Asnje popull nuk esht 100% pa diskutim qe ka pat edhe ka perzjerje nuk thash una qe jemi 100% Ilirian, por e kemi perardhjen nga Iliret, me verte nuk esht vertetuar akoma por ka 500 lloj menyra te shpegoj pse jemi Ilirian, Gjuha e jone e ka perardhjen na gjuha Ilire simbas asajt edhe disa emra Shqiptar qe jan Ilirian. Kultura e traditat tone jan te lidhur me Ilirin si pershembull:
Me pak fjal ti pa asnje lloj fakulltet me lidhje historin di mo shum se historianet?
Kshu qe i bje te ndegjoj nje na interneti edhe te mohoj gjithe ata historianet qe kan then Shqiptaret e kan perardhjen na Iliret?
Greqia ka te bej sepse a ishe ti qe the Athinasit dolen nga balta? edhe mendova sikur e the me kuptimin qe ata jan te lasht e ne jemi te ardhur, nuk e kuptova me ca menyr e the edhe prandaj te citova per Greqin.
Clidhje kan keto hartet? Keto jan nga koha e Iliris, ca do te thuash qe po na dhan keto toka jemi Ilir? Ne bote jan ber shum lufte e trazira edhe kan ndryshuar hartet por Shqiperin e lan nje cope, harta e Shqiperis e sotme edhe e nesmja esht kjo:
Nuk pretendoj, edhe kujdes me aten fjalorin se as te njof as me njef.
Una personalisht nuk bej asnje lloj kurse se kush esht mo shum Shqiptar
apo kush esht mo pak biles me behet qefi kur shikoj Shqiptar "te flakt",
jo kuq e zi edhe UCK nuk me ben asnjerin nuk kam then qe me ben, edhe nuk kuptoj cte prish pune ty qysh shkruaj?
Endri esht emer me origin Greke? hahahaha sa kam qesh
Se pari e di gjuhen Greke ti? Endri ska asnje lloj kuptim tek gjuha greke.
Endrit-e, emer me origin Iliriane, ky esht emri ime edhe gjaku ime ILIRIAN!
Pakten una futem me emer, po ti me ca futesh me pseudonim?
Te lumt qe i ke Gjermane, edhe? ca te bej una?
Po po duket qe je purro Shqiptar hallall me behet qefi,
Degjova them, me thuaj ku je qe te vi te puth kembet me qe e ke me qef, nuk ta prish una.
Krijoni Kontakt