Close
Faqja 22 prej 96 FillimFillim ... 1220212223243272 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 951
    i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Nje mace qe e shof perdit jasht , duhet te jet pak rrugace se ska mundesi qe gjemonte lepurushat o zot ca gallate , i bon zbor leprat maces e bon telef .

Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    O mas ekanes tin kardhia periboli mi
    po ku je me ajke e tiranes
    ke bere ndonje poniria ti ska mundesi qe humbe
    garip po ca garipi mi 1.40 me ta xeria spsila edhe pale shikonte e me sy shtrember o tok thashe hapu te hy
    jo nuk me pelqen ajka, produktet e qumshtit i ble Lufra hahah

ca ajke mi, se me iku jeta tu qene refugjate

pershtypja e mbasdites - pse burrat e martum, shumicen e rasteve, ene pse kane gru mavrine ne krah qe han akullore per shtat pal qejfe ( e i bohet gjak e dhjam) ju bejne zbor syrave te shkrete neper salle

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Thashethemexhinj me te medhenj se KAT-ja edhe nje femer tjeter ne forum, s'kisha pare ndonjehere...... S'ju del as kompjuteri... i bejne thashethemet edhe ne celular deri ne mes te nates. Apapapapapapaa te tmerrshem!
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    ene me shani mu per fjalor t'keq
    Ku e pe fjalorin e keq ti ,une jam zonje gru
    Nigjo me bej gati noi bos ti mu ,se ty te hec por shkeslliqe (une e kom vizen ahahahahah)mos ki merak per fjalorin ,se sa te msoj gjermanisht une ,i ka ardhe vakti me i henger pensionin ahahah

Per temen, sot me ka bo pershtypje qe nuk du me punu ,vap .
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    plazhet e ndotura nga BP oil spill. how sad.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    hic..................................
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    se kam akoma, ngaqe jam duke lexuar news.

Remember Elian Gonzalez, the 6-year-old Cuban kid who became the center of a custody controversy in 2000? Well, that's him, now, with Cuban President Raul Castro, officially marking the ten-year anniversary of his return to Cuba.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    po ecja apo sic thone vellezerit tane nga malsia , vozisja me maqine, po nxitoja ca, para kisha nje truck. Si per inatin tim ecte avash. Ne nje rruge beheheshin ndertime, ai ndaloi - priste ti thoshte polici kalo. Polici ngriti doren - ky fap kaloi. Kur po vinte ne drejtim tim. Une avash . Ai shif mu- e une shif ate, ai mua e une ate. Pa mu dredh qerpiku fare. Aq afer me erdhi, sa thashe po une c'gerrricem KOT. Kalova, pashe nga pasqirat, po shifte akoma. Ooops po me numeron- mori targen. C'a dreqin kishte ai polic idjot se mora vesht.

Mbase qe i shkoja afer atij me truck. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    vetja ime: nisem per ne qytet te shkoj te mare nje embelsir se vellau e ka ditlindjen,hypy ne kombi taksi..kur shohe,kisha haruar kuleten ne shtepi,ndale i them taksistit ehd mare rrugen per ne shtepi...

me pase ne qytet

hy ne kompanin e celulareve,per t'i leshuar nr.tim kredi,s'mu kujtonte numri...
    ia thash numrin e shoqes sime,pasi dola,mendoj dhe ktheva perseri i thash atij punjonjesit,me fale mund te terhiqini parat nga ai nr.dhe te shifni se sa e kam nr.une...
    mire u permisua gabimi,kesh tu e gezu shoqen keshu kote me nje dhurat para kohe per ditlindje...
    oo zote,......

mendje i thune,e kjo e imja paska filluar te amortizohet
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga tetovarja87 Lexo Postimin
    vetja ime: nisem per ne qytet te shkoj te mare nje embelsir se vellau e ka ditlindjen,hypy ne kombi taksi..kur shohe,kisha haruar kuleten ne shtepi,ndale i them taksistit ehd mare rrugen per ne shtepi...

me pase ne qytet

hy ne kompanin e celulareve,per t'i leshuar nr.tim kredi,s'mu kujtonte numri...
    ia thash numrin e shoqes sime,pasi dola,mendoj dhe ktheva perseri i thash atij punjonjesit,me fale mund te terhiqini parat nga ai nr.dhe te shifni se sa e kam nr.une...
    mire u permisua gabimi,kesh tu e gezu shoqen keshu kote me nje dhurat para kohe per ditlindje...
    oo zote,......

mendje i thune,e kjo e imja paska filluar te amortizohet
    tetovare...mos tu perserit me kjo

un dy her kam qu mbushje gabim...njerez jemi hej!

sot asnje pershtypje hiq.

Faqja 22 prej 96 FillimFillim ... 1220212223243272 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •