhe dje , ishte e lire hyrja per femrat;
    Kisha lene Izen tek dera qe te seleksiononte meshkujt , por ajo kishte lene te hynin vetem ata me Rolex sa materialiste qe eshte .......
    Hajde mo mend per here tjeter ,me mend e kesaj mbeta beqare tere jeten, do te le ty tek dera ti seleksionosh vete sipas deshires ........
    per c'fare aktiviteti behet fjale?? palester?
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Kthimi i antarit Alem_de !
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Me ben pershtypje se te paska rene ne sy se nuk kam qene ketu e pa njohura.(te pershendes)

<< Sa mire ke bere qe ke ardhe mes nesh te betohem na ke munguar >>
    Ndryshuar për herë të fundit nga alem_de : 07-07-2010 më 11:20
    Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

¯¯¯¯¯¯¯¯
    Anëtarësuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Uaaa, u zhduk tema për korrigjime të gjuhës shqipe pa nam e pa nishan!Hahaha, ca bën inati!:-D Uroj te jetë soft-deleted të paktën, se më vjen keq për postimet e sqarimet që kanë bërë disa!

ChuChushe, jam këte, jam këtu tek lulja e mbyllur.

Faqja 27 prej 96 FillimFillim ... 1725262728293777 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •