Ndryshuar për herë të fundit nga Deusexmachina : 29-06-2010 më 13:00
Intellects whose desires have outstripped their understanding.
Friedrich August von Hayek
Pastaj keni qytete si Praga, Lisbon, Budapesti, Viena,Monte Carlo etj...
Ndryshuar për herë të fundit nga Deusexmachina : 29-06-2010 më 12:56
Intellects whose desires have outstripped their understanding.
Friedrich August von Hayek
E me mire, se ato gjykime reviste jane. Po ta marrim tek e tek secili do bente tjeter liste si top 10, ve bast.
Praga sa me ka pelqyer dhe mua. Viennan nuk e mbaj mend dhe aq mire ne fakt, por edhe ajo e bukur eshte. Monte Carlo nuk me ka impresionuar, se vetem kazinoja e jeta perreth qe ndryshe e aq , te pakten per mua. Ndersa Lisbona kishte shume vende per te vizituar, po nuk e di, mua me dukej si vend zhuls. : //
Une nuk kam qene ne shumicat e atyre qyteteve, por Sydneyn qe e kam pare them qe e meriton. Qytet jashte mase i bukur. Ka shume nderthurje midis klasikes dhe modernes, me pelqeu shume. Edhe pse Melbourne me pelqen cik me shume lol.
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
Për Stambollin votojnë kryesisht myslimanët ose disa që nuk kanë parë qytete të tjera përveç Stambollit, sepse atje shkohet pa vizë.
Pjesa tjetër voton për qytetet ose qytete të shteteve ku jetojnë vetë. "Ky që jetoj unë, është qyteti më i bukur në botë" - arsyetojnë disa.
Mos prit që rezultati i sondazhit të nxjerrë vërtet qytetin më të bukur nga ato qytetet që ke vënë në listë.
.
Ndryshuar për herë të fundit nga -BATO- : 05-07-2010 më 11:06
Ky vend po qe ja vlen te shifet![]()
Krijoni Kontakt