Close
Faqja 78 prej 96 FillimFillim ... 2868767778798088 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 771 deri 780 prej 951
    Pafytyresia e disa njerezve. Nuk e kuptoj pse ca njerez kane manine qe ta mbajne fshehur kur kane gjetur nje shtepi qe ju pelqen ta blejne. Ketej te genjejne me paturpersine me te madhe nje dite me pare kur i pyet nese kane gjetur gje dhe ti e di qe kane 3 jave qe kane vene money down per nje shtepi dhe diten tjeter te vijne ne shtepi, te zgjojne dhe nga gjumi qe ne 7:30 te mengjesit dhe pa ju dredhur qerpiku fare te thone: "E ke problem ti sikur te cosign-esh ne nje $300,000 loan me ne se nuk na i jep banka pa co-signer?" Sure, how about NO, you freakin lying morons!!!!!!!!

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Pafytyresia e disa njerezve. Nuk e kuptoj pse ca njerez kane manine qe ta mbajne fshehur kur kane gjetur nje shtepi qe ju pelqen ta blejne. Ketej te genjejne me paturpersine me te madhe nje dite me pare kur i pyet nese kane gjetur gje dhe ti e di qe kane 3 jave qe kane vene money down per nje shtepi dhe diten tjeter te vijne ne shtepi, te zgjojne dhe nga gjumi qe ne 7:30 te mengjesit dhe pa ju dredhur qerpiku fare te thone: "E ke problem ti sikur te cosign-esh ne nje $300,000 loan me ne se nuk na i jep banka pa co-signer?" Sure, how about NO, you freakin lying morons!!!!!!!!
    mos e prish qejfin infinity...por me kujdes pergjgju se s'mund te behesh partner in crime...lol...gjynah te shkretet njerez qe I hyjne detit ne kembe...
    Where does a thought go when it's forgotten?

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    lol mos bej nder kot edhe ti tani me njerez dokudo

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    pershtypja sot, sa u lodha me nje ore ecie qe bera kete mengjes ne downtown me burrin dhe vajzen...meduket djelli me lodhi me shume
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    sot, mbas kaq kohesh, kisha nje request 4 friend ne FB, nje person qe vertete e njoh, dhe jo nga strangers, Hallelujah.
    me coi back in time, kur ishim te voglaaa. Good times, good times.
    te vetme friend requests nga shoqeria jan ose nga shoqet e motrave ose shoqet qe i kam ketu ne amerik...sa do desha te mbaja mend mbiemrat e shoqeve qe i kisha ne klas te pare dhe te dyte

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    qe.......asgje nuk me duket me senzacionale,lol

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Kot sthot ime me qe ne enderr merr dhe gomarin per burre , temen e semes po pse o me bin ladenin do martohesha une ne enderr .
    Lere cte them llahtari , skam qen ndonjeher andej nga fshihet ai , por tani do shkoj te kerkoj leket ne usa e tu them se ku fshihet se ne enderr andej me psonisi ftyr leshi ...

Citim Postuar më parë nga MI CORAZON Lexo Postimin
    mos e prish qejfin infinity...por me kujdes pergjgju se s'mund te behesh partner in crime...lol...gjynah te shkretet njerez qe I hyjne detit ne kembe...
    Ah jo, thjesht i pashe nja dy minuta ne sy pa folur fare se me dy ore gjume isha dhe nuk e dija nese po me benin veshet apo e kishin me te vertet keta. Te ishte ndonje njeriu im hajde de se dija une si ja ktheja, por ishte nje i aferm i kushuririt. Me e bukura ishte kur dolen nga dera turivarur dhe me nje sarkazem te papare thane: "Na fal per shqetesimin." lol

P.S. s0ni, si ishte memedheu?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Ah jo, thjesht i pashe nja dy minuta ne sy pa folur fare se me dy ore gjume isha dhe nuk e dija nese po me benin veshet apo e kishin me te vertet keta. Te ishte ndonje njeriu im hajde de se dija une si ja ktheja, por ishte nje i aferm i kushuririt. Me e bukura ishte kur dolen nga dera turivarur dhe me nje sarkazem te papare thane: "Na fal per shqetesimin." lol

P.S. s0ni, si ishte memedheu?
    po dhe ata pa pike turpi qe ne mengjes vijn te te shqetesojn, nje telefonat do ishte pak me appropriate

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Me beri pershtypje se si nuk eshte e mundur qe nje koncert te organizohet ne Prishtine ashtu siq duhet!!!
    Koncerti i Morcheeba, qe do te mbahet sonte, ishte planifikuar te mbahej ne platone e pallatit te rinise, dhe tani e kuptova se momentin e fundit zhvendoset diku tjeter!!!

Morcheeba ne parking te makinave ncncnc.

Megjithate po iki, se vetem sa s'ka fillu

Faqja 78 prej 96 FillimFillim ... 2868767778798088 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •