Jo mi se nuk kam dergo gjo ,mua ma kishte dergo nje vajza e shoqes nje qe kishte be ajo(si pune testi ) dhe une e hapa per ta be per vete testin ..zgjohem sot ne mengjes ,i dergoj nje mesazh ketej shokut tim per nje detyre qe i kam lene ,kur shof ja kisha dergu dhe atij ...ai eshte nje djale shume i mire qe nuk i qesh buza dhe po ti japesh 1 milion lekemerre me mend çfare figure kam bo ..
Po shyqyr qe ishte test thuj ,dhe ka thene po ma dergo ta bej dhe une se e paska bo per vete ....
Nuk mjafton kjo por i kisha dergu dmth une !!! dhe ca te tjereve dhe i kishte zgjedh fb vete se kush e meritonte ...
Ps nga syte jam top ,i maj ndenjehere kshu per p... kur lexoj , te bej si intelektuale
mi ke marru gjith kukllat ,nuk e nxjerr dot llapen qe te tallem me veten ...
Ndryshuar për herë të fundit nga saura : 22-07-2010 më 20:25
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
M'u prish lavatricja dhe ekspresi i kafese, ne te njejten dite. WTH. Une as rroba s;di te shperlaj. Edhe e kam vdekje, kur skam ne plan te ble lavatrice, te shkoj e te prish dallare tani. I bejne me ore pune,ajo imja pavarisht emri, e mbushi moshen. Damn it,lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Edhe kam bo nje gabim sot, qe me kushtoi shtrenjt !!! O zot, sa kam shajt, po koka ben koka peson.Nuk po e them, se eshte turp me e thene. Lol
Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 22-07-2010 më 20:32
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
sonte me ben pershtypje kjo koha e keqe shi shi shi dje po plasnim vape sonte vetem shi qe une jam pushim....
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Me ben pershtypje ky shiu qe bie te Tironcja , ndersa ketu tek ne plasen nga vapa e madhe.
Mendo dhe Pasurohu
nje kolege do iki me pushime me avion vetem me te shoqin
ishte ne panik dhe mi la amanet femijet nqs do i ndodhte gje
kesaj i thone te zgjohesh me tre femije njeheresh
c'ti thosha
nuk i thoja dot por merrni avione vec e vec ti me tet shoq![]()
Krijoni Kontakt