Close
Faqja 94 prej 96 FillimFillim ... 44849293949596 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 931 deri 940 prej 951
    E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Pas dy muaj e gjysem pushimi spo e bej dot veten mbare per shkolle. Kam nje detyre shtepie dhe kam dy ore qe i vij rrotull dhe nuk di si tja nis . Ingen lust
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    Citim Postuar më parë nga elsaa Lexo Postimin
    Pas dy muaj e gjysem pushimi spo e bej dot veten mbare per shkolle. Kam nje detyre shtepie dhe kam dy ore qe i vij rrotull dhe nuk di si tja nis . Ingen lust
    vallai ene un jom bo me e lon burrin. sjom tu e shty mo anej.osht bo i padurushem. gjith diten tu gerthit.osht msu atje mparlament tu u shajt me ata kaptinderrat ene mvje gjith nerva mshpi.e kom burrin deputet.nuk e them me cer partie se kom fryke qi m'ikin adhurusit e partis qeter.
    e pse e permena kte tu citu elsen? vallai sdi gjo,mu duk si goc e qute, pa sherr, ene thashe qi kjo sme thot gjo.masanej mu kujtu eva alikaj qi e kom pase mlagje, pranej.asaj i thirrshin eeeeelsaaaaaa, ene mu naaaaaazeeeeeee. nejse mo, ene un kom pas icik sukseks, jo vec kjo elsaaaaaa.

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    pula troya ka shpenzuar 80 euro per rregullim flokesh
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    lexova ne nje teme qe Ximi ka pretendime per martese O Ximo do ngelesh beqar ter jete me po vazhdove me kushte
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Citim Postuar më parë nga Plot Lexo Postimin
    vallai ene un jom bo me e lon burrin. sjom tu e shty mo anej.osht bo i padurushem. gjith diten tu gerthit.osht msu atje mparlament tu u shajt me ata kaptinderrat ene mvje gjith nerva mshpi.e kom burrin deputet.nuk e them me cer partie se kom fryke qi m'ikin adhurusit e partis qeter.
    e pse e permena kte tu citu elsen? vallai sdi gjo,mu duk si goc e qute, pa sherr, ene thashe qi kjo sme thot gjo.masanej mu kujtu eva alikaj qi e kom pase mlagje, pranej.asaj i thirrshin eeeeelsaaaaaa, ene mu naaaaaazeeeeeee. nejse mo, ene un kom pas icik sukseks, jo vec kjo elsaaaaaa.
    Hahahahhaha kush te tha qe une kom pas sukseks? hahhahhahah
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga elsaa Lexo Postimin
    Hahahahhaha kush te tha qe une kom pas sukseks? hahhahhahah
    sa ashtushe ke palos xogu?

lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Citim Postuar më parë nga Plot Lexo Postimin
    shkruaj perdite se na shton jetennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
    he thuj me ke parti e ke burrin me qafsh mua
    paske edhe sukses ti pa le...
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

po me ben pershtypje pse sma var gogozhdarja sot
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Nje mesazh kercenues qe me erdhi ne mp
    ku kemi aritur o zot....

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    llenke, ta var sta var,

ti bje detyren si gogoxhar

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •