Nje zdere ne rruge qe me kishte veshur pandallona te shkurtra
o zot lopa 100 kilshe ku e shpinte mushka
skan pasqyre kta njerez cfaj kane burrat e botes te shikojne kto .....
Nje zdere ne rruge qe me kishte veshur pandallona te shkurtra
o zot lopa 100 kilshe ku e shpinte mushka
skan pasqyre kta njerez cfaj kane burrat e botes te shikojne kto .....
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
sot me beri pershtypje dentisti se ma beri dhemballen cope une i thoja me dhemb kjo ai thonte kjo tjetra do rregulluar....eh pike e zez thashe eshte dhemballa ketij apo e imja
Non mollare mai !!!!
oho treshja fantastike skender,kat,goldushi do kenaqem se qeshuri
izabella me ne fund me dhemb dole apo ti shkuli te tere me?
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Sot kur dola nja 4 gjona me bon pershtypje
Gjithandej ku jan bangat kam lexuar bankomat,kurse ke njona shkrunte kartomat
Me nje berberane shkrunte,qethje me stil ,e po thash u bona kaq ,dhe skom pa me ndonje berberane kshtu te shkrujtme
Eca me tutje ,kur shof venin e rrethum,dhe i thash personit qe ishte me mu,çka bo vaki,ku di gjo un tha ,kur çte shof po na dilte Sala me Lirin,e po thash ,vetem per Saliun gjith ky rrethim
U ulem me nji lokal,dhe tu pi kafen,kur shof Xhep Mejdanin tu ec ne kom,e me thot prap ky personi,shife se kush po kalon,edhe i thash, e kujt ju bo von se po kalon ky,a thu se eshte Obama ,ec mi thash pijm kte kafe ne qefin ton: p
Sme kishte bo vaki kaq shum gjona pernjiheresh ,dhe mrena 2 orve : p
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Nje burre i moshuar qe me bertiti nga makina e tij pse po flisja ne celular duke ngare makinen. lol Thashe ca pati plaku.![]()
Plaku ne fakt e pati me ju ...apo me celularin...,ka patur te drejte plaku...
Teta vera, ai e kishte me faktin qe une po ngisja makinen dhe po flisja ne celular ne te njejten kohe gje qe ketu te ne eshte e ndaluar dhe po te pa polici te keput nje gjobe te mire.Plaku te drejte kishte po me tromaksi me ate shikimin gjithe inat sikur i kisha ngrene buken. lol
mendoja se nuk kishte hajduta ketu
po me bicikleten c'paten?
mizerjet qe rrojne ne kurrizin e njerezve te thjeshte qe e fitojne lekun me djersen e ballit![]()
Krijoni Kontakt